Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kätepaberirulli hoidja Faneco seinale

    Kätepaberirulli hoidja Faneco seinale

    47,00 €

    Kätepaberirulli hoidja Faneco on mõeldud seinale paigaldamiseks ning sobib ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos tööstusliku paberirulliga, mille suurim diameeter on 400mm.

    Tööstuslik kätepaberirulli hoidja on rohelist värvi ning valmistataud vastupidavast plastist ja terasest. 

    Lähemalt
  2. Seinapealne prügikast Faneco 23L satiin

    Seinapealne prügikast Faneco 23L satiin

    77,00 €

    Faneco seinale paigaldatav prügikast, mille mahutavus on 23L, sobib ideaalselt ühiskondlikult kasutatavatesse ruumidesse. Satiin viimistlusega prügikast on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest harjatud 430 roostevabast terasest.

    Lähemalt
  3. Seebidosaator Faneco POP 0,5L valge

    Seebidosaator Faneco POP 0,5L valge

    14,00 €

    Faneco POP on hügieeni sertifikaadiga seebidosaator, mistõttu sobib see ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse. Seebidosaatori teeb eriliseks tema ergonoomiline väljaulatuv nupp, mida on võimalik vajutada küünarnukiga.

    Seinale paigaldatavasse dosaatorisse mahub 0.5 liitrit vedelikku, mille kogust saab jälgida toote esiküljel asuva pilu abil. Seebidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist.

    Lähemalt
  4. Roostevaba pissuaar Faneco satiin

    Roostevaba pissuaar Faneco satiin

    635,00 €

    Faneco seinale paigaldatav pissuaar on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast harjatud 304 roostevabast terasest. Roostevabast terasest pissuaar sobib ideaalselt kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse, spaadesse, hotellidesse, ujulatesse ja koolidesse.

    Pissuaar paigaldatakse seina külge kaasas olevate kinnituste abil. Lisaks on tootele võimalik seinaraam ja vajutusnupp juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  5. Kätekuivati Faneco MISTRAL PRO must

    Kätekuivati Faneco MISTRAL PRO must

    83,00 €

    Faneco MISTRAL PRO on kumera disainiga seinale paigaldatav elektriline kätekuivati, mille korpus on valmistatud vastupidavast mustast ABS termoplast materjalist. MISTRAL PRO sobib ideaalselt suurema koormusega ühiskondlikesse ruumidesse. Kätekuivati teeb veel eriliseks selle väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. 

    Kätekuivati käivitub automaatselt tänu infrapuna sensoritele ning kuivatusrežiimi pikkus on 10-12 sekundit. Soovituslik paigaldus kõrgus on 95-120 cm põrandast. Faneco MISTRAL PRO kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas