Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 55

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Vispool F-800

    Vannitoavalamu Vispool F-800

    302,00 €

    Vannitoavalamu F-800 on stiilne ja samas universaalne. Sirgete joontega ning efektse disainiga valamu sobib hästi kokku erinevate vannitoalahendustega ning seda valamut on võimalik paigaldada nii seinale kui ka tasapinnale. Seinale paigaldamiseks on võimalik komplekti lisada valged või kroomitud toendid.

    Soovi korral on võimalik valamu ka valamukapile või tasapinnale paigaldada ning sel juhul saab valida standardse 8 cm kõrguse valamu või madaldatud esiservaga "uputatava" versiooni vahel, mille serva nähtav osa on kõigest 4 cm kõrgune. Valamu sisemõõdud on kõikidel versioonidel identsed ning valamul on puuritud augud segisti ning äravoolu jaoks. Vispool kivivalamu on vastupidav, puhas ja stiilne lahendus igasse vannituppa.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu PAA Infinity Silk

    Vannitoavalamu PAA Infinity Silk

    472,00 €

    PAA Infinity Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale või seinale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Burlington Edwardian 80

    Vannitoavalamu Burlington Edwardian 80

    551,00 €

    Burlington Edwardian 80 on ajatu disainiga vannitoavalamu, mida iseloomustab puhtus, elegantsus ja stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või kroomitud raamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva valamujala disaini vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Laufen Meda 810117

    Vannitoavalamu Laufen Meda 810117

    Tavahind: 431,00 €

    Erihind 368,00 €

    Laufen Meda 810117 on klassikaline vannitoavalamu, mida saab paigaldada seina külge. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Valamukapp, segisti sifoon ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Balance 800

    Vannitoavalamu Ravak Balance 800

    167,00 €

    Balance on voolujoonelise kujuga Ravaki valamu, mille disainimisel on saadud inspiratsiooni looduslikest vormidest. Valamu on mõeldud süvistamiseks, sobib hästi kokku sama kontseptsiooni valamukapiga. 

    Soovi korral saab lisada komplekti spetsiaalselt sellele valamule väljatöötatud sifooni ja fikseeritud põhjaklapi komplekti. Segistit ja valamukappi samuti komplektis ei sisaldu, kuid neid saab lisaks tellida.  

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 55

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas