Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    159,00 €

    7327-98 on vannituppa mõeldud Gustavsbergi nurgavalamu, mis ei kuulu ühegi kindla tooteseeria koosseisu, vaid on populaarse tootena mõeldud kõigi seeriate täienduseks. Tegemist on väikesemõõdulise valamuga, mis sobib eelkõige pisematesse vannitubadesse ja WC-desse. Paigaldamine toimub poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks olema 35 ± 1 mm. Paigalduseks vajalikud mutrid ja tihendid sisalduvad komplektis, kuid segisti ja poldid tuleb eraldi juurde soetada.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Natural 500

    Vannitoavalamu Ravak Natural 500

    167,00 €

    Ravak Natural sarja kuulub 3 vannitoavalamut, mida kõiki iseloomustab kandiline joon. Valamud mõjuvad lihtsa ja loomulikuna, mistõttu sobivad paigaldamiseks erinevates kasutuskohtades. Ravak Natural valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. 

    Ravak Natural 500 on kandilise disainiga vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks seinale või tasapinnale. Valamul on praktiline tagaserv, kuhu saab paigaldada segisti ja toetada mugavalt pesemistarvikuid. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Ravak Veda Slim 400

    Vannitoavalamu Ravak Veda Slim 400

    83,00 €

    Veda on klassikalise kandilise kujuga minivalamu. Veda valamu on praktiline lahendus ka kõige väiksematesse tualettruumidesse. Valamu kuulub kokku samast seeriast valamukapiga, tehas ei soovita valamut ilma kapita seinale paigaldada. 

    Segisti asetuse vastavalt paremal või vasakul serval saab määrata toote pööramisel 180 kraadi. Valamul puudub ülevool. Paigalduseks vajalik juhend ja kinnitused sisalduvad komplektis. Komplekti ei kuulu valamukapp, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Valamukapi ukse avanemis suunda saab samuti paigalduse käigus ise valida. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1807 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1807 valge

    145,00 €

    Scarabeo Glam 1807 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1807 valamu on ümara disainiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Uni 400 Slim

    Vannitoavalamu Ravak Uni 400 Slim

    134,00 €

    Ravak Uni 400 Slim on ümara disainiga vannitoavalamu, mis lisab vannituppa tasakaalu ja harmooniat. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Uni Slim on eriti õhukeste külgedega. 

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

     

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas