Vannituba

Bathroom

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 2701

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušiuks Hüppe Design Pure 900

    Dušiuks Hüppe Design Pure 900

    929,00 €

    Hüppe Design Pure 900 on hõbedase profiiliga dušiuks, mis komplimenteerib igat interjööri. Dušiuksel on hõbedased käepidemed ning seinaprofiil, klaasid on kirkad. 

    Hüppe Design Pure 900 dušiuks on mõeldud paigaldamiseks nišši või koos fikseeritud seinaga. Dušinurga alus ega sifoon komplektis ei sisaldu, kuid soovi korral saab neid meie e-poest eraldi juures tellida. 

    Lähemalt
  2. Dušialus Roth Rectan-M

    Dušialus Roth Rectan-M

    213,00 €

    Roth Rectan-M on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka sifoon. 

    Lähemalt
  3. Puhastusvahend Grohe GROHclean vannitoale (500 ml)

    Puhastusvahend Grohe GROHclean vannitoale (500 ml)

    21,00 €

    Puhastusvahend Grohe GROHclean on mõeldud segistite ja erinevate pindade puhastuseks. Põhiline koostisosa puhastusvahendil on sidrunhape, seega on see sobilik pindadele, mis taluvad hapet. 

    Kasutusjuhend: Pihusta vahendit pindadele ja hõõru pehmema käsna või lapiga. Seejärel puhasta pinnad veega. 

    Lähemalt
  4. Peegel Ravak Strip valge

    Peegel Ravak Strip valge

    318,00 €

    Ravak Strip on valge alumiiniumist raamiga vannitoapeegel, mis ühendab endas stiilse disainelemendi ja praktilisuse. Peeglil on LED-valgustus (4000K - neutraalne), mis loob vannituppa erakordselt õdusa ja intiimse atmosfääri. Peeglil on pilkupüüdev alumiiniumist raam, mille ülemises ääres on energiasäästlik LED valgustus. Peeglit iseloomustab erakordne lihtsus ja minimalism, mistõttu on need justkui loodud Põhjamaade vannitubadesse.

    Strip peegel on saadaval neljas erinevas mõõdus (pikkusega 50, 60, 80 ja 90 cm) ja valge ning musta viimistlusega, midagi igasse interjööri. 

    Lähemalt
  5. Dušialus Vispool KK-90

    Dušialus Vispool KK-90

    246,00 €

    Vispool KK-90 on valge värvusega kandiline dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. Dušialuse põhja katavad struktuursed triibud, mis takistavad sellel libisemist.

    Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 2701

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas