Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 89

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Duschy Flipper 434-20 must

    Dušikomplekt Duschy Flipper 434-20 must

    76,00 €

    Duschy Flipper 434-20 on industriaal disainiga ja moodsa musta värvusega dušikomplekt. Komplekti kuuluvad kolme režiimiga käsidušš, duššilift, dušivoolik ja ümmargune laedušš (Ø200 mm). Dušikomplekti kõrgus on reguleeritav ning maksimum kõrgus on 100 cm.

    Dušikomplekti on võimalik sobitada juba olemasoleva segistiga kui ka soovi korral juurde osta segisti eraldi.

    Lähemalt
  2. Käsidušikomplekt Blue Star Novara must

    Käsidušikomplekt Blue Star Novara must

    Tavahind: 109,00 €

    Erihind 100,00 €

    Dušikomplekt Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Komplekti kuulub kolme pihustusrežiimiga käsidušš, dušivoolik ning dušilift.

    Tänu käsiduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on minimalistlik, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Komplekt sobib kokku samas sarjas oleva dušisegistiga.

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    226,00 €

    Talis E on mattmust Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  4. Termostaat dušisegisti Blue Star Torino must

    Termostaat dušisegisti Blue Star Torino must

    Tavahind: 197,00 €

    Erihind 183,00 €

    Blue Star Torino on modernse stiiliga ja mattmusta viimistlusega dušisegisti, millel on kaks keeratavat osa veesurve ja -temperatuuri seadistamiseks. Torino termostaat dušisegisti tagab vee ühtlase voolu ja temperatuuri. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiramisnupp, mis hoiab veetemperatuuri liiga kuuma peale keeramise eest. Tegu on dušisegistiga, mis on mugav, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  5. Bideedušš Oras Optima 272050

    Bideedušš Oras Optima 272050

    21,00 €

    Oras Optima 272050 on lihtsa stiiliga kroomviimistluse ja mustade detailidega bideedušš. Käsidušši on väga lihtne puhastada ning sellel on ka katlakivivastane töötlus. Lisaks on käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 89

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas