Vannituba

Bathroom

81 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    302,00 €

    Oras Nova 7414U dušikomplekti kuulub Oras Nova 7462U termostaadiga vanni- ja dušisegisti ning Apollo 544 dušilifti komplekt. 

    Oras Nova 7462U on termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud temperatuur püsib ühtlasena. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Lisaks on segistil EcoFlow vee vooluhulga kontroll.

    Apollo 544 dušilifti komplekt kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 544 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub 3 pihustusrežiimiga käsidušš, 1750 mm pikkune dušivoolik, dušilift ning kergesti puhastatav seebialus.

    Lähemalt
  2. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Optima 7140U

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Optima 7140U

    259,00 €

    Oras Optima 7140U on universaalne Easy Grip kahvadega vanni- ja dušisegisti, millel on lihtsasti kasutatav piirajaga temperatuuriseadekahv. Tegemist on termostaatsegistiga, mille EcoFlow funktsioon aitab kontrollida vee vooluhulka. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega. Komplekti kuulub paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid.

    Oras Optima - tema tunneb temperatuuri muutusi, teie mitte! Oras Optima termostaat on väga tundlik. Ta reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud veetemperatuur püsib ühtlasena. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Segisti isoleeritud korpusekate väldib kõrvetada saamist - seetõttu on Optima turvaline ka lastele! Oras Optima on tehtud säästmaks vett ja energiat!

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    797,00 €

    Oras Optima 7193U on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt koos vanni- ja dušisegistiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Esteta 7591-11

    Dušikomplekt Oras Esteta 7591-11

    1 188,00 €

    Oras Esteta 7591-11 on innovaatilise disainiga valgete detailide ja kroomviimistlusega dušikomplekt koos termostaat vanni- ja dušisegistiga. Dušikomplektis oleva vihmaduši eripäraks on tema laius, mis muudab duši kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks on käsidušil kolm pihustusrežiimi – Sensitive (lai ja pehme), Intense (jõuline) ja Pulse (masseeriv).

    Dušikomplektis on olemas turvaklaasist riiul, dušihoidik, dušivoolik ja käsiduši seinahoidik. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja suluga sirgete liidestega.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Oras Saga 3945Y

    Dušikomplekt Oras Saga 3945Y

    244,00 €

    Oras Saga 3945Y dušikomplekti kuulub Oras Saga 3942Y vanni- ja dušisegisti ning Apollo 520 dušilifti komplekt. 

    Oras Saga 3942Y on pika jooksutoruga vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Apollo 520 kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 520 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub käsidušš, 1500 mm pikkune dušivoolik, dušilift, kergesti puhastatav seebialus ning käsiduši seinahoidik. Need kaks toodet koos moodustavad Su vannitoas täiusliku terviku.

    Lähemalt
  6. Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    220,00 €

    Oras Optima 2702F on kroomviimistlusega ja mustade detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Minimalistliku stiiliga segistil on Easy-grip kahv, millega on mugav veesurvet ja -temperatuuri reguleerida.

    Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik, seinahoidik ja vajutatav põhjaklapp. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  7. Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    480,00 €

    Oras Inspera 3008F on luksusliku kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Voolujooneline valamusegisti loob vannituppa unikaalse isikupära ning garanteerib täieliku funktsionaalsuse.

    Segistil on pööratav jooksutoru, mille pöördenurk on 120°, kuid mida on võimalik seadistada 0° või 60° peale. Segistil on üks kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik ja seinahoidik. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  8. Dušikomplekt Oras Nova 7402U

    Dušikomplekt Oras Nova 7402U

    410,00 €

    Oras Nova 7402U on modernse stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse.

    Dušikomplektiga on kaasas termostaatsegisti, käsidušš, dušilift, dušivoolik ning vihmadušš, mille veevoolu nurk on muudetav. Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  9. Valamusegisti Oras Stela 4812F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Stela 4812F bideedušiga

    247,00 €

    Oras Stela 4812F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegist koos käsidušiga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 5,4 l/min. Oras Stela 4812F valamusegisti teeb omapäraseks teemantefektiga laminaarne veesammas. Oras Stela 4812F on võitnud ka maineka reddot disainiauhinna. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  10. Bideedušš Oras Bidetta 242050

    Bideedušš Oras Bidetta 242050

    22,00 €

    Bidetta käsidušiga on alati võimalik pesta intiimseid kehaosi, sest see asub tualettpoti kõrval. Seega on pesemisvõimalus saadaval ka kohtades, kus bidee paigaldamine ei ole võimalik.

    Oras Bidetta bideedušš täiustab Orase segistite kasutusvõimalusi eriti väikestes tualettruumides ja vannitubades. Lisaks isiklikule hügieenile on käsidušiga lihtne pesta ka näiteks kingi või isegi lemmikloomi. Paindlik ja mitmekülgne. Sobib nii uutesse kui vanadesse ruumidesse – uus standard hügieenis ning energia ja vee säästmisel!

    Lähemalt
  11. Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    288,00 €

    Oras Vega 1812FG-33 on minimalistliku stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja survet reguleerida. Lisaks on ka käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab duši käivitamise. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  12. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7446X

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7446X

    255,00 €

    Oras Nova 7446X on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Segistil on 300 mm pikkune pöörduv jooksutoru ning eraldi ka suundvahetaja nupp. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ektsentrikliidestega ning peiteäärikutega.

    Lähemalt
  13. Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    197,00 €

    Oras Vega 1812G on väikeste mõõtudega ning kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Komplektiga on kaasas ka dušivoolik (175 cm) ja seinahoidik.

    Jäiga jooksutoruga segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  14. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7471

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7471

    170,00 €

    Oras Nova 7471 on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite ja tagasilöögiklappidega.

    Oras Nova 7471 on termostaadiga dušisegisti, mille puhul kuum vesi tuleb paremalt ning külm vesi vasakult. Oras Noval on olemas mudel ka vastupidise toruühenduse jaoks (Oras Nova 7461).

    Lähemalt
  15. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462G-33 mattmust

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462G-33 mattmust

    346,00 €

    Oras Nova 7462G-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on suundvahetaja jooksutoru ja duši vahel ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  16. Dušikomplekt Oras Nova 7402-33 mattmust

    Dušikomplekt Oras Nova 7402-33 mattmust

    789,00 €

    Oras Nova 7402-33 on modernse stiiliga mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse.

    Dušikomplektiga on kaasas termostaatsegisti, käsidušš, dušilift, dušivoolik ning vihmadušš, mille veevoolu nurk on muudetav. Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  17. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7461

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7461

    162,00 €

    Oras Nova 7461 on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite ja tagasilöögiklappidega.

    Oras Nova 7461 on termostaadiga dušisegisti, mille puhul kuum vesi tuleb vasakult ning külm vesi paremalt. Oras Noval on olemas mudel ka vastupidise toruühenduse jaoks (Oras Nova 7471).

    Lähemalt
  18. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3942Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3942Y

    173,00 €

    Oras Saga 3942Y on pika jooksutoruga vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  19. Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    243,00 €

    Oras Safira 1033 on Bidetta käsidušiga valamusegisti. Jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga piirang on võimalik ka eemaldada. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  20. Termostaat dušisegisti Oras Oramix 7261

    Termostaat dušisegisti Oras Oramix 7261

    185,00 €

    Oras Oramix 7261 on rõhuühtlustajaga dušisegisti, mis reageerib veesurve muutusele kiiresti ja täpselt ning lisaks sellele ka hoiab soovitud temperatuuri. Sobib hästi mitme tarbimiskohaga võrkudele ning kohtadele, kus veetemperatuur kipub kuumavõitu olema. Temperatuuriseadekahv on varustatud temperatuuripiirajaga, millest on võimalik nupulevajutusega mööda minna.

    Oramix 7261 dušisegisti sobib hästi näiteks korterelamusse, kus vee surve tihti kõigub ning segisti peab sellele kiiresti ja täpselt reageerima. Oras Oramixi dušisegisti kindlustab püsiva veetemperatuuri – hoolimata surve kõikumisest veevarustuses.

    Lähemalt
  21. Dušisegisti Oras Vega 1870G

    Dušisegisti Oras Vega 1870G

    153,00 €

    Oras Vega 1870G on klassikalise disainiga ja kroomviimistlusega dušisegisti. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  22. Valamu põhjaklapp Oras 200061-33 mattmust

    Valamu põhjaklapp Oras 200061-33 mattmust

    68,00 €

    Oras 200061-33 on mattmusta viimistlusega põhjaklapp, mis sobib ideaalselt kokku Oras mattmustade valamusegistitega. Minimalistliku stiiliga vannitoavalamu põhjaklapp toimib vajutusmeetodil. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼.

    Lähemalt
  23. Dušikomplekt Oras Optima 7192U

    Dušikomplekt Oras Optima 7192U

    729,00 €

    Oras Optima 7192U on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  24. Käsidušikomplekt Oras Apollo 520

    Käsidušikomplekt Oras Apollo 520

    67,00 €

    Apollo 520 kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 520 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub käsidušš, 1500 mm pikkune dušivoolik, dušilift, kergesti puhastatav seebialus ning käsiduši seinahoidik.

    Lähemalt
  25. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U

    216,00 €

    Oras Nova 7462U on ümara kujuga ja kroomviimistlusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on suundvahetaja jooksutoru ja duši vahel ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  26. Bideedušš Oras Optima 272050

    Bideedušš Oras Optima 272050

    22,00 €

    Oras Optima 272050 on lihtsa stiiliga kroomviimistluse ja mustade detailidega bideedušš. Käsidušši on väga lihtne puhastada ning sellel on ka katlakivivastane töötlus. Lisaks on käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  27. Käsidušikomplekt Oras Natura 500

    Käsidušikomplekt Oras Natura 500

    136,00 €

    Oras Natura 500 on vett säästev dušikomplekt, kuhu kuulub käsidušš, dušilift, dušihoidik, dušivoolik, riputusnagi ning seebi- ja šampoonialus. Käsiduši Eco-nupu abil on võimalik vähendada veekulu kuni 50%. Dušikomplekt sobib kasutamiseks Orase termostaat- ja surveühtlustajaga segistitega.

    Lähemalt
  28. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    284,00 €

    Oras Nova 7460-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  29. Valamusegisti Oras Saga 3910

    Valamusegisti Oras Saga 3910

    82,00 €

    Oras Saga 3910 on valamusegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 6,0 l/min.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  30. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

    125,00 €

    Oras Saga 3940Y on vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  31. Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    458,00 €

    Oras Optima Style 2613FH on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegist koos käsidušigai. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  32. Dušikomplekt Oras Esteta 7590-11

    Dušikomplekt Oras Esteta 7590-11

    1 060,00 €

    Oras Esteta 7590-11 on innovaatilise disainiga valgete detailide ja kroomviimistlusega dušikomplekt koos termostaat dušisegistiga. Dušikomplektis oleva vihmaduši eripäraks on tema laius, mis muudab duši kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks on käsidušil kolm pihustusrežiimi – Sensitive (lai ja pehme), Intense (jõuline) ja Pulse (masseeriv).

    Dušikomplektis on olemas turvaklaasist riiul, dušihoidik, dušivoolik ja käsiduši seinahoidik. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja suluga sirgete liidestega.

    Lähemalt
  33. Käsidušikomplekt Oras Apollo 544-33 mattmust

    Käsidušikomplekt Oras Apollo 544-33 mattmust

    176,00 €

    Oras Apollo 544-33 on lihtsa stiiliga mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo dušikomplekti on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega.

    Komplektiga on kaasas veel käsidušš, dušivoolik, dušilift ja seebialus. Käsidušil on katlakivivastane töötlus ning EcoFlow vee vooluhulka kontrolliv tehnoloogia.

    Lähemalt
  34. Termostaat dušisegisti Oras Optima 7161

    Termostaat dušisegisti Oras Optima 7161

    191,00 €

    Oras Optima - tema tunneb temperatuuri muutusi, teie mitte! Oras Optima termostaat on väga tundlik. Ta reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud veetemperatuur püsib ühtlasena. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Segisti isoleeritud korpusekate väldib kõrvetada saamist - seetõttu on Optima turvaline ka lastele! Oras Optima on tehtud säästmaks vett ja energiat!

    Lähemalt
  35. Valamusegisti Oras Saga 3912 bideedušiga

    Valamusegisti Oras Saga 3912 bideedušiga

    143,00 €

    Oras Saga 3912 on valamusegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 6,0 l/min. Komplektis sisaldub Bidetta käsidušš, 1,5m pikkune dušivoolik ning seinakinnitus.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  36. Käsidušikomplekt Oras Apollo 533-33 mattmust

    Käsidušikomplekt Oras Apollo 533-33 mattmust

    84,00 €

    Oras Apollo 533-33 on lihtsa stiiliga mattmusta viimistlusega käsidušš. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo käsidušši on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega.

    Käsidušiga on kaasas veel dušivoolik ja seinahoidik. Ühe pihustusrežiimiga käsidušil on katlakivivastane töötlus, mis pikendab ka selle eluiga.

    Lähemalt
  37. Valamusegisti Oras Saga 3910F

    Valamusegisti Oras Saga 3910F

    82,00 €

    Oras Saga 3910F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Oras Saga segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Segisti voolupiirang on 6l minuti kohta. Saga valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  38. Dušikomplekt Oras Optima 2790

    Dušikomplekt Oras Optima 2790

    122,00 €

    Oras Optima 2790 on meeldivat dušinaudingut pakkuv ja energiat säästev kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub käsidušš, millel on kolm pihustusrežiimi, katlakivivastane tehnoloogia ning vee vooluhulka kontrolliv Eco flow süsteem. Lisaks kuuluvad komplekti dušilift, seinahoidik, dušivoolik ja seebialus.

    Lähemalt
  39. Käsidušš Oras Apollo 252020

    Käsidušš Oras Apollo 252020

    22,00 €

    Oras Apollo 252020 on lihtsa stiiliga kroomviimistlusega käsidušš. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo käsidušši on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega. Ühe pihustusrežiimiga käsidušil on katlakivivastane töötlus, mis pikendab ka selle eluiga.

    Lähemalt
  40. Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    457,00 €

    Oras Safira 1002F-33 mattmus on klassikaline käsidušiga valamusegisti. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  41. Valamusegisti Oras Stela ECO+ 4814FZ kontaktivaba

    Valamusegisti Oras Stela ECO+ 4814FZ kontaktivaba

    382,00 €

    Oras Stela ECO+ 4814FZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja muudetava veevoolunurgaga aeraator. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp. Segisti töötab läbi patareide. 

    Lähemalt
  42. Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1073X

    Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1073X

    236,00 €

    Oras Safira 1073X on universaalne vanni- ja dušisegisti. Komplekti on lisatud ka paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  43. Valamusegisti Oras Stela ECO 4806F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Stela ECO 4806F bideedušiga

    247,00 €

    Oras Stela ECO 4806F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 4,8 l/min. ECO seeria segistitel on voolupiiranguga aeraator, millel on muudetav voolunurk. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  44. Valamusegisti Oras Optima 1714FZ

    Valamusegisti Oras Optima 1714FZ

    261,00 €

    Oras Optima 1714FZ (6V) on temperatuuriseadekahvaga varustatud kontaktivaba valamusegisti, mis sobib oma mõõtude poolest kasutamiseks ka kõige väiksematesse kasutuskohtadesse. Segistis kasutatav Autofocus sensor ei vaja paigaldamisel täiendavaid seadistusi ning impulssjuhitav magnetventiil kindlustab patareide pika tööea.

    Oras Optima 1714FZ segistil on Bluetooth funktsioon ning tarkvaralisi seadistusi saab mugavalt teha läbi Oras App'i. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega.

    Lähemalt
  45. Valamusegisti Oras Vega 1810FG-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Vega 1810FG-33 mattmust

    199,00 €

    Oras Vega 1810FG-33 on minimalistliku stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas.

    Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja survet reguleerida.

    Lähemalt
  46. Valamusegisti Oras Vega 1810G

    Valamusegisti Oras Vega 1810G

    131,00 €

    Oras Vega 1810G on väikeste mõõtudega ning kroomviimistlusega valamusegisti. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas.

    Jäiga jooksutoruga segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  47. Valamusegisti Oras Electra 6151FZ-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Electra 6151FZ-33 mattmust

    478,00 €

    Oras Electra 6151FZ-33 on minimalistliku kandilise stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp.

    Lähemalt
  48. Termostaat dušisegisti Oras Electra 6180

    Termostaat dušisegisti Oras Electra 6180

    469,00 €

    Oras Electra 6180 (6V) on kontaktivaba dušisegisti, mis reageerib kiiresti ja täpselt veesurve muutusele. Sobib hästi mitme tarbimiskohaga võrkudele (minimaalne veesurve 2 bar) ning kohtadesse, kus veetemperatuur kipub pigem kuumavõitu olema. Antud segisti ei ole soovitatav ühepereelamutesse. Temperatuuriseadekahv on varustatud piirajaga, millest on võimalik nupulevajutuse teel mööda minna. Segisti on varustatud prügifiltriga ning tagasilöögiklappidega.

    Oras Electra - käega puudutamata! Oras Electra töötab nagu mõte - te ei pea segistit isegi puudutama. Asute duši juurde või asetate käed valamusegisti alla ning kohe hakkab vesi voolama. Veel enne kui jõuate rätiku võtta, on veevool sulgunud ja seda automaatselt. Oras Electrat on turvaline kasutada, veetemperatuuri saab seada oma meele järgi. Electra segistitel on Orases väljatöötatud uus, varasemast tundlikum Autofocus-sensor, mis töötab laitmatult isegi niiskes ning tolmuses keskkonnas.

    Lisaks on Oras Electra ka säästlik. Vett tarbite vaid sellal, kui seda reaalselt vajate. Sellepärast ongi kontaktivabad segistid üha populaarsemad - nii kodus kui ka kontoris. Ühiskondlikes ruumides on pärast Oras Electra paigaldamist vett säästetud isegi kuni 50%. Kuigi me tihti selle peale ei mõtle, on kontaktivabad segistid ka tavasegistitest hügieenilisemad, mis mängib eriti suurt rolli just ühiskondlikes ruumides.

    Lähemalt
  49. Dušikomplekt Oras Apollo 544

    Dušikomplekt Oras Apollo 544

    89,00 €

    Oras Apollo 544 on lihtsa stiiliga ja kroomviimistlusega dušikomplekt. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo dušikomplekti on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega.

    Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik, dušilift ja seebialus. Käsidušil on katlakivivastane töötlus, kolm pihustusrežiimi ning EcoFlow vee vooluhulka kontrolliv tehnoloogia.

    Lähemalt
  50. Valamusegisti Oras Stela 4802F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Stela 4802F bideedušiga

    381,00 €

    Oras Stela 4802F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega kõrge valamusegisti koos käsidušiga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 4,2 l/min. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Kõrget Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  51. Valamusegisti Oras Electra 6151FZ

    Valamusegisti Oras Electra 6151FZ

    373,00 €

    Oras Electra 6151FZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp.

    Lähemalt
  52. Dušisegisti Oras Saga 3960Y

    Dušisegisti Oras Saga 3960Y

    93,00 €

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Oras Saga 3960Y on dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Lähemalt
  53. Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1040U

    Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1040U

    175,00 €

    Oras Safira 1040U on universaalne vanni- ja dušisegisti. Komplekti on lisatud ka paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  54. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460U

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460U

    171,00 €

    Oras Nova 7460U on ümara kujuga ja kroomviimistlusega termostaadiga dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  55. Valamusegisti Oras Cubista 2816FZ bideedušiga

    Valamusegisti Oras Cubista 2816FZ bideedušiga

    418,00 €

    Oras Cubista 2816FZ (6V) on kontaktivaba Bidetta käsidušiga valamusegisti, millel saab temperatuuri reguleerida temperatuuriseade kahvaga. Segistis kasutatav Autofocus sensor ei vaja paigaldamisel täiendavaid seadistusi ning impulssjuhitav magnetventiil kindlustab patareide pika tööea.

    Oras Optima 2816FZ segistil on Bluetooth funktsioon ning tarkvaralisi seadistusi saab mugavalt teha läbi Oras App'i. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega.

    Lähemalt
  56. Dušikomplekt Oras Saga 3966Y

    Dušikomplekt Oras Saga 3966Y

    163,00 €

    Oras Saga 3966Y dušikomplekti kuulub dušisegisti Oras Saga 3960Y ja dušikomplekt Oras Apollo 520.

    Oras Saga 3960Y on dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel.

    Apollo 520 kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 520 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub käsidušš, 1500 mm pikkune dušivoolik, dušilift, kergesti puhastatav seebialus ning käsiduši seinahoidik. Need kaks toodet koos moodustavad Su vannitoas täiusliku terviku.

    Lähemalt
  57. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460X

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460X

    182,00 €

    Oras Nova 7460X on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ektsentrikliidestega ning peiteäärikutega.

    Lähemalt
  58. Valamusegisti Oras Stela 4807F bideeduši ja pesumasinaventiiliga

    Valamusegisti Oras Stela 4807F bideeduši ja pesumasinaventiiliga

    311,00 €

    Oras Stela ECO 4807F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti koos käsiduši ja pesumasinaventiiliga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on pööratav jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 9 l/min. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  59. Valamusegisti Oras Stela ECO 4801F

    Valamusegisti Oras Stela ECO 4801F

    294,00 €

    Oras Stela ECO 4801F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega kõrge valamusegisti. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 4,2 l/min. ECO seeria segistitel on voolupiiranguga aeraator, millel on muudetav voolunurk. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Kõrget Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  60. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8710F

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8710F

    611,00 €

    Oras ALESSI Sense 8710F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ka ümber seadistada. Komplektiga on kaasas vajutatav põhjaklapp.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Segistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet seadistada.

    Lähemalt
  61. Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    534,00 €

    Oras Oramix 167100 surunupuga on klassikalise stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oramix seeria on loodud maksimaalseks mugavuseks ja suurte kasutuskoormustega ruumide jaoks. Toode tagab energia säästlikkuse, samal ajal tagades ka täieliku funktsionaalsuse.

    Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Segisti on koos pressostaadiga ehk surveühtlustajaga, tagades ühtlase veetemeperatuuri ka juhul, kui on suurest kasutuskoormusest tingitud survekõikumised.

    Lähemalt
  62. Dušisegisti Oras Saga 3970Y

    Dušisegisti Oras Saga 3970Y

    95,00 €

    Oras Saga 3970Y on klassikalise stiiliga ja kroomviimistlusega dušisegisti. Oras Saga segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida.

    Saga dušisegistiga on kaasas ka ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Dušisegistit on võimalik kokku sobitada Oras käsiduši komplektidega.

    Lähemalt
  63. Käsidušš Oras Apollo 254020

    Käsidušš Oras Apollo 254020

    31,00 €

    Oras Apollo 254020 on lihtsa stiiliga  kroomviimistlusega käsidušš. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo käsidušši on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega. Ühe pihustusrežiimiga käsidušil on katlakivivastane töötlus, mis pikendab ka selle eluiga. 

    Lähemalt
  64. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    939,00 €

    Oras ALESSI Sense 8712F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ümber seadistada. Komplektiga on kaasas ka valamu põhjaklapp, seinahoidik, käsidušš ja dušivoolik.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Valamusegistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet reguleerida.

    Komplektiga on veel kaasas termostaat juhtseade, mis hoiab vee seadistatud temperatuuril käsidušši kasutades. Kaugjuhitava käsiduši tõstmine seinahoidikust käivitab automaatselt veevoolu segistis. Käsiduši kahva vajutamisel avaneb veevool dušis ning selle asetamine tagasi seinahoidikusse lõpetab automaatselt veevoolu.

    Lähemalt
  65. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3972Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3972Y

    129,00 €

    Oras Saga 3972Y on vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  66. Valamusegisti Oras Inspera 3017F

    Valamusegisti Oras Inspera 3017F

    754,00 €

    Oras Inspera 3017F on luksusliku disainiga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Tänu oma kõrgele disainile sobib segisti kokku ka tasapinna peale paigaldatavate valamutega, kus segisti asub valamu taga.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri. Segisti voolupiirang on 6l minuti kohta. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas prügipüüdur ja tagasilöögiklapp.

    Lähemalt
  67. Valamusegisti Oras Safira 1006F-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Safira 1006F-33 mattmust

    377,00 €

    Oras Safira 1006F-33 mattmus on klassikaline valamusegisti. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  68. Valamusegisti Oras Saga XL 3911F

    Valamusegisti Oras Saga XL 3911F

    99,00 €

    Oras Saga XL 3911F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Oras Saga segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Segisti voolupiirang on 6l minuti kohta. Saga valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  69. Valamusegisti Oras Inspera 3006F

    Valamusegisti Oras Inspera 3006F

    343,00 €

    Oras Inspera 3006F on luksusliku kroomviimistlusega valamusegisti. Voolujooneline valamusegisti loob vannituppa unikaalse isikupära ning garanteerib täieliku funktsionaalsuse.

    Segistil on pööratav jooksutoru, mille pöördenurk on 120°, kuid mida on võimalik seadistada 0° või 60° peale. Segistil on üks kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise.

    Lähemalt
  70. Valamusegisti Oras Electra 6150FZ

    Valamusegisti Oras Electra 6150FZ

    351,00 €

    Oras Electra 6150FZ (6 V) on kontaktivaba valamusegisti, millel saab temperatuuri reguleerida temperatuuriseade kahvaga. Segistis kasutatav Autofocus sensor ei vaja paigaldamisel täiendavaid seadistusi ning impulssjuhitav magnetventiil kindlustab patareide pika tööea.

    Oras Electra 6150FZ segistil on Bluetooth funktsioon ning tarkvaralisi seadistusi saab mugavalt teha läbi Oras App'i. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega.

    Lähemalt
  71. Valamusegisti Oras Optima 2611AF

    Valamusegisti Oras Optima 2611AF

    180,00 €

    Oras Optima 2611AF on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  72. Valamusegisti Oras Electra 6250FZ

    Valamusegisti Oras Electra 6250FZ

    488,00 €

    Oras Electra 6250FZ (6 V) on kontaktivaba valamusegisti, millel saab temperatuuri reguleerida temperatuuriseade kahvaga. Segistis kasutatav Autofocus sensor ei vaja paigaldamisel täiendavaid seadistusi ning impulssjuhitav magnetventiil kindlustab patareide pika tööea.

    Oras Electra 6250FZ segistil on Bluetooth funktsioon ning tarkvaralisi seadistusi saab mugavalt teha läbi Oras App'i. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega.

    Lähemalt
  73. Valamusegisti Oras Optima 2610AF

    Valamusegisti Oras Optima 2610AF

    131,00 €

    Oras Optima 2610AF on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  74. Dušisegisti Oras Safira 1070

    Dušisegisti Oras Safira 1070

    129,00 €

    Oras Safira 1070 on kroomviimistlusega dušisegisti. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  75. Valamusegisti Oras Inspera 3016F

    Valamusegisti Oras Inspera 3016F

    436,00 €

    Oras Inspera 3016F on luksusliku disainiga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri. Segisti voolupiirang on 6l minuti kohta. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas prügipüüdur ja tagasilöögiklapp.

    Lähemalt
  76. Valamusegisti Oras Stela 4810F

    Valamusegisti Oras Stela 4810F

    189,00 €

    Oras Stela 4810F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 5,4 l/min. Oras Stela 4810F valamusegisti teeb omapäraseks teemantefektiga laminaarne veesammas. Oras Stela 4810F on võitnud ka maineka reddot disainiauhinna. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  77. Valmusegisti Oras Stela ECO+ 4824FTZ kontaktivaba

    Valmusegisti Oras Stela ECO+ 4824FTZ kontaktivaba

    411,00 €

    Oras Stela ECO+ 4824FTZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja muudetava veevoolunurgaga aeraator. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp. Segisti ühendatakse stepslisse (230V). 

    Lähemalt
  78. Valamusegisti Oras Optima Style Hybrid 2611FHZ sensoriga

    Valamusegisti Oras Optima Style Hybrid 2611FHZ sensoriga

    410,00 €

    Oras Optima Style Hybrid 2611FHZ on modernse disainiga sensori ja kroomviimistlusega valamusegisti. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale. Style Hybrid segistit on võimalik kasutada kontaktivabalt, kui ka klassikaliselt läbi kahva. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Segisti töötab 2xAA patareidega. 

    Lähemalt
  79. Valamusegisti Oras Twista 3810F-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Twista 3810F-33 mattmust

    147,00 €

    Oras Twista 3810F-33 mattmus on klassikaline valamusegisti. Oras Twista juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Twista laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  80. Valamusegisti Oras Stela ECO 4805F

    Valamusegisti Oras Stela ECO 4805F

    189,00 €

    Oras Stela ECO 4805F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega kõrge valamusegisti. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 4,8 l/min. ECO seeria segistitel on voolupiiranguga aeraator, millel on muudetav voolunurk. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  81. Dušisegisti Oras Optima Style 2660HU

    Dušisegisti Oras Optima Style 2660HU

    191,00 €

    Oras Optima Style 2660HU on klassikalise stiiliga ja kroomviimistlusega dušisegisti. Oras Optima segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida.

    Optima dušisegistiga on kaasas ka ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Dušisegistit on võimalik kokku sobitada Oras käsiduši komplektidega.

    Lähemalt

81 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas