Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 45

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Evana 614700

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Evana 614700

    Tavahind: 146,00 €

    Erihind 135,00 €

    Villeroy & Boch'i vannitoavalamu Evana 614700 on mõeldud paigaldamiseks töötasapinna alla. Fikseerimiseks kasutatakse kinnitusi ning liimi. Lõpptulemus on esteetiliselt puhas ning terviklik vannitoa töötasapind.

    Spetsiaalsed kinnitused sisalduvad komplektis. Äravool ning pildid kuvatud segisti komplekti ei kuulu.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Duo

    Lihtvann Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Duo

    Tavahind: 1 243,00 €

    Erihind 1 018,00 €

    Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Duo vann on inimesele, kes on veendunud, et tema kodus peab olema isiklik luksus-spanurk. Oma sileda joone ja esteetilise nelikurkse vormiga mahutab see vann ennast ka kõige pisemasse vannituppa. Väljast küll väike, aga seest siiksi piisavalt suur mahutamaks kaks vanninautlejat. Kindlasti on see vann rõõmuks kõigile, kes hindavad klassikalist ilu, mugavust ning pikki vanniõhtuid klaasikese veini ning kvaliteetsarjaga "Crown", sest just sellise tunde Villeroy & Boch'i vann tekitab - kuningliku.

    Lihtvann Squaro on kaetud Quaryl® akrüülpinnaga, mis ei võta külge mustust ega veejääke. Sel säravvalgel materjalil on libisemisvastased omadused, mis teevad vanniskäigu ohutumaks. Viltused tugiseinad vanni sees muudavad olemise mugavaks ja nauditavaks. Komplektis on kaasas ära- ja ülevool ning vannijalad, mis on kohandatavad kõrgusele 130-180 mm. 

    Squaro Edge 12 Duo vanni komplekti ei kuulu esipaneelid ning neid ei ole võimalik ka eraldi juurde tellida. Soovituslikult on vann mõeldud paigaldamiseks plaaditud esipaneeliga, mille saab juurde lisada vannitoa remondi käigus. Squaro Edge 12 Dou on ideaalne vann neile, kellele meeldib ise oma vannituba kujundada!

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A3365

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A3365

    Tavahind: 333,00 €

    Erihind 273,00 €

    Villeroy & Boch Collaro 4A3365 on kandilise disainiga praktiline valamu, mis on mõeldud seina külge kinnitamiseks. Villeroy & Boch TitanCeram materjalist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Sanitaarportselan on materjal, millega on võimalik vormida ideaalseid õhukesi vorme, kuid mis on samaaegselt vastupidav ja stabiilne. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti, valamukapp ja põhjaklapp ei kuulu komplekti, kuid neid saab lisaks tellida. Erisoovides palume pöörduda meie klienditeeninduse poole. 

    Villeroy & Boch Collaro seeria märksõnadeks on luksuslik ja minimalistlik disain, mida eelistavad nii arhitektid kui inimesed üle terve maailma. Täpselt kohandatud ja tulevikku suunatud lahendused on need, mis vastavad ühiskonna muutuvatele vajadustele. Ovaalsed, ümmargused ja kandilised vormid annavad seeriale isikupära, samas lihtne disain harmoneerub iga vannitoaga.

    Lähemalt
  4. Seinapott Villeroy & Boch Architectura 4694HR

    Seinapott Villeroy & Boch Architectura 4694HR

    Tavahind: 378,00 €

    Erihind 310,00 €

    Seinapott Villeroy & Boch Architectura 4694HR avaldab muljet oma puristliku disaini ning laitmatu funktsionaalsega. Lihtsuses peitub ilu ja see paistab silma nii disainis kui toodete käsitlemisel. Kompromissitu vorm sobib igasse vannituppa, üllatuslikud detailid annavad omapära ning ütlevad valjult välja, et Villeroy & Boch'i mainekad disainerid päriselt ka hoolivad, mida loovad.

    Architectura kollektsiooni loomisel on kõigele tähtsale mõeldud. Ümara kujuga Rimless seinapotil puudub sisemine serv, mis hõlbustab omajagu puhtusehoidmist ning hoiab selle arvelt aega kokku. Sama eesmärk on ka DirectFlush süsteemil, mille väljatöötamisel peeti hügieeni kõrval samatähtsaks puhta vee kokkuhoidu. Komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud, mille QuickRelease hinged võimaldavad prill-laua puhastamiseks eemaldada.

    Paigaldamisel kinnitatakse WC-pott jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik eraldi kaasa osta.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A1956

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A1956

    Tavahind: 326,00 €

    Erihind 276,00 €

    Villeroy & Boch Collaro 4A1956 on ovaalse disainiga praktiline valamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Villeroy & Boch TitanCeram materjalist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Sanitaarportselan on materjal, millega on võimalik vormida ideaalseid õhukesi vorme, kuid mis on samaaegselt vastupidav ja stabiilne. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti ja põhjaklapp ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch Collaro seeria märksõnadeks on luksuslik ja minimalistlik disain, mida eelistavad nii arhitektid kui inimesed üle terve maailma. Täpselt kohandatud ja tulevikku suunatud lahendused on need, mis vastavad ühiskonna muutuvatele vajadustele. Ovaalsed, ümmargused ja kandilised vormid annavad seeriale isikupära, samas lihtne disain harmoneerub iga vannitoaga.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 45

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas