Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Nagi Faneco Double satiin

    Nagi Faneco Double satiin

    22,00 €

    Faneco Double on kahe konksuga ja satiin viimistlusega nagi. Minimalistliku joonega nagi on valmistataud kvaliteetsest ja vastupidavast 304 harjatud roostevabast terasest. Nagi sobib ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, koolidesse ning on ka sobiv valik kodustesse tingimustesse. Double nagiga on kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt
  2. Nagi Faneco rhinoceros

    Nagi Faneco rhinoceros

    12,00 €

    Faneco rhinoceros on ühe konksuga ja satiin viimistlusega nagi. Minimalistliku joonega nagi on valmistataud kvaliteetsest ja vastupidavast 304 harjatud roostevabast terasest. Nagi sobib ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, koolidesse ning on ka sobiv valik kodustesse tingimustesse. Faneco rhinoceros nagiga on kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt
  3. Pedaaliga prügikast Faneco ECO 5L poleeritud

    Pedaaliga prügikast Faneco ECO 5L poleeritud

    20,00 €

    Faneco ECO 5L on eraldiseisev kaanega prügikast, mis on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest poleeritud 430 roostevabast terasest. Prügikasti on väga mugav kasutada tänu pedaaliga tõstetavale kaanele ning lisaks on prügikastil ka sang, mille abil on lihtne seda liigutada. Prügikastil on sees musta värvi plast konteiner. 

    Lähemalt
  4. Kätepaberirulli hoidja Faneco põrandale

    Kätepaberirulli hoidja Faneco põrandale

    57,00 €

    Kätepaberirulli hoidja Faneco on mõeldud põrandale paigaldamiseks ning sobib ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos tööstusliku paberirulliga, mille suurim diameeter on 400mm.

    Kokku käiv kätepaberirulli hoidja on rohelist värvi ning valmistataud vastupidavast plastist ja terasest. Lisaks on toodet lihtne liigutada ning kokku panduna ei võta hoiustamiseks palju ruumi.

    Lähemalt
  5. Prill-laud Faneco komposiit must

    Prill-laud Faneco komposiit must

    146,00 €

    Faneco prill-laud on valmistatud vastupidavast komposiitmaterjalist, mille värvuseks on lakitud must. Metallist hingedega prill-laud sobib ideaalselt kokku Faneco roostevabast terasest seinapotiga, pakkudes WC tervikliku lahenduse.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas