Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool C+

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool C+

    476,00 €

    Nautic 1510 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Igaüks hindab puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata aega selle puhastamisele. Tänu Hygienic Flush WC-poti tehnilisele lahendusele on võimalik poti sisemust tõhusamalt puhastada, muutes selle hügieenilisemaks. Gustavsberg Nautic 1510 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab sinu elu palju lihtsamaks.

    Lähemalt
  2. Dušisein Gustavsberg Square mattmust - Laius 80cm

    Dušisein Gustavsberg Square mattmust

    439,00 €

    Gustavsberg Square on industriaalse disainiga mattmusta anodeeritud alumiiniumist profiiliga dušisein. Kaasaegse stiiliga dušisein on kvaliteetne ja vastupidav, tänu 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on põrutus- ja kuumakindel. Alumiinium profiilid asuvad seina välispinnal, et vältida mustuse ja katlakivi kogunemist ning lihtsustada klaasi puhastamist. Dušiseina saab paigaldada nii vasakule kui ka paremale poole seinale.

    Square dušiseina on võimalik osta laiustes 80-140 cm, mida saab valida allolevast valikust. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  3. Kõrge valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    Kõrge valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    342,00 €

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Gustavsberg Estetic on mattvalget värvi kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Lähemalt
  4. Käetoed Gustavsberg Nautic Care 3055 prill-lauaga

    Käetoed Gustavsberg Nautic Care 3055 prill-lauaga

    513,00 €

    Gustavsberg Nautic Care 3055 käetoed paigaldatakese WC-poti külge eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimesele. Seetõttu on toode sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Käetoed on valmistatud roostevabast terasest ja käepidemed polüuretaanist. Haardkäepidemid on tumehallid ning ergonoomiliselt vormitud. Üks käepide talub 60 kg koormust.

    Komplektis on valge prill-laud. Juurde on võimalik osta käepidemele sobiv paberihoidja. Käetoed sobivad kõigile Nautic-sarja WC-pottidele peale seinakinnitusega poti 5530.

    Lähemalt
  5. Invavalamu Gustavsberg 7119-63

    Invavalamu Gustavsberg 7119-63

    174,00 €

    7119-63 on Gustavsbergi vannitoavalamu, mis on mõeldud erivajadustega inimestele. Erinevalt tavalistest valamutest on invavalamud madalad, mis võimaldab ratastoolis inimesel vabalt valamu ette liikuda. Valamute laiad servad võimaldavad neile mugavalt ja ohutult toetuda.

    Valamuid on võimalik paigaldada neid üles-alla liigutavale hüdraulilisele tõstukile. Liigutamiseks vajalik käepide võib asetseda vastavalt vajadusele kas paremal või vasakul. Valamu liikumisvahemik on 310 mm. Lisaks on võimalik valamu paigaldada poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks sel juhul olema 50 ± 2 mm seinast. Mutrid, tihendid ja seibid sisalduvad komplektis, kuid sobiv segisti ja paigalduseks vajalikud poldid tuleb eraldi soetada.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas