Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 14 koguarvust 14

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400

    Dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400

    296,00 €

    HansgroheShowerTablet Select 400 on kroomi viimistlusega dušisegisti. Segisti täidab ka praktilist funktsiooni duširiiulina. Segisti parempoolses otsas paikneb ka avaus käsiduši hoidmiseks. 

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. Hansgrohe ShowerTablet - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa!  

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    939,00 €

    Oras ALESSI Sense 8712F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ümber seadistada. Komplektiga on kaasas ka valamu põhjaklapp, seinahoidik, käsidušš ja dušivoolik.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Valamusegistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet reguleerida.

    Komplektiga on veel kaasas termostaat juhtseade, mis hoiab vee seadistatud temperatuuril käsidušši kasutades. Kaugjuhitava käsiduši tõstmine seinahoidikust käivitab automaatselt veevoolu segistis. Käsiduši kahva vajutamisel avaneb veevool dušis ning selle asetamine tagasi seinahoidikusse lõpetab automaatselt veevoolu.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Hansgrohe Pulsify S Showepipe 260 2jet

    Dušikomplekt Hansgrohe Pulsify S Showepipe 260 2jet

    727,00 €

    Hansgrohe Pulsify - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa! Hansgrohe PowderRain dušisüsteem vastab täpselt Sinu vajadustele, olgu selleks siis lõõgastav dušš enne ööund või ergutav ja äratav karastus hommikul. 

    Hansgrohe Pulsify S Showepipe 260 2jet on kroomi viimistlusega dušikomplekt. Dušikomplekti kuulub Pulsify S termostaatsegisti, käsidušš, dušivoolik, dušilift, vhimadušš ja seinakinnitused. Segistil on ka praktiline riiul dušitarvikute hoiustamiseks. 

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, IntenseRain ja massaažisüsteem. Vihmadušil on kaks erinevat pihustirežiimi: PowderRain, Intense PowderRain. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 isesulguv

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 isesulguv

    152,00 €

    Talis E 110 isesulguv on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks vajutatav nupp võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kroomi viimistlus.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 14 koguarvust 14

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas