Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kätekuivati Faneco ZONDA satiin

    Kätekuivati Faneco ZONDA satiin

    244,00 €

    Faneco ZONDA on kandilise kujuga seinale paigaldatav elektriline kätekuivati. Kuivati sobib ideaalselt suurema koormusega ühiskondlikesse ruumidesse. ZONDA korpus on valmistatud satiin pinnaviimistlusega vastupidavast harjatud ja lakitud 304 roostevabast terasest.

    Kätekuivati käivitub automaatselt tänu infrapuna sensoritele ning kuivatusrežiimi pikkus on 15 sekundit. Soovituslik paigaldus kõrgus on 95-120 cm põrandast. Faneco ZONDA kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt
  2. Pissuaari vahesein Faneco satiin

    Pissuaari vahesein Faneco satiin

    229,00 €

    Faneco seinale paigaldatav pissuaari vahesein on valmistatud vandaalikindlast ja kvaliteetsest harjatud 304 roostevabast terasest. Perforeeritud vahesein on loodud eesmärgiga tagada privaatsus kõrvuti asuvate pissuaaride kasutajatele. Vahesein sobib ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse, spaadesse, hotellidesse, ujulatesse ja koolidesse.

    Lähemalt
  3. Kätekuivati Faneco PASSAT V satiin

    Kätekuivati Faneco PASSAT V satiin

    188,00 €

    Faneco PASSAT V väiksema suurusega, kuid hea võimsusega seinale paigaldatav elektriline kätekuivati. Kandilise kujuga kuivati sobib ideaalselt suurema koormusega ühiskondlikesse ruumidesse. PASSAT V korpus on valmistatud satiin pinnaviimistlusega vastupidavast ja kvaliteetsest harjatud 304 roostevabast terasest.

    Kätekuivati käivitub automaatselt tänu infrapuna sensoritele ning kuivatusrežiimi pikkus on 10-12 sekundit. Soovituslik paigaldus kõrgus on 95-120 cm põrandast. Faneco PASSAT V kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt
  4. Roostevaba seinapott Faneco satiin

    Roostevaba seinapott Faneco satiin

    748,00 €

    Faneco seinale paigaldatav WC-pott on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast harjatud 304 roostevabast terasest. Roostevabast terasest WC-pott sobib ideaalselt kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse, spaadesse, hotellidesse, ujulatesse ja koolidesse.

    WC-pott paigaldatakse seina külge kaasas olevate kinnituste abil. Seinapotile on võimalik juurde osta eraldi prill-laud ja seinasisene WC-raam. 

    Lähemalt
  5. Tualettpaberidosaator Faneco HIT satiin

    Tualettpaberidosaator Faneco HIT satiin

    45,00 €

    Faneco HIT on satiin viimistlusega ja ümara kujuga tualettpaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks koos Ø180-230mm paberirulliga. Seetõttu sobib see ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse. Tualettpaberidosaator on lukustatav ning toote esiküljel on ka pilu paberi koguse nägemiseks.

    HIT tualettpaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast harjatud 430 roostevabast terasest. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas