Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 165

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Logis Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis Bidette bideedušiga

    119,00 €

    Hansgrohe Logis on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub Porter'S seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Hansgrohe Crometta Vario / Ecostat 1001 CL

    Dušikomplekt Hansgrohe Crometta Vario / Ecostat 1001 CL

    189,00 €

    Crometta Vario / Ecostat 1001 CL dušikomplekti kuulub Ecostat 1001 CL termostaatsegisti, käsidušš Crometta Vario, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe dušikomplektid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. 

    Lähemalt
  3. Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat E kaks funktsiooni

    Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat E kaks funktsiooni

    413,00 €

    Ecostat E on Hansgrohe seinasisene dušisegisti, mille kaks keeratavat nuppu võimaldavad mugavalt reguleerida temperatuuri ja valida veeväljundit. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Logis 210 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 210 põhjaklapiga

    147,00 €

    Hansgrohe Logis 210 on kumera disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  5. Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 1jet

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 1jet

    43,00 €

    Uues Hansgrohe Crometta 1jet dušikomplektis on olemas kõik, mida healt dušilt oodata võib. See pakub Hansgrohe mitmekülgseid funktsioone madala hinnatasemega. Huvitavad pihustusrežiimid ja vastupidavus on vaid osa selle toote eelistest. Unica'Croma dušilift sobib dušiga nii kujult kui ka omadustelt, kuid komplektina pakuvad nad veelgi enam rõõmu.

    Hansgrohe Crometta 1jet dušikomplekti kuulub Crometta 1jet käsidušš (Rain-pihustusrežiimiga), Unica'Croma dušilift (0,65 m), Comfortflex dušivoolik (1,60 m) ja seinakinnitus. Käsiduši voolusuunda saab mugavalt reguleerida 45° ulatuses. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 165

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas