Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannisegisti Burlington Tay

    Vannisegisti Burlington Tay

    1 146,00 €

    Burlington Tay on antiikse disainiga vannisegisti, mis on mõeldud vanni peale paigaldamiseks. Klassikalise inglise disainiga vannisegisti sobib imeliselt vannitubadesse, kus on retrohõnguline atmosfäär. Burligton Tay vannisegistit iseloomustavad sõnad antiikne, elegantne ning klassikaline. Vannisegisti on valmistatud messingust ning sellel kroomi viimistlus. Segisti detailid on valged. 

    Vannisegisti koosneb segistist, käsidušist ning käsiduši voolikust (1.5 m). Komplekti on võimalik lisada jalad, mis pakuvad vannipealsele segistile tuge ning võimaldavad segsti põrandale paigaldamist. Jalgade kõrgus on 600 mm.

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattmust

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattmust

    691,00 €

    Hansgrohe Vivenis on neljaosaline mattmusta värvitooniga vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Käsiduši pihustussüsteem on PowderRain. Segistiga on kaasas Hansgrohe sBox, mis muudab vooliku opereerimise sujuvamaks. Tööelement segisti paigaldamiseks on võimalik juurde lisada.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Noro Ocean H rosé

    Valamusegisti Noro Ocean H rosé

    336,00 €

    Noro Ocean H on rosé värvitooni kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti käepide sümboliseerib surfilauda, olles inspireeritud ookeani väest ja ilust. Segisti kõrge disain võimaldab kasutada seda koos pinnapealsete vannitoavalamutega.

    Noro segistid on turvalised, kvaliteetsed ja ajatu kauni disainiga. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  4. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline kroom

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline kroom

    493,00 €

    Hansgrohe Vivenis on neljaosaline kroom värvitooni vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Käsiduši pihustussüsteem on PowderRain.  Segistiga on kaasas Hansgrohe sBox, mis muudab vooliku opereerimise sujuvamaks. Tööelement segisti paigaldamiseks on võimalik juurde lisada.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Burlington Kensington 3 põhjaklapiga

    Valamusegisti Burlington Kensington 3 põhjaklapiga

    427,00 €

    Burlington Kensington 3 on kolmeosaline põhjaklapiga valamusegisti, mis on mõeldud valamu peale paigaldamiseks. Segisti on klassikalise inglise disainiga ning sobib hästi retro või antiikse stiiliga vannitubadesse. Segisti kahvadega saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segistil on 2 kahva: kuum ja külm. Kahvad on valge värvusega.

    Segistil on voolusirgendaja, mis teeb ka väikse veesurve puhul segisti kasutamise väga mugavaks. Samuti on segistil aeraator, mis omakorda lihtsustab segisti kasutamist suure veesurvega.

    Komplekti on võimalik juurde lisada segisti alused (3 tk). Segistiga on kaasas lihtne põhjaklapp. Segisti on valmistatud messingust ning sellel on kroomi viimistlus. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas