Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 151

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Ceramic R Slim

    Vannitoavalamu Ravak Ceramic R Slim

    156,00 €

    Ravak Ceramic on disainer Kryštof Nosál'i poolt loodud vannitoaseeria, mille tooted on valmistatud kvaliteetsest keraamilisest materjalist ning on moodsa ja samas ajatu disainiga. Valamute tagasihoidlikud vormid on efektses kontrastis vastupidava loodusliku materjali tõelise massiivsusega.

    Ravak Ceramic R Slim on kandilise disainiga vannitoavalamu, mille pehmed nurgad lisavad vannituppa tasakaalu ja harmooniat. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

     

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Laufen Pro S 810963

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 810963

    Tavahind: 139,00 €

    Erihind 119,00 €

    Laufen Pro S 810963 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge, valamujalale, tasapinnale kui ka valamukapi peale. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk. Kinnitused sisalduvad komplektis.

    Valamujalg, valamukapp ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Laufen Pro S 818963

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 818963

    Tavahind: 273,00 €

    Erihind 233,00 €

    Laufen Pro S 818963 on kandiline vannitoavalamu, mis on mõeldud süvistamiseks tasapinna sisse. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA Opus In Silk

    Vannitoavalamu PAA Opus In Silk

    232,00 €

    PAA Opus In Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna sisse paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Valamul puudub ülevooluauk, kuid eritellimusena on see võimalik valamule lisada.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Laufen VAL 810283

    Vannitoavalamu Laufen VAL 810283

    Tavahind: 340,00 €

    Erihind 290,00 €

    Laufen VAL 810283 on pehmete nurkadega kandiline vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks valamukapi peale või toenditega seinale. VAL on mitmeid reddot auhindu pälvinud Laufeni vannitoaseeria, mida iseloomustab lihtsad arhitektuurilised jooned, ekstreemselt kitsad servad ja peened pinnastruktuurid. 

    VAL valamu on valmistatud revolutsiooniliselt SaphirKeramik sanitaarkeraamikast, mis on kauakestev ning käega katsudes mõnus ja sile. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk ning Slim-disainiga ülevool. Segisti, põhjaklapp ja seinakinnitused ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 151

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas