Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Oras Stela 4812F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Stela 4812F bideedušiga

    247,00 €

    Oras Stela 4812F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegist koos käsidušiga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 5,4 l/min. Oras Stela 4812F valamusegisti teeb omapäraseks teemantefektiga laminaarne veesammas. Oras Stela 4812F on võitnud ka maineka reddot disainiauhinna. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Oras Nova 7402U

    Dušikomplekt Oras Nova 7402U

    410,00 €

    Oras Nova 7402U on modernse stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse.

    Dušikomplektiga on kaasas termostaatsegisti, käsidušš, dušilift, dušivoolik ning vihmadušš, mille veevoolu nurk on muudetav. Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    480,00 €

    Oras Inspera 3008F on luksusliku kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Voolujooneline valamusegisti loob vannituppa unikaalse isikupära ning garanteerib täieliku funktsionaalsuse.

    Segistil on pööratav jooksutoru, mille pöördenurk on 120°, kuid mida on võimalik seadistada 0° või 60° peale. Segistil on üks kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik ja seinahoidik. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    220,00 €

    Oras Optima 2702F on kroomviimistlusega ja mustade detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Minimalistliku stiiliga segistil on Easy-grip kahv, millega on mugav veesurvet ja -temperatuuri reguleerida.

    Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik, seinahoidik ja vajutatav põhjaklapp. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  5. Bideedušš Oras Bidetta 242050

    Bideedušš Oras Bidetta 242050

    22,00 €

    Bidetta käsidušiga on alati võimalik pesta intiimseid kehaosi, sest see asub tualettpoti kõrval. Seega on pesemisvõimalus saadaval ka kohtades, kus bidee paigaldamine ei ole võimalik.

    Oras Bidetta bideedušš täiustab Orase segistite kasutusvõimalusi eriti väikestes tualettruumides ja vannitubades. Lisaks isiklikule hügieenile on käsidušiga lihtne pesta ka näiteks kingi või isegi lemmikloomi. Paindlik ja mitmekülgne. Sobib nii uutesse kui vanadesse ruumidesse – uus standard hügieenis ning energia ja vee säästmisel!

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas