Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 2675

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Grohe Euro Ceramic

    WC-pott Grohe Euro Ceramic

    Tavahind: 419,00 €

    Erihind 365,00 €

    Grohe Euro Ceramic on silmapaistva disainiga kahesüsteemne WC-pott, mis on tugev, kvaliteetne ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud, mis on spetsiaalsete QuickRelease hingedega, tänu millele on see puhastamiseks kiirelt eemaldatav.

    Grohe Euro Ceramic WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. 

    Lähemalt
  2. Dušisein Duschy Wall

    Dušisein Duschy Wall

    251,00 €

    Duschy Wall on sirge dušisein, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Saadaval on kolm klaasidisaini - kirgas klaas, toonitud klaas ja osaliselt mattklaas. Lisaks on võimalik valida 4 erineva mõõdu vahel.

    Duschy Wall koosneb ühest liikumatust dušiseinast, mida on võimalik kinnitada kolmel erineval moel - horisontaalselt, vertikaalselt ja diagonaalselt. Tootel on hõbedased seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas. Wall dušisein on vasaku- ja paremakäeliste jaoks ümberpööratav. Seinahoidik sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  3. Duširenn Viega Advantix Vario poleeritud

    Duširenn Viega Advantix Vario poleeritud

    Tavahind: 322,00 €

    Erihind 301,00 €

    Advantix Vario on poleeritud viimistlusega Viega duširenn. Rennil on kvaliteetsest plastikust korpus ning roostevabast terasest katterest. Tegu on väga universaalse duširenniga, mille paigaldamisel on võimalik lõigata toode sobivasse pikkusesse vahemikus 300-1200 mm. Samuti on võimalik valida ka paigalduskõrgust.

    Kõik Viega duširennid sisaldavad paigalduseks vajalike detaile ning rennid sobivad kasutamiseks kõikide muhvtorustike süsteemidega.

    Lähemalt
  4. Elektriboiler Electrolux Formax DL 100L

    Elektriboiler Electrolux Formax DL 100L

    254,00 €

    Electrolux Formax DL 100L on seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Formax DL seeria boilerite eripäraks on kahe üksteisest sõltumatu ning kuiva kütteelemendiga X-Heat süsteem. Selles süsteemis ei puutu kütteelemendid kokku paagis oleva veega, mis oluliselt suurendab korrosioonivastast kaitset.

    Formax DL boilerit on mugav seadistada vastavalt vajadusele tänud elektroonilisele juhtpaneelile, mis töötab 1°С täpsusega. Boileril on ka Eco-režiim, mille kasutamisel kuumeneb vesi kuni 55°С. Lisaks on elektriboileril võimalik küttevõimsust juhtida, mis võimaldab seadme paigaldamist erineva toitevõimsusega ruumidesse – kolm võimsusastet on 800, 1200 ja 2000 W.

    Formax DL elektriboiler teeb eriliseks ka nelja astmeline kaitsesüsteem, mis kaitseb korrosiooni ja ülerõhu eest paagis. Kaitsesüsteemi hulka kuuluvad ka ülekuumenemise kaitsesüsteem ja rikkevoolukaitselüliti, mis tagab seadme kasutamisel lisaohutuse. Elektriboileri komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud 2 ankrut.

    Lähemalt
  5. WC-pott VitrA Valarte

    WC-pott VitrA Valarte

    Tavahind: 571,00 €

    Erihind 495,00 €

    Valarte on kahesüsteemne universaalse äravooluga VitrA WC-pott, mille teeb eriliseks selle antiikne disain. Komplekti kuulub valge pehmelt sulguv SoftClose prill-laud, mida on lihtne paigaldada, kerge puhastada ja lisaks sellele näeb välja stiilne ja ilus.

    Sellel kvaliteetsel komplektil on universaalne ärajooks, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii horisontaalse kui ka vertikaalse äravooluga ühendustesse. WC-potil on kahesüsteemne kroomitud nupuga loputusmehhanism.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 2675

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas