Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Roth Austin

    Dušinurk Roth Austin

    275,00 €

    Roth Austin on kumera kujuga dušinurk, mille klaasid on disainitud privaatsuse huvides modernse mustriga. Dušinurga uks avaneb väljapoole ning seda on võimalik paigaldada nii vasaku- kui ka paremakäelisena. Ukse käepide on kasutatav ka rätihoidjana ning dušinurk on valmistatud 6 mm paksusest turvaklaasist.

    Dušinurk on saadaval kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Roth Denver

    Dušinurk Roth Denver

    290,00 €

    Roth Denver on kumera kujuga dušinurk, millel on privaatsuse huvides toonitud klaasid. Dušinurga uks avaneb väljapoole ning seda on võimalik paigaldada nii vasaku- kui ka paremakäelisena. Ukse käepide on kasutatav ka rätihoidjana ning dušinurk on valmistatud 6 mm paksusest turvaklaasist.

    Dušinurk on saadaval kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  3. Dušinurk Duschy 982-00

    Dušinurk Duschy 982-00

    397,00 €

    Duschy 982-00 on läbipaistva turvaklaasiga ning kroomitud raamiga dušinurk, mille komplekti kuulub ka valge dušialus (kõrgusega 39 cm). Dušialusel võib soovi korral esipaneeli ka eemaldada ning jalgade kõrgus on reguleeritav, et leida sobivaim asetus igas vannitoas. Komplektis sisaldub äravool.

    Lähemalt
  4. Dušinurk Ravak Pivot P3-90 must

    Dušinurk Ravak Pivot P3-90 must

    534,00 €

    Ravak Pivot seeria märksõnadeks on minimaalselt metallprofiile ja maksimaalselt läbipaistvust. Seda seeriat iseloomustab avarus, õrnad piirjooned ja kerge disain. Dušinurgad on saadaval mitmes erinevas mõõdus, sobides ideaalselt nii väiksemasse linnakorterisse kui ka avaramasse vannituppa.

    Pivot P3-90 on kolmeosaline kumera disainiga dušinurk. Dušinurga profiil on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on saadaval musta värvusega. Dušinurga ust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Dušinurga läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt
  5. Dušinurk Stikla Alessia

    Dušinurk Stikla Alessia

    878,00 €

    Dušinurk Stikla Alessia on asümeetriline dušinurk. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust. Stikla Alessia dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu muule vannitoa sisustusele või just olla eraldi staar. 

    Stikla Alessia on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas