Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Classic II 400

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 400

    97,00 €

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 400 on väiksemõõduline valamu, mis on mõeldud eelkõige väiksematesse tualettruumidesse ja vannitubadesse. Valamut on võimalik kinnitada seinale spetsiaalsete kroomist toendite abil, mida saab kasutada ka käterätikuivatina või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile.

    Toendid, segisti ja valamukapp ei kuulu komplekti. Segisti asetuse vastavalt paremal või vasakul serval saab määrata toote pööramisel 180 kraadi. Valamul puudub ülevool. Paigalduseks vajalik juhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Uni 400 Slim

    Vannitoavalamu Ravak Uni 400 Slim

    134,00 €

    Ravak Uni 400 Slim on ümara disainiga vannitoavalamu, mis lisab vannituppa tasakaalu ja harmooniat. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Uni Slim on eriti õhukeste külgedega. 

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

     

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1807 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1807 valge

    145,00 €

    Scarabeo Glam 1807 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1807 valamu on ümara disainiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Laufen The New Classic 812851

    Vannitoavalamu Laufen The New Classic 812851

    514,00 €

    Laufen The New Classic 812851 on ovaalse kujuga valamu, mis on mõeldud tasapinnale paigaldamiseks. Valamul on elegantne peidetud ülevool. 

    Laufen The New Classic seeria põhinoodiks on klassikalised vormid modernses võtmes. Seeria tooted on täiusliku kujuga ning võimalikult praktilise vormiga. The New Classic seeriasse kuuluvad erineva mõõduga valamud, WC-potid, vannitoamööbel ning kõik muu vajalik, et luua harmooniline kooskõla Sinu vannitoas. 

    Segisti, sifoon ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Laufen The New Classic 812851 valamule on võimalik lisaks tellida ühe või kahe sahtliga erinevates mõõtudes valamukappe. Erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Noro Coast

    Vannitoavalamu Noro Coast

    193,00 €

    Noro Coast on kausikujuline vannitoavalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sobiva värvusega valamu põhjaklapp. Valamul puudub ülevool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas