Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 2677

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 1jet mattmust

    Dušikomplekt Hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 1jet mattmust

    486,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 1jet on mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Dušikomplekti mattmust viimistlus teeb segisti imeliseks sisekujunduse elemendiks, mis annab Sinu vannitoale modernse hõngu.

    Dušikomplekti kuulub Vernis termostaatsegisti, Vernis Blend 200 1jet Ecosmart laedušš (d 205mm), Vario EcoSmart käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Käsidušil on kaks erinevat pihustirežiimi: Rain ning IntenseRain. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. Laedušil on 1 pihustusrežiim Rain ning laeduši nurk on reguleeritav.

    Lähemalt
  2. WC-pott Ifö Sign 6860 allavool

    WC-pott Ifö Sign 6860 allavool

    296,00 €

    Ifö Sign WC-pott võlub oma kaasaegse disaini ja kasutusmugavust lisavate lahendustega. Ifö Clean pinnatöötlus hoiab WC-poti puhta ja värskena, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Ifö Sign 6860 on kahesüsteemne allavooluga Ifö WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud ning kroomist läikiv vajutusnupp. Ifö Sign WC-pott on ka keskkonnasõbralik ja ustav sõber rahakotile, kuna on üks vähestest kahesüsteemsetest WC-pottidest, mille loputamiseks piisab vaid 2-4 liitrist.  

    Lähemalt
  3. Elektriboiler Ariston Velis Evo 80L

    Elektriboiler Ariston Velis Evo 80L

    Tavahind: 516,00 €

    Erihind 430,00 €

    Velis Evo 80L on elektriline Aristoni veeboiler, mille eripäraks on toote disain ning äärmiselt kompaktsed mõõdud - toote sügavus on vaid 27 cm! Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 14%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad. 

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. LED-ekraan võimaldab mugavalt reguleerida soovitud veetemperatuuri ning annab samas pidevalt informatsiooni dušivalmiduse osas. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Blue Star Torino must

    Dušikomplekt Blue Star Torino must

    Tavahind: 438,00 €

    Erihind 373,00 €

    Blue Star Torino on moodne kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub termostaat dušisegisti, laedušš, kolme pihustusrežiimiga käsidušš ning vajalikud kinnitused dušikomplekti paigaldamiseks.

    Termostaat dušisegisti on kahe keeratava osaga, mille abil veesurvet ja -temperatuuri seadistada. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiramisnupp, mis hoiab veetemperatuuri liiga kuuma peale keeramise eest. Tänu käsi- ja laeduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on stiilne, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  5. Elektriboiler Electrolux Formax DL 50L

    Elektriboiler Electrolux Formax DL 50L

    203,00 €

    Electrolux Formax DL 50L on seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Formax DL seeria boilerite eripäraks on kahe üksteisest sõltumatu ning kuiva kütteelemendiga X-Heat süsteem. Selles süsteemis ei puutu kütteelemendid kokku paagis oleva veega, mis oluliselt suurendab korrosioonivastast kaitset.

    Formax DL boilerit on mugav seadistada vastavalt vajadusele tänud elektroonilisele juhtpaneelile, mis töötab 1°С täpsusega. Boileril on ka Eco-režiim, mille kasutamisel kuumeneb vesi kuni 55°С. Lisaks on elektriboileril võimalik küttevõimsust juhtida, mis võimaldab seadme paigaldamist erineva toitevõimsusega ruumidesse – kolm võimsusastet on 800, 1200 ja 2000 W.

    Formax DL elektriboiler teeb eriliseks ka nelja astmeline kaitsesüsteem, mis kaitseb korrosiooni ja ülerõhu eest paagis. Kaitsesüsteemi hulka kuuluvad ka ülekuumenemise kaitsesüsteem ja rikkevoolukaitselüliti, mis tagab seadme kasutamisel lisaohutuse. Elektriboileri komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud 2 ankrut.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 2677

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas