Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 78

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamuplaat PAA Solid 1600

    Valamuplaat PAA Solid

    232,00 €

    PAA Solid tammepuidust valamualused plaadid pakuvad ideaalse lahenduse pinnapealse valamu mugavaks paigalduseks. Valamuplaadid on spetsiaalse niiskust hülgava töötlusega, mis muudavad nad sobivaks just niisketesse keskkondadesse. PAA valamualused plaadid on saadaval kolmes erinevas mõõdus - 80, 120 ja 160 cm. Komplektis sisaldub seinakinnitus.

    PAA Solid valamuplaat on mõeldud paigaldamiseks koos PAA valamutega Deco, Amore ja Round On, mille saab juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu PAA Amore Silk

    Vannitoavalamu PAA Amore Silk

    368,00 €

    Vannitoavalamu PAA Amore Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Komplekti kuulub Silkstone® viimistlusega äravooluklapp. Soovituslik äravooluava diameeter töötasapinnas on 5 cm. Valamul puudub ülevool.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  3. Kivivann PAA Deco Nudo

    Kivivann PAA Deco Nudo

    1 858,00 €

    PAA Deco Nudo on vabalt asetatav SilkStone® kivivann, millel on elegantne disain ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni sümmetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA Round On Silk

    Vannitoavalamu PAA Round On Silk

    254,00 €

    PAA Round On Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Silkstone viimistlusega äravool kuulub komplekti.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu PAA Amore Graphite

    Vannitoavalamu PAA Amore Graphite

    476,00 €

    Vannitoavalamu PAA Amore Graphite on siidise grafiitviimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Komplekti kuulub grafiitviimistlusega äravooluklapp. Soovituslik äravooluava diameeter töötasapinnas on 5 cm. Valamul puudub ülevool.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 78

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas