Vannituba

Bathroom

64 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White

    945,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White on luksuslik valgete detailidega dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Rainshower SmartActive 310, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik.

    Laedušil on võimalik valida 2 ja käsidušil 3 erineva pihustussüsteemi vahel. Tänu Grohe TurboStat süsteemile on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega segisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Oras Esteta 7591-11

    Dušikomplekt Oras Esteta 7591-11

    1 188,00 €

    Oras Esteta 7591-11 on innovaatilise disainiga valgete detailide ja kroomviimistlusega dušikomplekt koos termostaat vanni- ja dušisegistiga. Dušikomplektis oleva vihmaduši eripäraks on tema laius, mis muudab duši kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks on käsidušil kolm pihustusrežiimi – Sensitive (lai ja pehme), Intense (jõuline) ja Pulse (masseeriv).

    Dušikomplektis on olemas turvaklaasist riiul, dušihoidik, dušivoolik ja käsiduši seinahoidik. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja suluga sirgete liidestega.

    Lähemalt
  3. Bideedušš Hotbath Cobber

    Bideedušš Hotbath Cobber

    425,00 €

    Hotbath Cobber on kaasaegse stiiliga luksuslik bideedušš. Komplektis sisaldub dušivoolik, käsidušš ja bideeduši seinapealne osa. Seinaühendusel on üks kahv, mis võimaldab vett sulgeda ja avada ning temperatuuri valida, seinaühendusel on ka bideeduši hoidja funktsioon.

    Hotbath Cobber bideedušš tuleb paigaldada koos seinasisese elemendiga, mida saab lisaks tellida allolevast valikust. Cobber bideedušš on saadaval kaheteistkümnes erinevas viimistluses, allolevas valikus on toodud neist mõned, kuid soovi korral saab tellida ka teisi viimistlusi. Viimistlused AB, BB, BC ja NB on nii-öelda elus värvid ehk ajaga vananevad, muututvad laiguliseks ja plekiliseks. 

    Ühtse stiili loomiseks saab kombineerida Hotbath tooteid teiste Cobber seeria segistitega. Lisasoovide korral saab võtta ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattvalge

    297,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  5. Kõrge valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    Kõrge valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    342,00 €

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Gustavsberg Estetic on mattvalget värvi kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Lähemalt
  6. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge - Outlet Diil

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge - Outlet Diil

    Tavahind: 226,00 €

    Erihind 175,00 €

    Talis E on mattvalge Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  7. Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 1jet

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 1jet

    43,00 €

    Uues Hansgrohe Crometta 1jet dušikomplektis on olemas kõik, mida healt dušilt oodata võib. See pakub Hansgrohe mitmekülgseid funktsioone madala hinnatasemega. Huvitavad pihustusrežiimid ja vastupidavus on vaid osa selle toote eelistest. Unica'Croma dušilift sobib dušiga nii kujult kui ka omadustelt, kuid komplektina pakuvad nad veelgi enam rõõmu.

    Hansgrohe Crometta 1jet dušikomplekti kuulub Crometta 1jet käsidušš (Rain-pihustusrežiimiga), Unica'Croma dušilift (0,65 m), Comfortflex dušivoolik (1,60 m) ja seinakinnitus. Käsiduši voolusuunda saab mugavalt reguleerida 45° ulatuses. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  8. Käsidušikomplekt Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart 90

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart 90

    117,00 €

    Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart on dušikomplekt, mis koosneb Croma Select E Vario EcoSmart käsidušist (Ø 110mm), Unica'Croma dušiliftist (0,90m), Isiflex dušivoolikust (1,60m) ja seinakinnitusest. Käsidušš pakub erinevaid pihustusrežiime igaks meeleoluks: TurboRain, IntenseRain ja Rain. EcoSmart käsiduši voolupiirang on 9l/min. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  9. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select valge/kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select valge/kroom

    423,00 €

    Hansgrohe Ecostat Select on termostaatsegisti, mis mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri ning teeb sedasi pesemise lihtsaks ja ohutuks. Ecostat Select segistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. EcoSmart-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 40% võrra, hoides kokku energiat.

    Hansgrohe Ecostat Select on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos Hansgrohe dušikomplektiga. Segisti voolupiirang on 20l minuti kohta. Segistil on valge/kroom lõppviimistlus.

    Lähemalt
  10. Käsidušikomplekt Blue Star Capri

    Käsidušikomplekt Blue Star Capri

    Tavahind: 61,00 €

    Erihind 57,00 €

    Blue Star Capri on valge/kroom värvusega käsidušš, mis sobib hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Komplektis sisaldub lisaks käsidušile stiililt sobiv seinakinnitus ja dušivoolik. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu vannituppa!

     

    Lähemalt
  11. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattvalge

    309,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 mattvalgeon kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  12. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 600

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 600

    159,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 600 on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 150 käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 150 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  13. Valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    Valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    249,00 €

    Gustavsberg Estetic on mattvalge värvusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  14. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe mattvalge

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe mattvalge

    1 196,00 €

    Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe on mattvalge viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Raindance S 240 Air laedušš (d 240mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Segisti mattvalge viimistlus teeb dušikomplektist elegantse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, Powerful Rain ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  15. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet ST Showerpipe valge/kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet ST Showerpipe valge/kroom

    1 499,00 €

    Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet ST dušikomplekti kuulub ShowerTablet Select 300 termostaatsegisti, Raindance E 360 Air laedušš (360 x 190 mm), Raindance Select E 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. ShowerTablet Select 300 dušisegistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. Segistil on valge/kroom lõppviimistlus.

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Lähemalt
  16. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe jooksutoruga valge/kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe jooksutoruga valge/kroom

    1 375,00 €

    Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet dušikomplekti kuulub jooksutoruga Ecostat Select termostaatsegisti, Raindance E 360 Air laedušš (360 x 190 mm), Raindance Select E 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Ecostat Select vanni- ja dušisegistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. Segistil on valge/kroom lõppviimistlus.

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Lähemalt
  17. Dušikomplekt Oras Esteta 7590-11

    Dušikomplekt Oras Esteta 7590-11

    1 060,00 €

    Oras Esteta 7590-11 on innovaatilise disainiga valgete detailide ja kroomviimistlusega dušikomplekt koos termostaat dušisegistiga. Dušikomplektis oleva vihmaduši eripäraks on tema laius, mis muudab duši kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks on käsidušil kolm pihustusrežiimi – Sensitive (lai ja pehme), Intense (jõuline) ja Pulse (masseeriv).

    Dušikomplektis on olemas turvaklaasist riiul, dušihoidik, dušivoolik ja käsiduši seinahoidik. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja suluga sirgete liidestega.

    Lähemalt
  18. Termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select valge/kroom

    Termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select valge/kroom

    326,00 €

    Hansgrohe Ecostat Select on termostaatsegisti, mis mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri ning teeb sedasi pesemise lihtsaks ja ohutuks. Ecostat Select segistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. EcoSmart-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 40% võrra, hoides kokku energiat. Toode on mõeldud kasutamiseks koos Hansgrohe dušikomplektiga. Segistil on valge/kroom lõppviimistlus.

     

    Lähemalt
  19. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattvalge

    164,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  20. Käsidušš Hansgrohe DogShower 150 3jet mattvalge

    Käsidušš Hansgrohe DogShower 150 3jet mattvalge

    76,00 €

    Käsidušš Hansgrohe DogShower on loodud Sinu lemmikule! Hansgrohe DogShower käsidušši on lihtne vahetada, pärast kasutamist keera vaid dušivooliku otsast ja saadki juba tavalise käsiduši tagasi panna. Käsiduššil on pehmed düüsid, mis täidavad ühteaegu ka kammi funktsiooni. 

    Dušil on 3 erinevat funktsiooni: vihmadušš, mida saab kasutada koos massaaži eesmärgiga harjaga, boost funktsioon, kui on vaja tugevamat survet ning tavaline veejuga. DogShower käsidušš on eriti funktsionaalne pikema karvaga koertele, kuid heast massaažist ja kammimisest ei ütle ära ükski neljajalgne. 

    Lähemalt
  21. Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet mattvalge

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet mattvalge

    1 019,00 €

    Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet on mattvalge viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti mattvalge viimistlus teeb dušikomplektist unikaalse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Croma Select S 280 laedušš (d 280mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Laeduši pihustusrežiim on RainAir. Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: Rain, RainAir ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  22. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattvalge

    200,00 €

    Hansgrohe Vivenis 110 mattvalge on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  23. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattvalge viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  24. Dušikomplekt Blue Star Modena

    Dušikomplekt Blue Star Modena

    Tavahind: 337,00 €

    Erihind 313,00 €

    Blue Star Modena on moodne kõrgkvaliteedilise ja kauakestva kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub termostaat dušisegisti, laedušš, kolme pihustusrežiimiga käsidušš ning vajalikud kinnitused dušikomplekti paigaldamiseks. Termostaatsegisti on kasutatav ka riiulina, kus saab hoida olulisemaid dušitarvikuid. 

    Dušikomplekti staariks on õhukese disainiga 300 mm läbimõõduga vihmadušš. Tänu käsi- ja laeduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on stiilne, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  25. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    337,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattvalge viimistlusega vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib nii dušinurka kui ka vannile. Segisti voolupiirang on 19.4l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  26. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo Moon White

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo Moon White

    945,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo Moon White on luksuslik valgete detailidega dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Rainshower SmartActive 310 Cube, käsidušš Euphoria Cube ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida 2 erineva pihustussüsteemi vahel. Tänu Grohe TurboStat süsteemile on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega segisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  27. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    526,00 €

    Gustavsberg Estetic on mattvalget värvi termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Komplektis sisaldub Estetic termostaatsegisti ning keeratav jooksutoru. Estetic vanni- ja dušisegisti on mõeldud kasutamiseks koos Gustavsbergi või mõne muu kaubamärgi dušikomplektiga. Segisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  28. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe valge/kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe valge/kroom

    1 262,00 €

    Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet dušikomplekti kuulub Ecostat Select termostaatsegisti, Raindance E 360 Air laedušš (360 x 190 mm), Raindance Select E 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Ecostat Select dušisegistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. Segistil on valge/kroom lõppviimistlus.

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Lähemalt
  29. Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart 65

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart 65

    97,00 €

    Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart 65 on dušikomplekt, mis koosneb Croma Select E Vario EcoSmart käsidušist (Ø 110mm), Unica'Croma dušiliftist (0,65m), Isiflex dušivoolikust (1,60m) ja seinakinnitusest. Käsidušš pakub erinevaid pihustusrežiime igaks meeleoluks: TurboRain, IntenseRain ja Rain. EcoSmart käsiduši voolupiirang on 9l/min. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  30. Käsidušikomplekt Blue Star Capri roosa kuld

    Käsidušikomplekt Blue Star Capri roosa kuld

    Tavahind: 95,00 €

    Erihind 88,00 €

    Blue Star Capri on valge ja roosa kulla värvusega käsidušš, mis sobib hästi näiteks maakodu stiili või miks mitte ka linna keskmes asuvasse vanalinna korterisse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Komplektis sisaldub lisaks käsidušile stiililt sobiv seinakinnitus ja dušivoolik. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu vannituppa!

     

    Lähemalt
  31. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    430,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Mattvalge värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  32. Dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Tavahind: 195,00 €

    Erihind 161,00 €

    Hansgroge Talis E on mattvalge viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb dušisegisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  33. Termostaat dušisegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    Termostaat dušisegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    314,00 €

    Gustavsberg Estetic on mattvalget värvi termostaatdušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Segistile on sisse ehitatud SafeTouch süsteem, mis hoiab segisti pinna jahedana ning kaitseb kuumaveepõletuste eest. Estetic dušisegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  34. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8710F

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8710F

    611,00 €

    Oras ALESSI Sense 8710F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ka ümber seadistada. Komplektiga on kaasas vajutatav põhjaklapp.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Segistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet seadistada.

    Lähemalt
  35. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Tavahind: 226,00 €

    Erihind 184,00 €

    Talis E on mattvalge Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  36. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    1 635,00 €

    Hansgrohe Vivenis on elegantse ja minimalistiku disainiga mattvalge viimistlusega vannisegisti, mis paigaldatatakse põrandale. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Segisti on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Põrandasegisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Komplektis sisalduvad põrandasegisti, käsidušš, dušivoolik ning käsiduši hoidja. Käsidušil saab valida kahe pihustusrežiimi vahel: Rain ja Monorain. Komplekti on võimalik lisada segisti paigaldamiseks vajalik tööelement.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  37. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube Moon White

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube Moon White

    134,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 cube Moon White on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 130 cube käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 130 cube käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  38. Käsidušš Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet

    Käsidušš Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet

    44,00 €

    Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet on kahe funktsiooniga lastele disainitud käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on vahva disain ning samas ülim funktsionaalsus. Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel: Rain, MonoRain. Funktsiooni vahetamine käib läbi dušipea keeramise.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Käsiduši on lihtne paigaldada ja ka eemaldada, kuid tänu tugevale käsiduši survele on seda võimalik kasutada tervel perel.  

    Lähemalt
  39. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    939,00 €

    Oras ALESSI Sense 8712F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ümber seadistada. Komplektiga on kaasas ka valamu põhjaklapp, seinahoidik, käsidušš ja dušivoolik.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Valamusegistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet reguleerida.

    Komplektiga on veel kaasas termostaat juhtseade, mis hoiab vee seadistatud temperatuuril käsidušši kasutades. Kaugjuhitava käsiduši tõstmine seinahoidikust käivitab automaatselt veevoolu segistis. Käsiduši kahva vajutamisel avaneb veevool dušis ning selle asetamine tagasi seinahoidikusse lõpetab automaatselt veevoolu.

    Lähemalt
  40. Dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    Dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    291,00 €

    Hansgrohe Metropol on mattvalge viimistlusega dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv muudab segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Lähemalt
  41. Dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    Dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    236,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattvalge dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 12.3l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  42. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattvalge

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattvalge

    691,00 €

    Hansgrohe Vivenis on neljaosaline mattvalge värvitooniga vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Käsiduši pihustussüsteem on PowderRain.  Segistiga on kaasas Hansgrohe sBox, mis muudab vooliku opereerimise sujuvamaks. Tööelement segisti paigaldamiseks on võimalik juurde lisada.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  43. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattvalge

    267,00 €

    Talis E 150 põhjaklapiga on mattvalge viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  44. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga mattvalge

    173,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannitoas!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. 

    Lähemalt
  45. Vanni- ja dušisegisti Armatura Angelit valge

    Vanni- ja dušisegisti Armatura Angelit valge

    186,00 €

    Armatura Angelit on voolujoonelise disainiga valge ja kroom värvusega vanni- ja dušisegisti. Angelit segisti on inspireeritud pisara ristlõikest, mis muudab segisti õrnaks ja elegantseks. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Vanni- ja dušisegisti kahv töötab ka kui suundvahetaja duši ja jooksutoru vahel.

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt
  46. Käsidušš Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube Moon White

    Käsidušš Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube Moon White

    63,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube Moon White on kolme pihustussüsteemiga käsidušš. Kolm pihustussüsteemi on Jet, Rain ja ActiveMassage. Käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks.

    Dušil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lähemalt
  47. Käsidušš Hansgrohe Jocolino Crocodile 2jet

    Käsidušš Hansgrohe Jocolino Crocodile 2jet

    44,00 €

    Hansgrohe Jocolino Crocodile 2jet on kahe funktsiooniga lastele disainitud käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on vahva disain ning samas ülim funktsionaalsus. Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel: Rain, MonoRain. Funktsiooni vahetamine käib läbi dušipea keeramise.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Käsiduši on lihtne paigaldada ja ka eemaldada, kuid tänu tugevale käsiduši survele on seda võimalik kasutada tervel perel.  

    Lähemalt
  48. Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet mattvalge

    Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet mattvalge

    117,00 €

    Hansgrohe Rainfinity 130 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 132 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, Intense PowderRain, MonoRain, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  49. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900

    164,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900 on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 150 käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 150 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  50. Käsidušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet 90 cm seebialusega

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet 90 cm seebialusega

    172,00 €

    Raindance Select E 120 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 120 mm). Käsidušiga on komplektis ka dušilift, dušivoolik ning seebialus. Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: RainAir, Rain, Whirl, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu.

    Käsidušš sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  51. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube

    165,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube on lihtne, kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 130 Cube käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift (900 mm), EasyReach seebialus ning Silverflex (175 cm) dušivoolik. Dušiliftil on liigutatavad kinnitused, seega on võimalik seda juba ka olemasolevatesse aukudesse paigaldada. 

    Rainshower SmartActive 130 Cube käsidušil on kolm pihustusrežiimi, Rain, Jet, ActiveMassage, mis teevad duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. 

    Lähemalt
  52. Valamusegisti Hafa Design valge

    Valamusegisti Hafa Design valge

    265,00 €

    Hafa Design on valge/kroom viimistlusega modernne valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Richard Vercellotti poolt disainitud segistil on praktiline pikk jooksutoru, mõjudes sedasi täiesti omaette sisustuselemendina. Segistil on Water Save tehnoloogia, mis aitab säästa vett.

    Segistil on SINTEF sertifikaat. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  53. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 mattvalge

    485,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga mattvalge viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  54. Käsidušš Hansgrohe Jocolino Lion 2jet

    Käsidušš Hansgrohe Jocolino Lion 2jet

    44,00 €

    Hansgrohe Jocolino Lion 2jet on kahe funktsiooniga lastele disainitud käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on vahva disain ning samas ülim funktsionaalsus. Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel: Rain, MonoRain. Funktsiooni vahetamine käib läbi dušipea keeramise.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Käsiduši on lihtne paigaldada ja ka eemaldada, kuid tänu tugevale käsiduši survele on seda võimalik kasutada tervel perel.  

    Lähemalt
  55. Vannisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    Vannisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    2 142,00 €

    Hansgrohe Metropol on modernse ja geomeetrilise disainiga mattvalge viimistlusega vannisegisti, mis paigaldatatakse põrandale. Segisti on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Mattvalge värv muudab segisti ainulaadseks ning stiilseks kujundusdetailiks igasse vannituppa. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Põrandasegisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Komplektis sisalduvad põrandasegisti, käsidušš, dušivoolik ning käsiduši hoidja. Käsidušil saab valida kahe pihustusrežiimi vahel: Rain ja Monorain. Komplekti on võimalik lisada segisti paigaldamiseks vajalik tööelement.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid nii valamutele, vannidele kui ka dušinurkadesse. Iga segisti on unikaalne lisand just Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  56. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 mattvalge

    498,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga mattvalge viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  57. Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga mattvalge

    Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga mattvalge

    457,00 €

    Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga on mattvalge viimistlusega ning muudab pesurituaali oma lihtsuse ja stiilsusega nauditavaks kogemuseks. Käepide muudab vee temperatuuri ja voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, kuul-liigendiga tila teeb veevoolu suuna muutmise hõlpsaks. Mattvalge värv ja geomeetriline disain annavad Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid valamutele, bideedele, dušinurkadesse ning vannidele.

    Lähemalt
  58. Bideesegisti Hansgrohe Talis E põhjaklapiga mattvalge

    Bideesegisti Hansgrohe Talis E põhjaklapiga mattvalge

    173,00 €

    Bideesegisti Hansgrohe Talis E põhjaklapiga on mattvalge viimistlusega ning muudab pesurituaali oma lihtsuse ja stiilsusega nauditavaks kogemuseks. Käepide muudab vee temperatuuri ja voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, kuul-liigendiga tila teeb veevoolu suuna muutmise hõlpsaks. Mattvalge viimistlus annab Sinu vannitoale unikaalse lisapuudutuse.

    Talis E segisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  59. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge

    289,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. 

    Lähemalt
  60. Käsidušš Grohe Rainshower SmartActive 130 Moon White

    Käsidušš Grohe Rainshower SmartActive 130 Moon White

    75,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 Moon White on kolme pihustussüsteemiga valge viimistlusega käsidušš. Kolm pihustussüsteemi on Jet, Rain ja ActiveMassage. Käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks.

    Dušil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lähemalt
  61. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattvalge väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattvalge väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    382,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Väljatõmmatav käsidušš on mugav, kui soovid kiirelt näiteks juukseid pesta, beebit vannitada või hommikul kiirustades lemmik kampsunilt plekki pesta. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 230 mattvalge on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on mugav väljatõmmatav käsidušš ja kaks veevoolu režiimi. Laminaarne veejuga selleks, et vett ei pritsiks peeglile ega seinale ning PowderRain käsidušši jaoks. 

    Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  62. Käsiduši hoidja Hansgrohe Porter S mattvalge

    Käsiduši hoidja Hansgrohe Porter S mattvalge

    32,00 €

    Hansgrohe Porter S käsiduši hoidja on mõeldud seinale kinnitamiseks. Kvaliteetne valge viimistlus hoiab toote pikalt värskena. Porter S käsiduši hoidjal on fikseeritud kaldenurk. 

    Käsiduši hoidjaga saab kombineerida endale meeldiva käsiduši, dušivooliku ning segisti. 

    Lähemalt
  63. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattvalge põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattvalge põhjaklapiga

    231,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 110 mattvalge on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  64. Dušivoolik Hansgrohe Isiflex 125 cm mattvalge

    Dušivoolik Hansgrohe Isiflex 125 cm mattvalge

    28,00 €

    Hansgrohe Isiflex on klassikaline dušivoolik, mille pöörlev ühendus ei lase voolikul keerdu minna. Voolik on kaetud plastiku kihiga, mida on eriti lihtne puhastada. Vooliku pikkus on 125 cm. 

    Lähemalt

64 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas