Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 45

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Retro WC-pott Burlington Standard kroom Medium

    Retro WC-pott Burlington Standard kroom Medium

    1 537,00 €

    Burlington Standard on kroomitud veepaagiga Inglise stiilis tahavooluga WC-pott. See WC-pott sobib eriliselt hästi klassikalise stiiliga tualettidesse. WC-poti komplektis sisaldub kõik vajalik paigalduseks.

    Veepaagi kõrgus on reguleeritav, maksimaalne kõrgus on 142,5 cm ning minimaalne 112,5 cm. Veepaaki toetavad kaunite ornamentidega kronsteinid. Prill-lauda komplektis ei sisaldu, kuid seda on võimalik allolevast valikust lisada. Standard on madalam variant Burlington Regal WC-potist.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Burlington Edwardian 61

    Vannitoavalamu Burlington Edwardian 61

    192,00 €

    Burlington Edwardian 61 on ajatu disainiga vannitoavalamu, mida iseloomustab puhtus, elegantsus ja stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või kroomitud raamile. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  3. Käterätikuivati Burlington Trafalgar valge

    Käterätikuivati Burlington Trafalgar valge

    903,00 €

    Burlington Trafalgar valge on klassikalise inglise disainiga käterätikuivati, mida iseloomustavad sõnad elegantne, retro ning stiilne. Käterätikukuivati on mõeldud keskküttega ühendamiseks, kuid lisaosa ostes on võimalik seda kasutada ka elektriühendusega. Käterätikuivatil on kombineeritud küttesüsteem, mida saab kasutada nii elektri- kui veeühendusega või kombineeritult. Käterätikuivati on mugav ja praktiline valik igasse vannituppa, mis soojendab hommikumantli ning kiirendab käterätikute kuivamist.

    Seina ning kuivatustoru vahele jääb 110 mm ning torude läbimõõt on 32 mm. Käterätikuivati maksimaalne töötemperatuur on 95℃.

    Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ning kraanid. Komplekti ei kuulu elektrisüsteemiga ühendamiseks vajalikke liiteid. Käterätikuivati sobib kasutamiseks suletud kütteveesüsteemides, kuid mitte ühendada tarbeveesüsteemiga. Kasutades radiaatorit ainult elektriliselt, täida see roostevaba lahusega ligikaudu 90% (u 6.5 l).

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Burlington Chelsea

    Valamusegisti Burlington Chelsea

    289,00 €

    Burlington Chelsea on valamusegisti, mis on mõeldud valamu peale paigaldamiseks. Segisti on klassikalise inglise disainiga ning sobib hästi retro või antiikse stiiliga vannitubadesse. Segisti kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti on valmistatud messingust ning sellel on kroomi viimistlus.

    Segistil on voolusirgendaja, mis teeb ka väikse veesurve puhul segisti kasutamise väga mugavaks. Samuti on segistil aeraator, mis omakorda lihtsustab segisti kasutamist suure veesurvega.

    Lähemalt
  5. Retro WC-pott Burlington Standard valge alumiinium High

    Retro WC-pott Burlington Standard valge alumiinium High

    1 452,00 €

    Burlington Standard on Inglise stiilis tahavooluga WC-pott. See WC-pott sobib eriliselt hästi klassikalise stiiliga tualettidesse. Standard on madalam variant Burlington Regal WC-potist. Alumiiniumist veepaak on kahesüsteemne. 

    Veepaagi kõrgus on reguleeritav, maksimaalne kõrgus on 238 cm ning minimaalne 162,5 cm. Veepaaki toetavad kaunite ornamentidega kroomitud kronsteinid. Prill-lauda komplektis ei sisaldu, kuid seda on võimalik allolevast valikust lisada. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 45

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas