Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Veda Slim 400

    Vannitoavalamu Ravak Veda Slim 400

    83,00 €

    Veda on klassikalise kandilise kujuga minivalamu. Veda valamu on praktiline lahendus ka kõige väiksematesse tualettruumidesse. Valamu kuulub kokku samast seeriast valamukapiga, tehas ei soovita valamut ilma kapita seinale paigaldada. 

    Segisti asetuse vastavalt paremal või vasakul serval saab määrata toote pööramisel 180 kraadi. Valamul puudub ülevool. Paigalduseks vajalik juhend ja kinnitused sisalduvad komplektis. Komplekti ei kuulu valamukapp, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Valamukapi ukse avanemis suunda saab samuti paigalduse käigus ise valida. 

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Laufen Pro N 81095

    Vannitoavalamu Laufen Pro N 81095

    Tavahind: 79,00 €

    Erihind 67,00 €

    Laufen Pro N 81095 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge, tasapinnale kui ka valamukapi peale. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Sifoon, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Gustavsberg Nautic 5540

    Vannitoavalamu Gustavsberg Nautic 5540

    64,00 €

    Nautic 5540 on Gustavsbergi vannitoavalamu, mis on saadaval nii parempoolse kui ka vasakpoolse segistiauguga. Elliptilise disainiga tooted on ilusa kujuga ja vajavad vähe paigaldusruumi, olles samal ajal nii funktsionaalsed kui ka kerged. Paigaldus toimub poltidega vastu seina, mis tagab puhta ja atraktiivse lõpptulemuse. Poldid peavad ulatuma ettevalmistatud seinast 50 ± 2 mm väljapoole. Kinnitusdetailid sisalduvad komplektis. 

    Asudes arendama uusimat sarja Nautic ei kuulanud Gustavsberg mitte niivõrd spetsialiste kui just Sind. Nauticu kujundasid nende inimeste muljed, kogemused, arvamused, ettepanekud ja soovid, kes Gustavsbergi toodetega iga päev kokku puutuvad. Tulemuseks on ehk kõige mõjuvam ja inspireerivam vannitoasari, mille Gustavsberg kunagi on loonud. Nauticuga sisustatud vannituba on vaikne, ilus, värske ja hügieeniline. Disain on orgaaniline ja harmooniline. Pehme nagu vesi ja funktsionaalne nagu kogu Sinu keha. Designed by you!

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Natural 500

    Vannitoavalamu Ravak Natural 500

    167,00 €

    Ravak Natural sarja kuulub 3 vannitoavalamut, mida kõiki iseloomustab kandiline joon. Valamud mõjuvad lihtsa ja loomulikuna, mistõttu sobivad paigaldamiseks erinevates kasutuskohtades. Ravak Natural valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. 

    Ravak Natural 500 on kandilise disainiga vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks seinale või tasapinnale. Valamul on praktiline tagaserv, kuhu saab paigaldada segisti ja toetada mugavalt pesemistarvikuid. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  5. Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    159,00 €

    7327-98 on vannituppa mõeldud Gustavsbergi nurgavalamu, mis ei kuulu ühegi kindla tooteseeria koosseisu, vaid on populaarse tootena mõeldud kõigi seeriate täienduseks. Tegemist on väikesemõõdulise valamuga, mis sobib eelkõige pisematesse vannitubadesse ja WC-desse. Paigaldamine toimub poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks olema 35 ± 1 mm. Paigalduseks vajalikud mutrid ja tihendid sisalduvad komplektis, kuid segisti ja poldid tuleb eraldi juurde soetada.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas