Vannituba

Bathroom

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 2692

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Ifö Inspira 6262 rimfree

    WC-pott Ifö Inspira 6262 rimfree

    286,00 €

    Ifö Inspira WC-pott võlub oma kaasaegse disaini ja kasutusmugavust lisavate lahendustega. Ifö Clean pinnatöötlus hoiab WC-poti puhta ja värskena, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Ifö Inspira 6262 on kahesüsteemne universaalse äravooluga WC-pott, millel on Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. Komplekti kuulub valge prill-laud ning kroomist läikiv vajutusnupp. Ifö Inspira WC-pott on keskkonnasõbralik ja ustav sõber rahakotile, kuna on üks vähestest kahesüsteemsetest WC-pottidest, mille loputamiseks piisab vaid 2-4 liitrist.

    Lähemalt
  2. Mööblikomplekt Jika Cube H453652 Dark Oak

    Mööblikomplekt Jika Cube H453652 Dark Oak

    467,00 €

    Jika Cube H453652 Dark Oak on tumepruun modernse stiiliga vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub seinale paigaldatav valamukapp, keraamiline valamu ning paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Valamukapil on kaks sahtlit, mis on täielikult väljatõmmatavad, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Jika Cube seeria valamukapid on loodud jälgides värskemaid trende, mille märksõnadest võib välja tuua geomeetrilisus, puhas välimus ja praktilisus. Cube valamukappi on võimalik kokku sobitada samas seerias olevate toodetega, mis tagab vannitoa tervikliku sisekujunduse ja funktsionaalsuse.

    Lähemalt
  3. WC-pott Gustavsberg Estetic 8300 C+ valge

    WC-pott Gustavsberg Estetic 8300 C+ valge

    491,00 €

    Estetic 8300 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamine on erakordselt lihtne, kuna WC-pott kinnitatakse põranda külge liimiga. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa. 

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe Tempesta Cosmopolitan System 210

    Dušikomplekt Grohe Tempesta Cosmopolitan System 210

    456,00 €

    Grohe Tempesta Cosmopolitan System 210 on täiuslik dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Tempesta 210, käsidušš New Tempesta Cosmopolitan 100, Rotaflex dušivoolik ning termostaatsegisti. 

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on võimalik liigutada laeduši 180° tagades täiusliku mugavuse. 

     

    Lähemalt
  5. Pesumasinapealne valamu PAA Claro Mini

    Pesumasinapealne valamu PAA Claro Mini

    Tavahind: 250,00 €

    Erihind 224,00 €

    Pesumasina peale paigaldatav valamu on geniaalne lahendus väiksematesse vannitubadesse. Tänu sellele valamule on võimalik kasutada 60 cm laiust valamut ja samas mahutada vannituppa ka eestlaetav pesumasin. Claro Mini puhul võib olla maksimaalseks pesumasina sügavuseks 370 mm. Suuremate pesumasinate puhul tuleks valida mudel Claro või Claro Grande.

    Claro Mini valamu on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast kivimassist ning see kinnitatakse seinale spetsiaalsete seinakonsoolide abil, mis sisalduvad juba komplektis. Valamul on valmis puuritud segistiauk ning eemaldatav seebialus. Lisaks kuulub komplekti spetsiaalne sifoon, kuhu on kohe võimalik ühendada ka pesumasin. 

    See nutikas valamu on võitnud mitmeid tunnustusi, sealhulgas maineka Soome sisustusajakirja Deko "Aasta Tootedisaini" auhinna.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 2692

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas