Vannituba

Bathroom

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 164

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462G-33 mattmust

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462G-33 mattmust

    345,00 €

    Oras Nova 7462G-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energiasäästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee- ja energiasäästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on suundvahetaja jooksutoru ja duši vahel ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Grohe Essence phantom black

    Dušisegisti Grohe Essence phantom black

    286,00 €

    Grohe Essence on silmapaistva phantom black viimistlusega dušisegisti. Essence dušisegistil on temperatuuri piiraja, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Grohe segisti on töödeldud Long-Life pinnatöötlusega, mis teeb segistist hooldamise imelihtsaks. 

    Lähemalt
  3. Bideedušš Oras Optima 272050

    Bideedušš Oras Optima 272050

    21,00 €

    Oras Optima 272050 on lihtsa stiiliga kroomviimistluse ja mustade detailidega bideedušš. Käsidušši on väga lihtne puhastada ning sellel on ka katlakivivastane töötlus. Lisaks on käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation 65 cm mattmust

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation 65 cm mattmust

    116,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušiga on komplektis ka dušilift ning dušivoolik. Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, IntenseRain, Massage spray, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu.

    Käsidušš sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  5. Termostaat dušisegisti Blue Star Torino must

    Termostaat dušisegisti Blue Star Torino must

    Tavahind: 197,00 €

    Erihind 183,00 €

    Blue Star Torino on modernse stiiliga ja mattmusta viimistlusega dušisegisti, millel on kaks keeratavat osa veesurve ja -temperatuuri seadistamiseks. Torino termostaat dušisegisti tagab vee ühtlase voolu ja temperatuuri. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiramisnupp, mis hoiab veetemperatuuri liiga kuuma peale keeramise eest. Tegu on dušisegistiga, mis on mugav, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 164

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas