Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Ravak BeHappy II 150

    Lihtvann Ravak BeHappy II 150

    338,00 €

    Lihtvann Ravak BeHappy II 150  on uuendatud disainiga asümmeetriline vann, mis on ideaalne just väiksematesse vannitubadesse. Vann on ühest äärest laiem ning teisest kitsam, mille kohale on sobilik paigaldada näiteks vannitoavalamu. Selline lahendus hoiab kokku ruumi Sinu vannitoas ning on samaaegselt nutikas ja kompaktne valik. Ravak BeHappy II vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses (150, 160 ja 170 cm) ning lisaks on võimalik valida parema- ja vasakukäelise versiooni vahel, et leida parim paigutus igas vannitoas.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni BeHappy II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Schönberg Karlos 170

    Lihtvann Schönberg Karlos 170

    1 156,00 €

    Karlos on ovaalse disainiga Schönbergi lihtvann, millel on praktiline lai vanniserv šampoonide, küünalde ja teiste vannitarvikute hoidmiseks. Vanni voolujooneline disain jälgib kehakuju, mis tagab lõõgastava vannielamuse. 

    Vanni seinad on tehtud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Lisaks on antud materjal soojust salvestav, mis hoiab vannivee kauem soojana. Spetsiaalne lõppviimistlus aitab hoida vanni puhta ja säravana pikkadeks aastateks. Komplekti kuulub äravool, ülevool ja reguleeritavad vannijalad. 

    Lähemalt
  3. Kivivann Balteco Leon

    Kivivann Balteco Leon

    Tavahind: 3 107,00 €

    Erihind 2 701,00 €

    Balteco Leon on massiivne ja ruumikas kivivann, mille üks nurk on disainitud ümaraks. Sedasi on vann saadaval parema- ja vasakukäelise mudelina, et leida parim paigutus igas vannitoas. Standardis on tegu mattvalge viimistlusega kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vanni väliskülg mistahes RAL-värvitoonis. Vanni korpus ja paneel on ühes tükis.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust. Vannil on integreeritud ülevool ning dekoratiivkattega äravool.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Marea

    Kivivann Vispool Marea

    1 288,00 €

    Kivivann Marea on ruumikas asümmeetriline nurgavann. Väga sobilik pikemat kasvu vannisõpradele või juhul, kui soovite nautida vannimõnusid kahekesi. Vanni sisenurgas on mugav iste ning vanni sees olev seljatugi on disainitud maksimaalselt ergonoomiliseks. Marea on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada esipaneeli, käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. Massaaživann Balteco Idea 15

    Massaaživann Balteco Idea 15

    Tavahind: 1 707,00 €

    Erihind 1 484,00 €

    Idea 15 on tilgakujuline Balteco massaaživann, mis on väliselt kompaktne, kuid seest ruumikas. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks. Balteco Idea on saadaval nii paremakäelise kui ka vasakukäelise versioonina ning kolme erineva pikkusega - 150, 160 ja 170 cm.

    Vali endale meelepärane massaažisüsteemi pakett, lisa soovi korral segisti ja esipaneel ning uus Balteco massaaživann on valmis kasutamiseks. Balteco Idea vannile on võimalik lisada ka spetsiaalne dušisein, mis on disainitud just sellele vannile. Täpse info massaažipakettide erinevusest ja kõigest muust olulisest leiad tootelehe alumisest osast. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas