Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 98

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Roth Portland Neo

    Dušinurk Roth Portland Neo

    231,00 €

    Roth Portland Neo on kõrgendatud alusele mõeldud dušinurk, millel on kumer kuju ning täisulatuses raam. Kõrgnedatud alusega dušinurk on praktiline lahendus, sest seda saab kasutada ka väikese vannina. Sellel dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas.

    Portland Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Dušinurk on saadava kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka kõrge dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  2. Dušialus Roth Prestol

    Dušialus Roth Prestol

    348,00 €

    Roth Prestol on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Integreeritud kaheosaline sifoon tagab kiirema veeäravoolu dušinurgas. Sifooni roostevabast terasest kate on detailideni viimistletud ning rõhutab toote luksulikku disaini.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisaldub kaheosaline sifoon ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes.

    Roth Prestol dušialus on saadaval 6 erinevas mõõdus - vali sobiv oma vannituppa!

    Lähemalt
  3. Dušikabiin Roth Simple Square

    Dušikabiin Roth Simple Square

    557,00 €

    Dušikabiini Roth Simple Square on nelinurkse kujuga täiskomplektne dušikabiin, mida on hea kasutada ruumides, kuhu tavapärast dušinurka ei ole võimalik paigaldada. Dušikabiin ei vaja täiendavat toestust ning on täielikult veekindel. Dušikabiini uksed on valmistatud läbipaistvast turvaklaasist ning tagaseinad on mattviimistlusega ning roheka tooniga. Dušikabiini profiilid on valget värvi ning lükanduste veekindluse tagavad magnetist tihendid.

    Roth Simple Square dušikabiin sisaldab ka segistit ning liftiga dušikomplekti, mille käsidušil on kolm erinevat massaažifunktsiooni. Tegu on tervikliku tootega, mis on kohe valmis paigaldamiseks. Toode on saadaval kahes mõõdus.

    Lähemalt
  4. Dušisein Roth Philly Loft Horizon

    Dušisein Roth Philly Loft Horizon

    337,00 €

    Roth Philly Loft Horizon on mustade stiilsete raamidega dušisein, mida võib paigaldada otse põrandale või dušialusele. Läbipaistev klaas ning horisontaalsuunas must raamistus teeb visuaalselt vannitoa suuremaks. Dušisein on ruumikas ja väga omapärase industriaalse disainiga alternatiiv tavapärasele dušinurgale ning selle paigaldamine on imelihtne.

    Philly Loft Horizon dušisein on valmistatud kvaliteetsest 6 mm paksusest turvaklaasist. Musta anodeeritud viimistlusega alumiiniumtugi võimaldab kinnitada dušiseina nii vasakule kui ka paremale. Tugivarre maksimaalne pikkus paigaldusel on 120 cm. Toode on saadaval laiusega 80 kuni 140 cm - vali sobiv oma vannituppa!

    Lähemalt
  5. Vannisein Roth TZV2

    Vannisein Roth TZV2

    450,00 €

    Roth TZV2 on kaheosaline raamideta vannisein, mida saab liigutada 180-kraadi ulatuses. See vannisein on hea lahendus, kui soovite kasutada vanni igapäevaselt ka dušinurgana, kuna lai vannisein katab efektiivselt vee pritsimise vannitoa põrandale.

    TZV2 on läbipaistva klaasiga vannisein, mida saab mugavalt liigutada nii sisse- kui ka väljapoole. Tootel on hõbedased Brilliant-värvitoonis seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas, mis on kaetud spetsiaalse Rolshield® vett hülgava kattega.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 98

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas