Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Ravak Pivot P1 must

    Dušinurk Ravak Pivot P1 must

    550,00 €

    Ravak Pivot seeria märksõnadeks on minimaalselt metallprofiile ja maksimaalselt läbipaistvust. Seda seeriat iseloomustab avarus, õrnad piirjooned ja kerge disain. Dušinurgad on saadaval mitmes erinevas mõõdus, sobides ideaalselt nii väiksemasse linnakorterisse kui ka avaramasse vannituppa.

    Pivot P1 on kandilise disainiga dušinurk, mis koosneb liikuvast dušiuksest ja liikumatust dušiseinast. Dušinurga profiil on valmistatud tugevast musta värvi alumiiniumist. Dušinurga ust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Dušinurga läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.

    Selle dušinurga teeb eriti funktsionaalseks toote saadavus erinevates mõõtmetes – valida saab kahe erineva ukse mõõdu ja kolme erineva seina mõõdu vahel. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt
  2. Valamukapp Ravak Natural 500

    Valamukapp Ravak Natural 500

    318,00 €

    Ravak Natural 500 on minimalistliku disainiga valge valamukapp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Ravak Natural 500 valamuga. Tegu on seinale kinnitatava valamukapiga, mille kaks avanevat sahtlit pakuvad küllaldaselt ruumi vannitoatarvikute hoiustamiseks.

    Natural valamukapp on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 50, 80 ja 120 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. Valamukappi on võimalik kombineerida stiililt sobiva Natural sarja valamu, seinakapi ja valgustusega peegliga, et luua vannitoas terviklik ja veatu üldmulje. Paigaldustarvikud sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Ravak Balance 500

    Vannitoavalamu Ravak Balance 500

    138,00 €

    Balance on voolujoonelise kujuga Ravaki valamu, mille disainimisel on saadud inspiratsiooni looduslikest vormidest. Valamu on mõeldud süvistamiseks, sobib hästi kokku sama kontseptsiooni valamukapiga. 

    Soovi korral saab lisada komplekti spetsiaalselt sellele valamule väljatöötatud sifooni ja fikseeritud põhjaklapi komplekti. Segistit ja valamukappi samuti komplektis ei sisaldu, kuid neid saab lisaks tellida.  

    Lähemalt
  4. Nurgavalamu Ravak Yard 450 C

    Nurgavalamu Ravak Yard 450 C

    197,00 €

    Yard valamud on ümara kujuga ning uuendusliku peidetud tasapinnaga. Tasapind on peidetud valamu tagumisse külge, sedasi hoiad vannitoa üldpildi esteetiliselt puhtana. Yard seeriat iseloomustavad samaaegselt sirged jooned, kui ka ümarad vormid. Seetõttu on Yard seeria tooteid lihtne kombineerida erinevatesse vannitubadesse, olenemata kas enne on lähtutud rohkem nurgelisest disainist või ümaratest vormidest. Valamu Ravak Yard 450 C on mõeldud nurka paigaldamiseks.

    Komplekti ei kuulu valamukonsool, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Kõiki neid saab aga tellimusele lisada lähtudes oma maitsest, konsool on saadaval valge, musta ja roostevaba disainiga. Tehas ei soovita paigaldada valamut ilma konsoolita. 

    Lähemalt
  5. Vannisein Ravak Supernova S3-100

    Vannisein Ravak Supernova S3-100

    150,00 €

    Vannisein on suurepärane toode vältimaks vee põrandale pritsimist dušivõtmise ajal ning duši all käimine muutub nauditavaks ka püsti seistes. Lisaks on see abiks väikelaste vannitamisel, kellele meeldib vannist vett pritsida.

    Ravak Supernova S3-100 on kolmeosaline äärmiselt mugav ja kompaktne vannisein. Tegemist on universaalse vanniseinaga, mis sobib ühthästi nii Ravaki kui ka mistahes teiste kaubamärkide ristkülikukujulistele vannidele. Vanniseina pööramisel 180 kraadi saab määrata toote asetuse vastavalt paremale või vasakule vanni servale. Vanniseina klaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis hoiab ära mustuse ja katlakivi tekke klaasi pinnal.

    Vanniseina raam on saadaval valge või satiin värvusega ning valida saab kahe erineva klaasi tooni vahel: Rain ja Transparent. Vanniseina saab lihtsalt ja mugavalt kokku voltida, kui toodet parasjagu ei kasutata.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas