Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 221

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Duravit DuraStyle SensoWash 631001

    Seinapott Duravit DuraStyle SensoWash 631001

    Tavahind: 2 132,00 €

    Erihind 1 748,00 €

    Duravit DuraStyle SensoWash 631001 on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, mis on juhitav komplektis sisalduva puldi kaudu. Slim disainiga prill-laual on QuickRelease kinnitused, mis lihtsustavad WC-poti puhastamist. 

    Duravit DuraStyle on aegumatu disainiga seeria, mis võlub oma lihtsa, kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

     

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Grohe SmartControl 360 DUO

    Dušikomplekt Grohe SmartControl 360 DUO

    1 392,00 €

    Grohe SmartControl 360 DUO on luksuslik dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Grohe SmartControl termostaatsegisti, laedušš Grohe Rainshower 360 DUO, käsidušš Power&Soul 115 ning dušivoolik Grohe Silverflex.

    Segisti on täiustatud innovatiivse SmartControl süsteemiga - soovitud veetugevuse ja pihustussüsteem valimine ning segisti sulgemine käib lihtsalt läbi nupuvajutuse. Tänu segisti praktilisele disainile on seda võimalik ka kasutada riiulina. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.  

    Segisti on varustatud SafeStop nupuga, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhu kõikumistest. 

    Laedušš Grohe Rainshower 360 DUO peidab endas lõõgastavaid massaažijugasid kaelale, peale ja õlgadele. Käsidušiga Power&Soul 115 on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel.

     

    Lähemalt
  3. Puukeris Harvia Legend 240

    Puukeris Harvia Legend 240

    1 135,00 €

    Harvia Legend 240 on suure kivide hulgaga keris, mis tagab imelise leili ka pikemateks saunaõhtuteks. Leil on niiske ja intensiivne ning tänu kivimassile püsib sauna temperatuur ühtlasena ka siis, kui tuli peaks vahepeal kustuma. 

    Legend 240 puukerisel on uudne põlemiskambri süsteem, tänu millele on põlemine tõhusam ja puhtam. Saunaahjul on malmist klaasuks, millest läbi kumav elav tuli loob sauna mõnusa atmosfääri.

    Kerisele on võimalik lisada korsten-tüüpi veeboiler. Kerise komplektis sisalduvad paigaldamist hõlbustavad reguleeritavad jalad (0-30 cm). Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada. Samuti saab juurde lisada stiilse puidust kerisekaitse, mis teeb sauna nautimise kerise läheduses turvalisemaks.

    Tähelepanu! Keriselisade tarneaeg võib erineda kerise tarneajast ning muuta üleüldist tarneaega. Kui soovid täpsemat infot lisade tarneaja kohta, siis võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Seinapott Duravit ME by Starck SensoWash 631000

    Seinapott Duravit ME by Starck SensoWash 631000

    Tavahind: 2 266,00 €

    Erihind 1 857,00 €

    Duravit ME by Stark SensoWash 631000 on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, mis on juhitav komplektis sisalduva puldi kaudu. Slim disainiga prill-laual on QuickRelease kinnitused, mis lihtsustavad WC-poti puhastamist. 

    Duravit ME by Starck on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad lihtsad naturaalsed vormid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

     

    Lähemalt
  5. Lihtvann Schönberg Sören 170

    Lihtvann Schönberg Sören 170

    1 018,00 €

    Sören on klassikaline nelinurkse disainiga Schönbergi lihtvann, mis sobib ideaalselt minimalistliku Skandinaavia disainiga vannituppa. Vanni seinad on tehtud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Lisaks on antud materjal soojust salvestav, mis hoiab vannivee kauem soojana. Spetsiaalne lõppviimistlus aitab hoida vanni puhta ja säravana pikkadeks aastateks. Vannil on lihtsasti reguleeritavad jalad ning vee mahutavus 290 liitrit – kõik head omadused, mis tagavad lõõgastava vannikogemuse.

    Disainvann Schönberg Sören on mõeldud paigaldamiseks otse vastu seina. Laiem vanniserv on ideaalne šampoonide, küünalde ja teiste vannitarvikute hoidmiseks. Sören vann on ideaalne neile, kes otsivad klassikalist, rahulikku ja harmoonilist vannielamust.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 221

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas