Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapealne valamusegisti Grohe Essence M-Size

    Seinapealne valamusegisti Grohe Essence M-Size

    224,00 €

    Grohe Essence M-Size on seinapealse paigaldusega valamusegisti, mis muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Segistil on üks kahv millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja -survet. Valamusegistil on klassikaline kroomitud viimistlus, mis lööb särama iga vannitoa.

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 28 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on vett säästev aeraator, mille voolupiirang on seadistatud 5,7 l/min. 

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Grohe Essence phantom black

    Dušisegisti Grohe Essence phantom black

    286,00 €

    Grohe Essence on silmapaistva phantom black viimistlusega dušisegisti. Essence dušisegistil on temperatuuri piiraja, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Grohe segisti on töödeldud Long-Life pinnatöötlusega, mis teeb segistist hooldamise imelihtsaks. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    242,00 €

    Oras Safira 1033 on bideedušiga ümara disainiga valamusegisti. Jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga piirang on võimalik ka eemaldada. Seadeosast on võimalik piirata vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus aastaid üks kõige populaarsem tooterühm. Peamised võtmesõnad selle sarja juures on vastupidavus ja töökindlus. Uuenenud Safira on säilitanud oma kasutusmugavuse ja hinnataseme, kuid selle juures toonud turule erinevaid disaine ja toote suuruseid. 

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    461,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Poleeritud kuldne värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  5. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    108,00 €

    Hansgrohe Logis on seinasisene segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas