Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Nurgavalamu Ravak 10° 550

    Nurgavalamu Ravak 10° 550

    167,00 €

    Nurgavalamut Ravak 10° luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Valamu on väga omapärase disainiga, tänu millele sobib valamu nurka paigaldamiseks. Hoides sellega kokku palju ruumi ka väga väikses vannitoas. Valamu sobib kokku Ravak 10° nurgakapiga.

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel).

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Formy-01 600

    Vannitoavalamu Ravak Formy-01 600

    206,00 €

    Ravak Formy vannitoavalamud on erakordselt minimalistliku vormiga - servad on disainitud õhukesteks, mis omakorda jätab kätepesuks rohkem ruumi ja mugavust. Valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. Formy valamuid on võimalik komplekteerida sama seeria vannidega ning saavutada seeläbi stiilipuhas üldmulje terves vannitoas.

    Ravak Formy-01 600 on kandilise disainiga vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Ravak Classic II 600

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 600

    200,00 €

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 600 on ühthästi kompaktne kui ka funktsionaalne valamu. Valamut on võimalik kinnitada otse seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Paigalduseks vajalik juhend sisaldub komplektis.

    Valamud on valmistatud komposiit materjalist (dolomiit), mis garanteerib neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas. Valamukapp, segisti, põhjaklapp ja sifoon ei kuulu komplekti, kuid neid on võimalik lisaks tellida. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Chrome 650

    Vannitoavalamu Ravak Chrome 650

    117,00 €

    Chrome valamud on valmistatud keraamikast, mis tagab neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Ravak Chrome 650 valamut on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ja segisti ei kuulu komplekti. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak 10° 650

    Vannitoavalamu Ravak 10° 650

    200,00 €

    Vannitoavalamu Ravak 10° luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Valamu on kumera disainiga, tänu millele sobib kokku iga vannitoa disainiga. Vannitoavalamu Ravak 10° sobib kokku valamukapiga Ravak 10°.

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas