Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 221

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Aurusaun Duschy 6130

    Aurusaun Duschy 6130

    1 451,00 €

    Duschy 6130 on neljakandiline toonitud klaasiga mitmete lisafunktsioonidega aurusaun, mis on oma vormilt kompaktne, kuid sisult suur. Selles on ühendatud aurusaun, massaažidušš, kehadušš ning laedušš, mis kokku loovad tõelise spaa kogemuse Sinu enda vannitoas! Pärast väsitavat tööpäeva pole midagi paremat mõnusast aurusaunast ja kosutavast seljamassaažist.

    Komplekti kuulub lisaks termostaatsegisti, puutetundlik LED-ekraan, raadio, USB-liides MP3-le, LED lae- ja seinavalgusti, aurudüüs, ventilaator, iste, peegel, riiulid ning äravool. Madal dušialus teeb kabiini sisenemise lihtsaks ja mugavaks.

    Lähemalt
  2. Puukeris Harvia 20 Duo

    Puukeris Harvia 20 Duo

    1 297,00 €

    Harvia 20 Duo on kombinatsioon puuküttega saunakerisest ning kaminast. Samal ajal kui kütad sauna, saad ka eesruumis nautida kamina hubasust ning soojust. Selle puukerise leil on mõnusalt jõuline ja võimsusest piisab kuni 20 m3 suuruste saunade kütmiseks.

    Puukeris on valmistatud kvaliteetsest terasest ning see on väga vastupidav ka intensiivsemal kasutamisel.

    Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet mattmust

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet mattmust

    1 019,00 €

    Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet on mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti mattmust viimistlus teeb dušikomplektist unikaalse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Croma Select S 280 laedušš (d 280mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Laeduši pihustusrežiim on RainAir. Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: Rain, RainAir ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  4. Kivivann Schönberg Karolina

    Kivivann Schönberg Karolina

    Tavahind: 1 835,00 €

    Erihind 1 672,00 €

    Schönberg Karolina kivivann on täiuslikkuse etalon, õhukesed servad ja piirjooned on kombineeritud ülima funktsionaalsuse ja mugavusega. Karolina on standardis seina äärde paigaldatav valge kivivann, millel puudub ülevool. Soovi korral saab komplekti lisada ka tehasest paigaldatud ülevoolu, millel on kroomitud kate. Vann on saadaval nii siidmati pealispinnaga, kui ka läikivana. Lisavõimalusena saab vanni tellida ka RAL värvitoonis, luues seega piiramatult võimalusi vannitoa disainimisel. Komplektis sisaldub kroomitud äravool. 

    Schönbergi tooted on inspireeritud naturaalsest loodusest ja modernsest disainist. Vannide voolujoonelisus ja käega katsutav „naturaalne tunne" toob Teieni toote, mis muudab vannitoa kauniks ja eksklusiivseks ning teeb vanniskäimise eriti nauditavaks. Uus komposiitkivim on 21. sajandi vannitoa märksõna. Selle materjaliga töödeldud pinnad on ülihästi vormitavad, mis annab tootedisaineritele võimaluse astuda sammu veel kaugemale, saavutamaks täiuslikku tulemust. Erinevad kujud, kaldpinnad, materjali kvaliteet ja värvus – need on vaid mõned komposiitkivimi võimalustest!

    Lähemalt
  5. Kivivann Aura Selene

    Kivivann Aura Selene

    1 458,00 €

    Aura Selene on väikse mõõduline minimalistliku disainiga eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Olenemata Selene vanni väikestest mõõtudest on see väga funktsionaalne ja mugav, seetõttu mahub ka ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 221

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas