Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Uni 400

    Vannitoavalamu Ravak Uni 400

    112,00 €

    Ravak Uni 400 on ümara disainiga vannitoavalamu, mis lisab vannituppa tasakaalu ja harmooniat. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

     

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Gemlook GL 392

    Vannitoavalamu Gemlook GL 392

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 224,00 €

    Gemlook GL 392 on käsitööna valmistatud vasest vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks valamukapi või muu tasapinna peale. Valamu on romantilise lillemustriga ning sobib eriti hästi antiikse hõnguga ruumidesse. Tegu on vastupidava tootega, mistõttu on see hinnatud ka kohvikute ja restoranide ühiskondlikes ruumides.

    Gemlook'i valamu sobib paigaldamiseks koos kõrge disainiga või seinapealse valamusegistiga. Tootel puudub ülevool. Kuna valamu on valminud käsitööna, siis on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A184

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A184

    Tavahind: 317,00 €

    Erihind 259,00 €

    Villeroy & Boch Collaro 4A184 on ümara disainiga praktiline valamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Villeroy & Boch TitanCeram materjalist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Sanitaarportselan on materjal, millega on võimalik vormida ideaalseid õhukesi vorme, kuid mis on samaaegselt vastupidav ja stabiilne. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti ja põhjaklapp ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch Collaro seeria märksõnadeks on luksuslik ja minimalistlik disain, mida eelistavad nii arhitektid kui inimesed üle terve maailma. Täpselt kohandatud ja tulevikku suunatud lahendused on need, mis vastavad ühiskonna muutuvatele vajadustele. Ovaalsed, ümmargused ja kandilised vormid annavad seeriale isikupära, samas lihtne disain harmoneerub iga vannitoaga.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Scarabeo Ovo 8011 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Ovo 8011 valge

    136,00 €

    Vannitoavalamu Scarabeo Ovo 8011 ovaalne disain on kui uus vaade elule. Itaalias valmistatud keraamilised valamud on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud. Oma filigraansete joonte ja funktsionaalsusega sobitab Scarabeo ennast kui valatult igasse vannituppa ning puhub neile sisse uue elu.

    Scarabeo valge vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Kraanikausil puudub ülevool. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Moon 1

    Vannitoavalamu Ravak Moon 1

    128,00 €

    Ravak Moon sarja kuulub 5 vannitoavalamut, mida kõiki iseloomustab ümar joon. See aitab kompenseerida muidu tavapäraseid kandilisi vannitoaelemente, luues harmoonilise ja rahustava meeleolu. Ravak Moon valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. 

    Ravak Moon 1 on sümmeetrilise ümmarguse disainiga vannitoavalamu, mis on mõeldud tasapinnale paigaldamiseks. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas