Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Gustavsberg Round

    Dušinurk Gustavsberg Round

    786,00 €

    Dušinurk Gustavsberg Round on ümara disainiga dušinurk, mis sobib valatult igasse vannituppa. Ustel on poleeritud hõbedased käepidemed ning seinaprofiilid. Uksi saab paigaldada nii paremale kui ka vasakule avanevana. Ukse avanemisnurk on 180 kraadi. 

    Dušiuste seinaprofiilid teevad paigalduse lihtsaks ja kiireks. Puuduvad põrandaprofiilid, mistõttu on uste puhastamine lihtsam. Tõstvad hinged kergitavad avamisel ust 5 mm.

    Reguleeritav seinaprofiil võimaldab paigaldada dušiseina otse isegi kõverate seinte puhul. Lai profiil võimaldab aukude puurimist pinnapealsete torude tarbeks. Lisana on saadaval laiendusprofiil 20mm.

    Komplektis sisalduvad kaks dušiust koos kõikide paigaldustarvikute ja -juhistega.

    Lähemalt
  2. WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool C+

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool C+

    476,00 €

    Nautic 1510 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Igaüks hindab puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata aega selle puhastamisele. Tänu Hygienic Flush WC-poti tehnilisele lahendusele on võimalik poti sisemust tõhusamalt puhastada, muutes selle hügieenilisemaks. Gustavsberg Nautic 1510 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab sinu elu palju lihtsamaks.

    Lähemalt
  3. Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ valge

    Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ valge

    344,00 €

    Estetic 8330 on valge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Gustavsberg Epic mattmust

    Valamusegisti Gustavsberg Epic mattmust

    183,00 €

    Valamusegisti Gustavsberg Epic on mattmusta viimistlusega segisti, mis on loodud andma ruumile iseloomu ning tooni. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab vannitoa olevat koha, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic sarja mattmusta segisti tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Painduvad 3/8" veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Square G4

    Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Square G4

    485,00 €

    Gustavsberg Nautic Square G4 on efektse kandilise disainiga dušikomplekt, mille disainimisel on rõhk pandud sirgetele joontele ja täisnurkadele. Skandinaavia hõnguga dušikomplekt sobib ideaalselt peaaegu iga stiiliga vannituppa, täiustades seda modernse nüansiga.

    Komplekti kuulub kõik vajalik, mis garanteerib virgutava dušielamuse - Gustavsberg Nautic termostaatsegisti, üliõhuke vihmadušš (mõõtudega 25 x 25 cm), 3-funktsiooniline käsidušš, dušilift ja dušivoolik.

    Dušikomplekti kõrgust on võimalik reguleerida vahemikus 770-1165 mm, mis teeb paigalduse võimalikuks erinevates tingimustes. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas