Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 90

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušiuks Duschy Twice

    Dušiuks Duschy Twice

    303,00 €

    Duschy Twice on kokkuvolditav uks dušiniši jaoks, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Twice dušinurga ukse puhul on võimalik valida 6 erineva laiuse vahel ning lisaks määrata sobiv ukse avanemissuund. Uks on külgsuunas reguleeritav 2 cm ulatuses.

    Duschy Twice koosneb ühest täielikult kokkuvolditavast dušiuksest, mis on läbipaistva klaasiga. Tootel on hõbedased seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Duschy 981-00

    Dušinurk Duschy 981-00

    373,00 €

    Duschy 981-00 on särava turvaklaasiga ning kroomitud raamiga dušinurk, mille komplekti kuulub ka valge dušialus (kõrgusega 15 cm). Dušialusel võib soovi korral esipaneeli ka eemaldada ning jalgade kõrgus on reguleeritav, et leida sobivaim asetus igas vannitoas. Komplektis sisaldub äravool.

    Lähemalt
  3. Aurusaun Duschy 6116

    Aurusaun Duschy 6116

    1 409,00 €

    Duschy 6116 on toonitud klaasiga mitmete lisafunktsioonidega aurusaun, mis on oma vormilt kompaktne, kuid sisult suur. Selles on ühendatud aurusaun, massaažidušš, kehadušš ning laedušš, mis kokku loovad tõelise spaa kogemuse Sinu enda vannitoas! Pärast väsitavat tööpäeva pole midagi paremat mõnusast aurusaunast ning kosutavast seljamassaažist.

    Komplekti kuulub lisaks termostaatsegisti, puutetundlik LED-ekraan, raadio, USB-liides MP3-le, LED lae- ja seinavalgusti, aurudüüs, ventilaator, iste, peegel, riiulid ning äravool. Madal dušialus teeb kabiini sisenemise lihtsaks ja mugavaks.

    Lähemalt
  4. Dušinurk Duschy Corner

    Dušinurk Duschy Corner

    582,00 €

    Corner on kandilise disainiga Duschy dušinurk, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Saadaval on kolm klaasidisaini - kirgas klaas, toonitud klaas ja osaliselt mattklaas. Lisaks on võimalik valida lausa 10 erineva mõõdu vahel.

    Duschy Corner dušinurk koosneb kahest dušiuksest, mida saab mugavalt liigutada nii sisse- kui ka väljapoole. Tootel on hõbedased seinaprofiilid, 6 mm karastatud turvaklaas ja magnetsulgur. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole. Corner dušinurga uksed on vasaku- ja paremakäeliste jaoks ümberpööratavad.

    Lähemalt
  5. Dušisein Duschy Wing

    Dušisein Duschy Wing

    346,00 €

    Duschy Wing on läbipaistva klaasiga kaarjas dušisein, mida saab mugavalt liigutada nii sisse- kui ka väljapoole. Tootel on hõbedased seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole. Wing dušisein on vasaku- ja paremakäeliste jaoks ümberpööratav.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 90

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas