Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 86

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Balteco Modul 18

    Lihtvann Balteco Modul 18

    Tavahind: 923,00 €

    Erihind 802,00 €

    Modul 18 on sirgjooneline ja esteetiliselt puhta disainiga Balteco lihtvann, mida on võimalik komplekteerida vastavalt soovile. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Modul vanni on lihtne sobitada pea igasse vannituppa, kuna see on saadaval neljas erinevas pikkuses - 150, 160, 170 ja 180 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Kivivalamu Balteco Trapez

    Kivivalamu Balteco Trapez

    Tavahind: 428,00 €

    Erihind 372,00 €

    Kivivalamu Balteco Trapez on ovaalse kujuga Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Trapez valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt
  3. Kivivalamu Balteco Neo R

    Kivivalamu Balteco Neo R

    Tavahind: 397,00 €

    Erihind 345,00 €

    Kivivalamu Balteco Neo R on ristküliku-kujuline Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu serv on õhuke ja minimalistik, kaunistades oma klassikalise disainiga mistahes vannituba.

    Neo R valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt
  4. Dušinurk Balteco Fold must

    Dušinurk Balteco Fold must

    Tavahind: 1 100,00 €

    Erihind 955,00 €

    Uudne Balteco Fold raamistatud dušinurk on praktiline ja efektne vannitoa sisekujunduselement. Fold dušinurk on 200 cm kõrge ja valmistatud 6 mm karastatud turvaklaasist, mis on saadaval kirkana (FT1) või toonituna (FT2). Fold seeria eripäraks on musta värvusega alumiiniumprofiilid, mis lisavad Sinu vannituppa industriaalset hõngu.

    Dušinurgaga sisaldub komplektis kõik vajalik paigalduseks. Fold dušinurk koosneb kahest dušiuksest, mille mõõte saab valida all pool.  Eritellimusena on võimalik toodet tellida ka laiusega 60-95 cm. Võta ühendust meie klienditeenindusega, et täpsustada erilahenduse maksumus ja tarneaeg.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Balteco Forma 16

    Lihtvann Balteco Forma 16

    Tavahind: 780,00 €

    Erihind 678,00 €

    Forma 16 on sirgete joontega skandinaaviapärane Balteco lihtvann, mis kuulub Nordic kollektsiooni. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Forma vanni teeb eriliseks, et see on saadaval lausa viies erinevas mõõdus - pikkustega 150, 160, 170, 180 ja 190 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 86

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas