Vannituba

Bathroom

98 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušiuks Roth Exclusive ECD2 Black

    Dušiuks Roth Exclusive ECD2 Black

    532,00 €

    Roth Exclusive ECD2 Black on musta värvi raamidega duši-lükanduks nišši paigaldamiseks. Exclusive Black on eksklusiivseeria, millel on Elox-must anodiseeritud mattviimistlus ning parimad võimalikud komponendid. Vastupidav alumiiniumraam, tavapärasest kõrgem (205 cm) seina kõrgus ning madala astmega sisenemine on ainult mõned eelised, mis on omased vaid sellele seeriale. 6 mm paksune klaassein on kaetud spetsiaalse mustust hülgava Rolshield® kaitsega ning lükanduste sujuva liikuvuse tagavad topeltrullikud.

    Dušiuks on saadaval laiuses 1200-1500 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. 

    Lähemalt
  2. Dušinurk Roth Exclusive ECS2 Black

    Dušinurk Roth Exclusive ECS2 Black

    693,00 €

    Exclusive Black on Roth'i eksklusiivseeria, millel on Elox-must anodiseeritud mattviimistlus ning parimad võimalikud komponendid. Vastupidavad alumiiniumraamid, tavapärasest kõrgem (205 cm) seina kõrgus ning madala astmega sisenemine on ainult mõned eelised, mis on omased vaid sellele dušinurgale. 6 mm paksused klaasseinad on kaetud spetsiaalse mustust hülgava Rolshield® kaitsega ning lükanduste sujuva liikuvuse tagavad topeltrullikud.

    Roth Exclusive ECS2 Black dušinurk on saadaval laiuses 800-1200 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele.

    Lähemalt
  3. Dušikabiin Roth Simple

    Dušikabiin Roth Simple

    521,00 €

    Dušikabiini Roth Simple on täiskomplektne dušikabiin, mida on hea kasutada ruumides, kuhu tavapärast dušinurka ei ole võimalik paigaldada. Dušikabiin ei vaja täiendavat toestust ning on täielikult veekindel. Dušikabiini uksed on valmistatud läbipaistvast turvaklaasist ning tagaseinad on mattviimistlusega ning roheka tooniga. Dušikabiini profiilid on valget värvi ning lükanduste veekindluse tagavad magnetist tihendid.

    Roth Simple dušikabiin sisaldab ka segistit ning liftiga dušikomplekti, mille käsidušil on kolm erinevat massaažifunktsiooni. Tegu on tervikliku tootega, mis on kohe valmis paigaldamiseks. Toode on saadaval kahes mõõdus.

    Lähemalt
  4. Dušialus Roth Flat Stone Effect antratsiit

    Dušialus Roth Flat Stone Effect antratsiit

    146,00 €

    Roth Flat Stone Effect on mattmusta värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis jäljendab looduslikku kivi ning on katsudes mõnusalt pehme ja struktuurne.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes.

    Flat Stone Effect dušialus on saadaval 17 erinevas mõõdus ning kahes värvitoonis - antratsiit ja valge.

    Lähemalt
  5. Dušialus Roth Flat Stone Effect valge

    Dušialus Roth Flat Stone Effect valge

    146,00 €

    Roth Flat Stone Effect on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis jäljendab looduslikku kivi ning on katsudes mõnusalt pehme ja struktuurne.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes.

    Flat Stone Effect dušialus on saadaval 17 erinevas mõõdus ning kahes värvitoonis - antratsiit ja valge.

    Lähemalt
  6. Dušinurk Roth Portland Neo

    Dušinurk Roth Portland Neo

    231,00 €

    Roth Portland Neo on kõrgendatud alusele mõeldud dušinurk, millel on kumer kuju ning täisulatuses raam. Kõrgnedatud alusega dušinurk on praktiline lahendus, sest seda saab kasutada ka väikese vannina. Sellel dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas.

    Portland Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Dušinurk on saadava kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka kõrge dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  7. Dušialus Roth Prestol

    Dušialus Roth Prestol

    348,00 €

    Roth Prestol on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Integreeritud kaheosaline sifoon tagab kiirema veeäravoolu dušinurgas. Sifooni roostevabast terasest kate on detailideni viimistletud ning rõhutab toote luksulikku disaini.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisaldub kaheosaline sifoon ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes.

    Roth Prestol dušialus on saadaval 6 erinevas mõõdus - vali sobiv oma vannituppa!

    Lähemalt
  8. Dušikabiin Roth Simple Square

    Dušikabiin Roth Simple Square

    557,00 €

    Dušikabiini Roth Simple Square on nelinurkse kujuga täiskomplektne dušikabiin, mida on hea kasutada ruumides, kuhu tavapärast dušinurka ei ole võimalik paigaldada. Dušikabiin ei vaja täiendavat toestust ning on täielikult veekindel. Dušikabiini uksed on valmistatud läbipaistvast turvaklaasist ning tagaseinad on mattviimistlusega ning roheka tooniga. Dušikabiini profiilid on valget värvi ning lükanduste veekindluse tagavad magnetist tihendid.

    Roth Simple Square dušikabiin sisaldab ka segistit ning liftiga dušikomplekti, mille käsidušil on kolm erinevat massaažifunktsiooni. Tegu on tervikliku tootega, mis on kohe valmis paigaldamiseks. Toode on saadaval kahes mõõdus.

    Lähemalt
  9. Dušisein Roth Philly Loft Horizon

    Dušisein Roth Philly Loft Horizon

    337,00 €

    Roth Philly Loft Horizon on mustade stiilsete raamidega dušisein, mida võib paigaldada otse põrandale või dušialusele. Läbipaistev klaas ning horisontaalsuunas must raamistus teeb visuaalselt vannitoa suuremaks. Dušisein on ruumikas ja väga omapärase industriaalse disainiga alternatiiv tavapärasele dušinurgale ning selle paigaldamine on imelihtne.

    Philly Loft Horizon dušisein on valmistatud kvaliteetsest 6 mm paksusest turvaklaasist. Musta anodeeritud viimistlusega alumiiniumtugi võimaldab kinnitada dušiseina nii vasakule kui ka paremale. Tugivarre maksimaalne pikkus paigaldusel on 120 cm. Toode on saadaval laiusega 80 kuni 140 cm - vali sobiv oma vannituppa!

    Lähemalt
  10. Dušiuks Roth OBZD2 Black

    Dušiuks Roth OBZD2 Black

    559,00 €

    Roth OBZD2 Black on mustade detailidega duši-lükanduks nišši paigaldamiseks. Dušiuks on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega.

    Dušiuks on saadaval laiuses 1200 ja 1400 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Dušiukse üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušiust võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  11. Vannisein Roth TZV2

    Vannisein Roth TZV2

    450,00 €

    Roth TZV2 on kaheosaline raamideta vannisein, mida saab liigutada 180-kraadi ulatuses. See vannisein on hea lahendus, kui soovite kasutada vanni igapäevaselt ka dušinurgana, kuna lai vannisein katab efektiivselt vee pritsimise vannitoa põrandale.

    TZV2 on läbipaistva klaasiga vannisein, mida saab mugavalt liigutada nii sisse- kui ka väljapoole. Tootel on hõbedased Brilliant-värvitoonis seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas, mis on kaetud spetsiaalse Rolshield® vett hülgava kattega.

    Lähemalt
  12. Dušialus Roth Viki Lux

    Dušialus Roth Viki Lux

    369,00 €

    Roth Viki Lux on valge värvuse ja kumera kujuga sügav dušialus, millel on integreeritud istumisalus. Sügav dušialus pakub mugavust majapidamises, kus on väikseid lapsi ja/või lemmikloomi. Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad selleks reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Meie tootevalikus on saadaval ka sobiv klaasist dušisein - Roth Portland Neo. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka sobiva sifooni.

    Lähemalt
  13. Dušinurk Roth Houston Neo

    Dušinurk Roth Houston Neo

    221,00 €

    Roth Houston Neo on kumera disainiga dušinurk, millel on täisulatuses raam ning mida on võimalik paigaldada nii dušialusele kui ka põrandale. Houston Neo dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas. Houston Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Dušinurk on saadava kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  14. Dušinurk Roth Orlando Neo

    Dušinurk Roth Orlando Neo

    238,00 €

    Roth Orlando Neo on nurgakujuline dušinurk, millel on täisulatuses raam ning mida on võimalik paigaldada nii dušialusele kui ka põrandale. Orlando Neo dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas. Orlando Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Dušinurk on saadava kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  15. Dušinurk Roth Denver

    Dušinurk Roth Denver

    290,00 €

    Roth Denver on kumera kujuga dušinurk, millel on privaatsuse huvides toonitud klaasid. Dušinurga uks avaneb väljapoole ning seda on võimalik paigaldada nii vasaku- kui ka paremakäelisena. Ukse käepide on kasutatav ka rätihoidjana ning dušinurk on valmistatud 6 mm paksusest turvaklaasist.

    Dušinurk on saadaval kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  16. Dušinurk Roth Austin

    Dušinurk Roth Austin

    275,00 €

    Roth Austin on kumera kujuga dušinurk, mille klaasid on disainitud privaatsuse huvides modernse mustriga. Dušinurga uks avaneb väljapoole ning seda on võimalik paigaldada nii vasaku- kui ka paremakäelisena. Ukse käepide on kasutatav ka rätihoidjana ning dušinurk on valmistatud 6 mm paksusest turvaklaasist.

    Dušinurk on saadaval kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  17. Dušinurk Roth Exclusive ECS2 Brilliant

    Dušinurk Roth Exclusive ECS2 Brilliant

    693,00 €

    Roth Exclusive ECS2 Brilliant on laialdase konfigureerimisvõimalusega eksklusiivseeria, millel on vastupidavad alumiiniumraamid ning parimad võimalikud komponendid. Sellel dušinurgal on tavapärasest kõrgemad (205 cm) seinad ning unikaalne madala astmega sisenemine. 6 mm paksused klaasseinad on kaetud spetsiaalse mustust hülgava Rolshield® kaitsega ning lükanduste sujuva liikuvuse tagavad topeltrullikud.

    Dušinurk on saadaval laiuses 800 - 1200 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka Exclusive ECS2'te võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele.

    Lähemalt
  18. Lihtvann Roth Sabrina Neo 140

    Lihtvann Roth Sabrina Neo 140

    498,00 €

    Roth Sabrina Neo 140 on sümmeetrilise sisekujuga vann, mis on mõeldud nurka paigaldamiseks. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Sabrina Neo nurgavann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  19. Lihtvann Roth Mini

    Lihtvann Roth Mini

    232,00 €

    Roth Mini on spetsiaalselt väiksematesse vannitubadesse disainitud vann. Sellel 160 cm pikkusel vannil on üks ots kitsam, tänu millele on võimalik mahutada vann ka sellistesse vannitubadesse, kus muidu vanni jaoks ruumi poleks. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Mini on uputatav vann, mille paigaldamiseks ei kasutata esi- ega küljepaneele. Mini vann on saadaval nii vasaku- kui ka paremakäelise versioonina ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  20. Dušialus Roth Flat Integro

    Dušialus Roth Flat Integro

    363,00 €

    Roth Flat Integro on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas. Dušialusel on stiilne roostevabast terasest äravool, mis jätab duširenni mulje.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. 

    Lähemalt
  21. Lihtvann Roth Kubic Neo 160

    Lihtvann Roth Kubic Neo 160

    334,00 €

    Roth Kubic Neo 160 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo 160 vann on saadaval kahes erinevas laiuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  22. Dušisein Roth ECWALK Black

    Dušisein Roth ECWALK Black

    350,00 €

    Roth ECWALK Black on musta stiilse raamiga dušisein, mida võib paigaldada otse põrandale või dušialusele. Läbipaistev klaas teeb visuaalselt vannitoa suuremaks. Dušisein on ruumikas ja väga omapärase industriaalse disainiga alternatiiv tavapärasele dušinurgale ning selle paigaldamine on imelihtne.

    ECWALK dušisein on valmistatud kvaliteetsest 6 mm paksusest turvaklaasist. Musta anodeeritud viimistlusega alumiiniumtugi võimaldab kinnitada dušiseina nii vasakule kui ka paremale. Tugivarre maksimaalne pikkus paigaldusel on 120 cm. Toode on saadaval laiusega 90 kuni 140 cm - vali sobiv oma vannituppa!

    Lähemalt
  23. Dušialus Roth Marmo Neo Square-R

    Dušialus Roth Marmo Neo Square-R

    220,00 €

    Roth Marmo Neo Square-R on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. 

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka sifooni. Kaheteistkümne erineva mõõdu seast leiab midagi igasse vannituppa.

    Lähemalt
  24. Lihtvann Roth Kubic Neo 170

    Lihtvann Roth Kubic Neo 170

    414,00 €

    Roth Kubic Neo 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  25. Lihtvann Roth Kubic Neo 180

    Lihtvann Roth Kubic Neo 180

    428,00 €

    Roth Kubic Neo 180 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  26. Dušinurk Roth TDO1 + TDO1

    Dušinurk Roth TDO1 + TDO1

    894,00 €

    Roth TDO1 + TDO1 on kandiline dušinurk, mis koosneb kahest dušiuksest. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna uksi on võimalik valida erinevates suurustes, soovitud mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust. Lisaks avanevad mõlemad uksed nii sisse- kui ka väljapoole.

    TDO1 + TDO1 dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  27. Dušiuks Roth OBZD2 Brilliant

    Dušiuks Roth OBZD2 Brilliant

    538,00 €

    Roth OBZD2 Brilliant on kroomitud detailidega duši-lükanduks nišši paigaldamiseks. Dušiuks on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega.

    Dušiuks on saadaval laiuses 1200 ja 1400 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Dušiukse üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušiust võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  28. Dušialus Roth Semideep Neo

    Dušialus Roth Semideep Neo

    222,00 €

    Roth Semideep Neo on valge värvuse ja kumera kujuga sügav dušialus, millel on integreeritud istumisalus. Sügav dušialus pakub mugavust majapidamises, kus on väikseid lapsi ja/või lemmikloomi. Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad selleks reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Meie tootevalikus on saadaval ka sobiv klaasist dušisein - Roth Portland Neo. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka sobiva sifooni.

    Lähemalt
  29. Lihtvann Roth Kubic Neo 120

    Lihtvann Roth Kubic Neo 120

    245,00 €

    Roth Kubic Neo 120 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi ka väiksematesse vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  30. Dušinurk Roth TB + TDO1

    Dušinurk Roth TB + TDO1

    806,00 €

    Roth TB + TDO1 on kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule, lisaks avaneb uks sisse- ja väljapoole. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    TB + TDO1 dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  31. Lihtvann Roth Kubic Neo 150

    Lihtvann Roth Kubic Neo 150

    327,00 €

    Roth Kubic Neo 150 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  32. Lihtvann Roth Classic Pro 150

    Lihtvann Roth Classic Pro 150

    244,00 €

    Roth Classic Pro 150 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on pisut laiendatud servad, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Classic Pro vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  33. Lihtvann Roth Malibu Neo 170

    Lihtvann Roth Malibu Neo 170

    396,00 €

    Roth Malibu Neo 170 on ergonoomilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Tänu sümmeetrilisele disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Malibu Neo vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni. Pildil olev vannisein komplekti ei kuulu, kuid soovi korral saab selle tellida eraldi.

    Lähemalt
  34. Lihtvann Roth Sabrina Neo 150

    Lihtvann Roth Sabrina Neo 150

    549,00 €

    Roth Sabrina Neo 150 on sümmeetrilise sisekujuga vann, mis on mõeldud nurka paigaldamiseks. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Sabrina Neo nurgavann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  35. Dušinurk Roth ECR2N Brilliant

    Dušinurk Roth ECR2N Brilliant

    816,00 €

    Roth ECR2N Brilliant on kumera kujuga dušinurk, mis on traditsioonilise disainiga ning kaubamärgi üks populaarsemaid dušinurga sarjasid. Dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav - seda tänu tugevale alumiiniumraamile ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse.

    Roth ECR2N Brilliant raamiviimistlusega dušinurk on saadaval kahes suuruses ning soovitud mõõtu on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  36. Dušinurk Roth BI PF2+BI FXP Brilliant

    Dušinurk Roth BI PF2+BI FXP Brilliant

    742,00 €

    Roth BI PF2+BI FXP Brilliant on kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule, lisaks avaneb uks sisse- ja väljapoole. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    BI PF2+BI FXP Brilliant dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  37. Vasakukäeline

    Lihtvann Roth Kubic Asymmetric 170

    555,00 €

    Roth Kubic Asymmetric 170 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Asymmetric vann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  38. Dušinurk Roth Orlando Neo 900 x 900 - Outlet Diil

    Dušinurk Roth Orlando Neo 900 x 900 - Outlet Diil

    Tavahind: 282,00 €

    Erihind 240,00 €

    Roth Orlando Neo on nurgakujuline dušinurk, millel on täisulatuses raam ning mida on võimalik paigaldada nii dušialusele kui ka põrandale. Orlando Neo dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas. Orlando Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Komplekti ei kuulu dušialus, kuid soovi korral saab seda eraldi lisaks osta. Outlet pakkumises on dušinurk mõõdus 900 x 900 mm, kuid pikema tarneajaga on saadaval ka sama mudel mõõdus 800 x 800 mm. 

    Lähemalt
  39. Lihtvann Roth Savona Neo 170

    Lihtvann Roth Savona Neo 170

    337,00 €

    Roth Savona Neo 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vanni üks serv on laiem, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Savona Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  40. Lihtvann Roth Classic Pro 170

    Lihtvann Roth Classic Pro 170

    286,00 €

    Roth Classic Pro 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on pisut laiendatud servad, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Classic Pro vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  41. Dušinurk Roth BI PF2+BI FXP Black

    Dušinurk Roth BI PF2+BI FXP Black

    793,00 €

    Roth BI PF2+BI FXP Black on kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule, lisaks avaneb uks sisse- ja väljapoole. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    BI PF2+BI FXP Black dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  42. Dušialus Roth Flat Kvadro-Rectangle

    Dušialus Roth Flat Kvadro-Rectangle

    168,00 €

    Roth Flat Kvadro-Rectangle on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. 

    Lähemalt
  43. Dušinurk Roth Elegant Neo GDO1N+GBN

    Dušinurk Roth Elegant Neo GDO1N+GBN

    648,00 €

    Roth Elegant Neo GDO1N+GBN on kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    Elegant Neo GDO1N+GBN dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  44. Lihtvann Roth Classic Pro 160

    Lihtvann Roth Classic Pro 160

    255,00 €

    Roth Classic Pro 160 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on pisut laiendatud servad, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Classic Pro vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  45. Dušialus Roth Marmo Neo Round

    Dušialus Roth Marmo Neo Round

    215,00 €

    Roth Marmo Neo Round on valumarmorist kumer dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka sifooni. Dušialuse raadius on 550.

    Lähemalt
  46. Dušialus Roth Cola-P

    Dušialus Roth Cola-P

    199,00 €

    Roth Cola-P on valge värvuse ja kandilise kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kandilise dušinurgaga. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saab komplekti lisada sifooni.

    Lähemalt
  47. Dušinurk Roth OBZB + OBZD2 Brilliant

    Dušinurk Roth OBZB + OBZD2 Brilliant

    822,00 €

    Roth OBZB + OBZD2 Brilliant on kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    OBZB + OBZD2 Brilliant dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  48. Lihtvann Roth Savona Neo 180

    Lihtvann Roth Savona Neo 180

    327,00 €

    Roth Savona Neo 180 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vanni üks serv on laiem, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Savona Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  49. Lihtvann Roth Activa 150

    Lihtvann Roth Activa 150

    446,00 €

    Roth Activa 150 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad nurgad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Activa vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  50. Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 160

    Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 160

    330,00 €

    Roth Kubic Neo Slim 160 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo Slim vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada Complete sifooni. Tehas sellele vannile paneele ei tooda, kuna eriti õhukese disaini tõttu on mõeldud vann põrandasse või karkassi süvistamiseks. Kubic Neo 160 cm vann on saadaval ka kahes erinevas laiuses 70 cm ning 80 cm. 

    Lähemalt
  51. Dušialus Roth Hawaii-P

    Dušialus Roth Hawaii-P

    199,00 €

    Roth Hawaii-P on valge värvuse ja kumera kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kumerate dušiklaasidega, mille nurga raadius on 550. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saab komplekti lisada ka sifooni.

    Lähemalt
  52. Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 150

    Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 150

    327,00 €

    Roth Kubic Neo Slim 150 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo Slim vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada Complete sifooni. Tehas sellele vannile paneele ei tooda, kuna eriti õhukese disaini tõttu on mõeldud vann põrandasse või karkassi süvistamiseks. 

    Lähemalt
  53. Lihtvann Roth Vanessa Neo 150

    Lihtvann Roth Vanessa Neo 150

    302,00 €

    Roth Vanessa Neo 150 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Vanessa Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi-paneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  54. Lihtvann Roth Tullip 150

    Lihtvann Roth Tullip 150

    303,00 €

    Roth Tullip 150 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Tullip vann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  55. Dušinurk Roth AMD2+AMB Brilliant

    Dušinurk Roth AMD2+AMB Brilliant

    939,00 €

    Roth AMD2+AMB Brilliant on suur ja avar kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule, uks on lükandmehhanismiga. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    AMD2+AMB Brilliant dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  56. Paremakäeline

    Lihtvann Roth Harmonia 160

    367,00 €

    Roth Harmonia 160 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Harmonia vann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  57. Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 170

    Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 170

    348,00 €

    Roth Kubic Neo Slim 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo Slim vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada Complete sifooni. Tehas sellele vannile paneele ei tooda, kuna eriti õhukese disaini tõttu on mõeldud vann põrandasse või karkassi süvistamiseks. 

    Lähemalt
  58. Lihtvann Roth Malibu Neo 160

    Lihtvann Roth Malibu Neo 160

    371,00 €

    Roth Malibu Neo 160 on ergonoomilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Tänu sümmeetrilisele disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Malibu Neo vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni. Pildil olev vannisein komplekti ei kuulu, kuid soovi korral saab selle tellida eraldi.

    Lähemalt
  59. Lihtvann Roth Vanessa Neo 160

    Lihtvann Roth Vanessa Neo 160

    302,00 €

    Roth Vanessa Neo 160 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Vanessa Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi-paneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  60. Lihtvann Roth Isabella Neo

    Lihtvann Roth Isabella Neo

    476,00 €

    Roth Isabella Neo on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Isabella Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  61. Lihtvann Roth Vanessa Neo 140

    Lihtvann Roth Vanessa Neo 140

    297,00 €

    Roth Vanessa Neo 140 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Vanessa Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi-paneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  62. Dušinurk Roth OBZB + OBZD2 Black

    Dušinurk Roth OBZB + OBZD2 Black

    851,00 €

    Roth OBZB + OBZD2 Black on kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    OBZB + OBZD2 Black dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  63. Lihtvann Roth Malibu Neo 180

    Lihtvann Roth Malibu Neo 180

    421,00 €

    Roth Malibu Neo 180 on ergonoomilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Tänu sümmeetrilisele disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Malibu Neo vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni. Pildil olev vannisein komplekti ei kuulu, kuid soovi korral saab selle tellida eraldi.

    Lähemalt
  64. Dušinurk Roth ECR2N Black

    Dušinurk Roth ECR2N Black

    816,00 €

    Roth ECR2N Black on kumera kujuga dušinurk, millel on elox-must anodiseeritud mattviimistlus, mis annab dušinurgale modernse välimuse. Dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav - seda tänu tugevale alumiiniumraamile ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse.

    Roth ECR2N Black raamiviimistlusega dušinurk on saadaval kahes suuruses ning soovitud mõõtu on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi. 

    Lähemalt
  65. Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 180

    Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 180

    414,00 €

    Roth Kubic Neo Slim 180 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo Slim vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada Complete sifooni. Tehas sellele vannile paneele ei tooda, kuna eriti õhukese disaini tõttu on mõeldud vann põrandasse või karkassi süvistamiseks. 

    Lähemalt
  66. Dušialus Roth Aloha-P

    Dušialus Roth Aloha-P

    132,00 €

    Roth Aloha-P on valge värvuse ja kandilise kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kandilise dušinurgaga. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning komplektis sisaldub Dream-P dušisifoon.

    Lähemalt
  67. Dušinurk Roth Elegant Neo GR2N

    Dušinurk Roth Elegant Neo GR2N

    1 030,00 €

    Roth Elegant Neo GR2N on kumera kujuga dušinurk, mis on traditsioonilise disainiga kuid eriliste kroomitud industriaalsete detailidega. Dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav - seda tänu tugevale konstruktsioonile ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse.

    Roth Elegant Neo GR2N raamita dušinurk on saadaval kahes suuruses ning soovitud mõõtu on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  68. Lihtvann Roth Activa 170

    Lihtvann Roth Activa 170

    499,00 €

    Roth Activa 170 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad nurgad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Activa vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  69. Dušiuks Roth AMD2 Brilliant

    Dušiuks Roth AMD2 Brilliant

    655,00 €

    Roth AMD2 Brilliant on kroomitud detailidega duši-lükanduks nišši paigaldamiseks. Dušiuks on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega.

    Dušiuks on saadaval laiuses 1200-1500 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Igat mõõtu on võimalik paigalduse käigus väiksemaks teha kuni 100 mm ehk näiteks 1500 mm uks on reguleeritav vahemikus 1400-1500 mm. 

    Lähemalt
  70. Dušinurk Roth AMR2N Brilliant

    Dušinurk Roth AMR2N Brilliant

    1 035,00 €

    Roth AMR2N Brilliant on kumera kujuga dušinurk, mis on traditsioonilise disainiga kuid eriliste kroomitud industriaalsete detailidega. Dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav - seda tänu tugevale konstruktsioonile ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse.

    Roth AMR2N Brilliant raamita dušinurk on saadaval kahes suuruses ning soovitud mõõtu on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  71. Vasakukäeline

    Lihtvann Roth Kubic Asymmetric 160

    498,00 €

    Roth Kubic Asymmetric 160 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Asymmetric vann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  72. Lihtvann Roth Activa Neo 170

    Lihtvann Roth Activa Neo 170

    403,00 €

    Roth Activa Neo 160 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad nurgad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Activa Neo vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  73. Lihtvann Roth Kubic Neo 130

    Lihtvann Roth Kubic Neo 130

    253,00 €

    Roth Kubic Neo 130 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi ka väiksematesse vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  74. Dušialus Roth Dream-P

    Dušialus Roth Dream-P

    136,00 €

    Roth Dream-P on valge värvuse ja kumera kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kumerate dušiklaasidega, mille nurga raadius on 550. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning komplektis sisaldub Dream-P sifoon.

    Lähemalt
  75. Paremakäeline

    Lihtvann Roth Harmonia 150

    352,00 €

    Roth Harmonia 150 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Harmonia vann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  76. Lihtvann Roth Flora Neo

    Lihtvann Roth Flora Neo

    498,00 €

    Roth Flora Neo on sümmeetrilise sisekujuga vann, mis on mõeldud nurka paigaldamiseks. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Flora Neo nurgavanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  77. Dušialus Roth Flat Kvadro-Square

    Dušialus Roth Flat Kvadro-Square

    158,00 €

    Roth Flat Kvadro-Square on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Dušialusele on võimalik tellida lisaks ka esipaneeli, sellisel juhul on soovituslik komplekti lisada ka dušialuse jalad. 

    Lähemalt
  78. Dušinurk Roth Hitech Neo HI PI2+HI PI2

    Dušinurk Roth Hitech Neo HI PI2+HI PI2

    857,00 €

    Roth Hitech Neo HI PI2+HI PI2 on kandiline dušinurk, mis koosneb kahest dušiuksest. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele. Dušinurga uksi on võimalik liigutada nii sisse, kui ka väljapoole, hoides seega kokku ruumi vannitoas. 

    Hitech Neo HI PI2+HI PI2 dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  79. Dušialus Roth Dream-M

    Dušialus Roth Dream-M

    190,00 €

    Roth Dream-M on valumarmorist kumer dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  80. Lihtvann Roth Activa Neo 160

    Lihtvann Roth Activa Neo 160

    370,00 €

    Roth Activa Neo 160 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad nurgad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Activa Neo vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  81. Lihtvann Roth Vanessa Neo 170

    Lihtvann Roth Vanessa Neo 170

    309,00 €

    Roth Vanessa Neo 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Vanessa Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi-paneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  82. Lihtvann Roth Kubic

    Lihtvann Roth Kubic

    503,00 €

    Roth Kubic on sümmeetrilise sisekujuga ruumikas lihtvann. Vannil on praktilised servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni. 

    Lähemalt
  83. Lihtvann Roth Tullip 160

    Lihtvann Roth Tullip 160

    306,00 €

    Roth Tullip 160 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Tullip vann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  84. Lihtvann Roth Eva Side

    Lihtvann Roth Eva Side

    327,00 €

    Roth Eva on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Maksimaalse mugavuse tagamiseks on vannil laiendatud osa selja toetamiseks. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Eva vanniga kuuluvad komplekti ka reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada vanni esipaneeli, otsapaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  85. Dušiuks Roth Hitech Neo HI 2B2

    Dušiuks Roth Hitech Neo HI 2B2

    605,00 €

    Roth Hitech Neo HI 2B2 on kroomitud detailidega kahepoolne duši-lükanduks nišši paigaldamiseks. Dušiuks on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega.

    Dušiuks on saadaval laiuses 800 kuni 1200 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Dušiukse üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušiust võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  86. Lihtvann Roth Activa Neo 150

    Lihtvann Roth Activa Neo 150

    352,00 €

    Roth Activa Neo 150 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad nurgad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Activa Neo vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  87. Dušialus Roth Flat Kvadro-Long

    Dušialus Roth Flat Kvadro-Long

    285,00 €

    Roth Flat Kvadro-Long on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. 

    Lähemalt
  88. Dušialus Roth Marmo Neo Square-S

    Dušialus Roth Marmo Neo Square-S

    218,00 €

    Roth Marmo Neo Square-S on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifoon. 

    Lähemalt
  89. Lihtvann Roth Activa 160

    Lihtvann Roth Activa 160

    467,00 €

    Roth Activa 160 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad nurgad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Activa vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  90. Dušialus Roth Dream Flat

    Dušialus Roth Dream Flat

    136,00 €

    Roth Dream Flat on valge värvuse ja kumera kujuga õhuke dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale, kuid õhukese disaini tõttu võib tekkida vajadus sifooni põrandasse süvistamiseks. Dušialusega kuulub komplekti ka esipaneel. 

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kumerate dušiklaasidega, mille nurga raadius on 550. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning komplekti on võimalik lisada dušisifooni.

    Lähemalt
  91. Dušialus Roth Rectan-M

    Dušialus Roth Rectan-M

    213,00 €

    Roth Rectan-M on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka sifoon. 

    Lähemalt
  92. Dušialus Roth Aloha Flat

    Dušialus Roth Aloha Flat

    120,00 €

    Roth Aloha Flat on valge värvuse ja kandilise kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kandilise dušinurgaga. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning komplekti on võimalik lisada dušisifooni.

    Lähemalt
  93. Dušialus Roth Hawaii

    Dušialus Roth Hawaii

    162,00 €

    Roth Hawaii on valge värvuse ja kumera kujuga dušialus, mis on mõeldud karkassi või põrandasse süvistamiseks. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kumerate dušiklaasidega, mille nurga raadius on 550. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saab komplekti lisada ka sifooni.

    Lähemalt
  94. Dušialus Roth Aloha-M

    Dušialus Roth Aloha-M

    202,00 €

    Roth Aloha-M on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  95. Dušialus Roth Flat Round

    Dušialus Roth Flat Round

    158,00 €

    Roth Flat Round on valge värvusega kumer dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Dušialusele on võimalik tellida lisaks ka esipaneeli, sellisel juhul on soovituslik komplekti lisada ka dušialuse jalad.

    Lähemalt
  96. Dušialus Roth Macao-M

    Dušialus Roth Macao-M

    218,00 €

    Roth Macao-M on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  97. Dušialus Roth Tahiti-M

    Dušialus Roth Tahiti-M

    198,00 €

    Roth Tahiti-M on valumarmorist kumer dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  98. Dušialus Roth Cola

    Dušialus Roth Cola

    162,00 €

    Roth Cola on valge värvuse ja kandilise kujuga dušialus, mis on mõeldud karkassi või põrandasse süvistamiseks. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kandiliste dušiklaasidega. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saab komplekti lisada ka sifooni.

    Lähemalt

98 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas