Vannituba

Bathroom

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 149

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivalamu Balteco Trapez

    Kivivalamu Balteco Trapez

    Tavahind: 428,00 €

    Erihind 372,00 €

    Kivivalamu Balteco Trapez on ovaalse kujuga Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Trapez valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu PAA Ovo In Silk

    Vannitoavalamu PAA Ovo In Silk

    223,00 €

    PAA Ovo In Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna sisse paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt
  3. Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    157,00 €

    7327-98 on vannituppa mõeldud Gustavsbergi nurgavalamu, mis ei kuulu ühegi kindla tooteseeria koosseisu, vaid on populaarse tootena mõeldud kõigi seeriate täienduseks. Tegemist on väikesemõõdulise valamuga, mis sobib eelkõige pisematesse vannitubadesse ja WC-desse. Paigaldamine toimub poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks olema 35 ± 1 mm. Paigalduseks vajalikud mutrid ja tihendid sisalduvad komplektis, kuid segisti ja poldid tuleb eraldi juurde soetada.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Duravit D-Neo 237260

    Vannitoavalamu Duravit D-Neo 237260

    Tavahind: 261,00 €

    Erihind 214,00 €

    Duravit D-Neo 237260 vannitoavalamu on täiuslik kombinatsioon funktsionaalsusest ja kaunist disainist. See tasapinnale paigaldatav valamu on loodud inspireerima minimalistliku elegantsi austajaid. Kaunid ovaalse disainiga vormid toovad vannituppa pehmust ja harmooniat. 

    Duravit D-Neo 237260 vannitoavalamut on lihtne paigaldada ning see sobib suurepäraselt igasse kaasaegsesse vannituppa. Oma tipptasemel omadustega muudab see valamu vannitoa tõeliselt pilkupüüdvaks ja elegantseks ruumiks. Valamul puudub ülevool, komplektis ei sisaldu segistit, põhjaklappi ega sifooni. 

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ideal Standard i. life A T4619

    Vannitoavalamu Ideal Standard i. life A T4619

    Tavahind: 214,00 €

    Erihind 96,00 €

    Ideal Standard i. life A T4619 on suur ja ruumikas keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks, paigaldamiseks koos valamukapiga või tasapinda uputamiseks. i. life A seeria märksõnadeks on puhas stiil, sirged ja õhukesed jooned ning praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse. 

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, põhjaklappi, sifooni, kappi ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 149

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas