Vannituba

Bathroom

67 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisein Stikla Kaira Black Alu

    Dušisein Stikla Kaira Black Alu

    398,00 €

    Dušisein Stikla Kaira Black Alu on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiseinast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Kaira Black Alu standardne dušisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Kaira Black Alu dušisein on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Dušisein Stikla Conforto Cor Black

    Dušisein Stikla Conforto Cor Black

    316,00 €

    Dušisein Stikla Conforto Cor Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiseinast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Conforto Cor Black standardne dušisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Conforto Cor Black dušisein on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Dušisein Stikla Kaira Black

    Dušisein Stikla Kaira Black

    344,00 €

    Dušisein Stikla Kaira Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiseinast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Kaira Black standardne dušisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Kaira Black dušisein on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Vannisein Stikla Noris Cor Black

    Vannisein Stikla Noris Cor Black

    254,00 €

    Vannisein Stikla Noris Cor Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Noris Cor Black standardne vannisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu. 

    Stikla Noris Cor Black vannisein on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Seina saab tellida nii parema- kui vasakukäelisele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  5. Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2

    1 397,00 €

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Lorena Black Deep-2 standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Lorena Black Deep-2 dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  6. Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-3

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-3

    990,00 €

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-3 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Adele Plus Black Deep-3 standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Adele Plus Black Deep-3 dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  7. Dušisein Stikla Kaira Black Deep-3

    Dušisein Stikla Kaira Black Deep-3

    559,00 €

    Dušisein Stikla Kaira Black Deep-3 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiseinast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Kaira Black Deep-3 standardne dušisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Kaira Black Deep-3 dušisein on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  8. Vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-3

    Vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-3

    416,00 €

    Vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-3 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Noris Cor Black Deep-3 standardne vannisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu. 

    Stikla Noris Cor Black Deep-3 vannisein on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Seina saab tellida nii parema- kui vasakukäelisele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  9. Vannisein Stikla Fresco

    Vannisein Stikla Fresco

    276,00 €

    Stikla Fresco on liikuv sirgjooneline vannisein. Lihtsad, kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, kroomitud detailid lisavad rustikaalsust. 

    Stikla Fresco vannisein on valmistatud kvaliteetsest 8 mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Vanniseina on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite seina paremale või vasakule poolele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  10. Dušisein Stikla Lisa

    Dušisein Stikla Lisa

    326,00 €

    Dušisein Stikla Lisa on unikaalne liikuv dušisein. Sein sobib paigaldamiseks näiteks väga kitsastesse oludesse, kus ei ole võimalik seinast seinani ust paigaldada.  Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust.

    Stikla Lisa on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Tootel on tõstehinged, seega kui puudub vajadus kasutamiseks on dušiseina väga mugav seina äärde jalust lükata.  Dušiseina on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  11. Dušiuks Stikla Serena Black Lux Deep-3

    Dušiuks Stikla Serena Black Lux Deep-3

    889,00 €

    Dušiuks Stikla Serena Black Lux Deep-3 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Serena Black Lux Deep-3 standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Serena Black Lux Deep-3 dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Liugust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  12. Dušiuks Stikla Prelude Black

    Dušiuks Stikla Prelude Black

    455,00 €

    Dušiuks Stikla Prelude Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Prelude Black standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Prelude dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  13. Dušisein Stikla Conforto Design

    Dušisein Stikla Conforto Design

    431,00 €

    Dušisein Stikla Conforto Design on unikaalne fikseeritud dušisein. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust.

    Stikla Conforto Design on valmistatud kvaliteetsest 8 mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  14. Dušiuks Stikla Rebecca Black

    Dušiuks Stikla Rebecca Black

    588,00 €

    Dušiuks Stikla Rebecca Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Rebecca Black standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Rebecca dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  15. Dušinurk Stikla Veronica Black

    Dušinurk Stikla Veronica Black

    943,00 €

    Dušinurk Stikla Veronica Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Veronica Black standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Veronica Black dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  16. Dušiuks Stikla Adele Plus Black

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black

    722,00 €

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Adele Plus Black standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Adele Plus Black dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  17. Dušinurk Stikla Lorena Black

    Dušinurk Stikla Lorena Black

    1 022,00 €

    Dušinurk Stikla Lorena Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Lorena Black standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Lorena Black dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  18. Dušinurk Stikla Alessia

    Dušinurk Stikla Alessia

    878,00 €

    Dušinurk Stikla Alessia on asümeetriline dušinurk. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust. Stikla Alessia dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu muule vannitoa sisustusele või just olla eraldi staar. 

    Stikla Alessia on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  19. Dušisein Stikla Due

    Dušisein Stikla Due

    410,00 €

    Dušisein Stikla Due on unikaalne fikseeritud dušisein. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust.

    Stikla Due on valmistatud kvaliteetsest 8 mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  20. Vannisein Stikla Estetico

    Vannisein Stikla Estetico

    221,00 €

    Stikla Estetico on liikuv sirgjooneline vannisein. Lihtsad, kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, kroomitud detailid lisavad rustikaalsust. 

    Stikla Estetico vannisein on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Vanniseina on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite seina paremale või vasakule poolele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  21. Vannisein Stikla Francesca

    Vannisein Stikla Francesca

    221,00 €

    Stikla Francesca on liikuv sirgjooneline vannisein. Lihtsad, kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, kroomitud detailid lisavad rustikaalsust. 

    Stikla Francesca vannisein on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Vanniseina on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite seina paremale või vasakule poolele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  22. Vannisein Stikla Fresco Black

    Vannisein Stikla Fresco Black

    318,00 €

    Vannisein Stikla Fresco Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Fresco Black standardne vannisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu. 

    Stikla Fresco Black vannisein on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Vanniseina on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite seina paremale või vasakule poolele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  23. Dušinurk Stikla Monika Black Deep-3

    Dušinurk Stikla Monika Black Deep-3

    1 308,00 €

    Dušinurk Stikla Monika Black Deep-3 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Monika Black Deep-3 standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Monika Black Deep-3 dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  24. Vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-1

    Vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-1

    416,00 €

    Fikseeritud vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-1 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Noris Cor Black Deep-1 standardne vannisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu. 

    Stikla Noris Cor Black Deep-1 vannisein on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Vanniseina on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite seina paremale või vasakule poolele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  25. Dušisein Stikla Due Fix

    Dušisein Stikla Due Fix

    410,00 €

    Dušisein Stikla Due Fix on unikaalne fikseeritud dušisein. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust.

    Stikla Due Fix on valmistatud kvaliteetsest 8 mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  26. Dušinurk Stikla Monika Black

    Dušinurk Stikla Monika Black

    905,00 €

    Dušinurk Stikla Monika Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Monika Black standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Monika Black dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  27. Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-3

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-3

    1 397,00 €

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-3 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Lorena Black Deep-3 standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Lorena Black Deep-3 dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  28. Dušisein Stikla Kaira Black Deep-2

    Dušisein Stikla Kaira Black Deep-2

    559,00 €

    Dušisein Stikla Kaira Black Deep-2 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiseinast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Kaira Black Deep-2 standardne dušisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Kaira Black Deep-2 dušisein on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  29. Dušiuks Stikla Rossa Lux

    Dušiuks Stikla Rossa Lux

    625,00 €

    Stikla Rossa Lux on unikaalne kroomitud detailidega dušiuks. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust.

    Stikla Rossa Lux on valmistatud kvaliteetsest 8 mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  30. Dušiuks Stikla Rondo

    Dušiuks Stikla Rondo

    693,00 €

    Stikla Rondo on unikaalne kroomitud detailidega dušiuks. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust.

    Stikla Rondo on valmistatud kvaliteetsest 8 mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  31. Peegel Stikla Emilia

    Peegel Stikla Emilia

    234,00 €

    Emilia on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Toode ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Emilia peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  32. Peegel Stikla Bianca

    Peegel Stikla Bianca

    291,00 €

    Bianca on stiilne ovaalne Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Toode ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  33. Dušinurk Stikla Montagna

    Dušinurk Stikla Montagna

    855,00 €

    Dušinurk Stikla Montagna on asümeetriline dušinurk. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust. Stikla Montagna dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu muule vannitoa sisustusele või just olla eraldi staar. 

    Stikla Montagna on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  34. Peegel Stikla Keira

    Peegel Stikla Keira

    234,00 €

    Keira on stiilne ümar Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  35. Vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-2

    Vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-2

    416,00 €

    Fikseeritud vannisein Stikla Noris Cor Black Deep-2 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Noris Cor Black Deep-2 standardne vannisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu. 

    Stikla Noris Cor Black Deep-2 vannisein on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Vanniseina on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite seina paremale või vasakule poolele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  36. Peegel Stikla Marika

    Peegel Stikla Marika

    234,00 €

    Marika on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Marika peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  37. Dušiuks Stikla Prelude Plus Black

    Dušiuks Stikla Prelude Plus Black

    588,00 €

    Dušiuks Stikla Prelude Plus Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Prelude Plus Black standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Prelude Plus dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  38. Peegel Stikla Adriana

    Peegel Stikla Adriana

    248,00 €

    Adriana on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Adriana peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  39. Dušinurk Stikla Sofia Black

    Dušinurk Stikla Sofia Black

    820,00 €

    Dušinurk Stikla Sofia Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Sofia Black standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Sofia Black dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  40. Dušinurk Stikla Giorgio Black

    Dušinurk Stikla Giorgio Black

    785,00 €

    Dušinurk Stikla Giorgio Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Giorgio Black standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Giorgio Black dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  41. Peegel Stikla Angela

    Peegel Stikla Angela

    234,00 €

    Ella on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Ella peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  42. Peegel Stikla Nora 2

    Peegel Stikla Nora 2

    219,00 €

    Nora 2 on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Toode ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Nora 2 peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  43. Peegel Stikla Camila

    Peegel Stikla Camila

    248,00 €

    Camila on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Camila peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  44. Peegel Stikla Naira

    Peegel Stikla Naira

    361,00 €

    Naira on stiilne asümmeetriline raamita Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ klassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Naira peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  45. Peegel Stikla Ella

    Peegel Stikla Ella

    277,00 €

    Ella on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Ella peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  46. Peegel Stikla Eliza

    Peegel Stikla Eliza

    234,00 €

    Eliza on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Eliza peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  47. Peegel Stikla Carmen

    Peegel Stikla Carmen

    277,00 €

    Carmen on stiilne raamita Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ klassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Carmen peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  48. Peegel Stikla Sonia

    Peegel Stikla Sonia

    525,00 €

    Sonia on stiilne kandiline Stikla peegel, millel on suurendusega osa. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  49. Peegel Stikla Tessa

    Peegel Stikla Tessa

    277,00 €

    Tessa on stiilne ümar Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  50. Peegel Stikla Rodica

    Peegel Stikla Rodica

    320,00 €

    Rodica on stiilne kandiline musta raamiga Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ klassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Rodica peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  51. Peegel Stikla Yasmin

    Peegel Stikla Yasmin

    263,00 €

    Yasmin on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Stikla Yasmin peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  52. Peegel Stikla Tanya

    Peegel Stikla Tanya

    248,00 €

    Tanya on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Tanya peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  53. Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-2

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-2

    990,00 €

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-2 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Adele Plus Black Deep-2 standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Adele Plus Black Deep-2 dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  54. Peegel Stikla Lilly

    Peegel Stikla Lilly

    277,00 €

    Lilly on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Toode ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Lilly peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  55. Peegel Stikla Nora

    Peegel Stikla Nora

    219,00 €

    Nora on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Toode ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Nora peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  56. Peegel Stikla Oana

    Peegel Stikla Oana

    373,00 €

    Oana on stiilne raamita Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ klassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  57. Peegel Stikla Natalia

    Peegel Stikla Natalia

    277,00 €

    Natalia on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Natalia peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  58. Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-1

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-1

    990,00 €

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-1 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Adele Plus Black Deep-1 standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Adele Plus Black Deep-1 dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  59. Peegel Stikla Patrizia

    Peegel Stikla Patrizia

    337,00 €

    Patrizia on stiilne ovaalne kroomitud äärega Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  60. Dušisein Stikla Kaira Black Deep-1

    Dušisein Stikla Kaira Black Deep-1

    559,00 €

    Dušisein Stikla Kaira Black Deep-1 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiseinast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Kaira Black Deep-1 standardne dušisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Kaira Black Deep-1 dušisein on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  61. Dušinurk Stikla Monika Black Deep-1

    Dušinurk Stikla Monika Black Deep-1

    1 282,00 €

    Dušinurk Stikla Monika Black Deep-1 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Monika Black Deep-1 standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Monika Black Deep-1 dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  62. Peegel Stikla Estere

    Peegel Stikla Estere

    305,00 €

    Estere on stiilne ümar Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  63. Peegel Stikla Nadia

    Peegel Stikla Nadia

    234,00 €

    Nadia on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Toode ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Nadia peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  64. Peegel Stikla Oksana

    Peegel Stikla Oksana

    291,00 €

    Oksana on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Stikla Oksana peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  65. Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-1

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-1

    1 397,00 €

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-1 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Lorena Black Deep-1 standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Lorena Black Deep-1 dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  66. Peegel Stikla Merilina

    Peegel Stikla Merilina

    368,00 €

    Merilina on stiilne väljaulatuvate pirnidega Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ klassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on dimmeritav lüliti, millega saab valida valgust 3000K (soe) ja 6000K (külm) vahel. 

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Paremas ääres on peeglil lüliti, kus saab valgust sisse lülitada. 

    Lähemalt
  67. Dušinurk Stikla Monika Black Deep-2

    Dušinurk Stikla Monika Black Deep-2

    1 308,00 €

    Dušinurk Stikla Monika Black Deep-2 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Monika Black Deep-2 standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Monika Black Deep-2 dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

67 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas