Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Gustavsberg Nordic3 3510 tahavool

    WC-pott Gustavsberg Nordic3 3510 tahavool

    265,00 €

    Gustavsberg Nordic3 3510 on kahesüsteemne tahavooluga valge WC-pott, mille juurde kuulub standard prill-laud. Gustavsberg Nordic3 3520 on skandinaavia disainiga klassikalise kujuga ja puhta disainiga WC-pott. WC-pott on valmistatud hügieenilisest ja vastupidavast tihendatud sanitaarportselanist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt.

    Nordic3 3510 on standardmõõdus wc-pott, mille istumisosa kõrgus on 430 mm. Pott on loputusserva alt glasuuritud, et oleks kergem puhastada.

    WC-pott kinnitatakse nelja kruviga põranda külge. Alternatiivne paigaldamine on liimiga. Kaasas kattekorgid kruvidele ja valged pimekorgid kruviaukudele liimimise puhuks. Nordic3 3510 WC-pott on tahavooluga ning äravoolu saab ühendada põrandaga, otse seinaga või külgedega iga nurga all.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Gustavsberg Epic harjatud messing

    Valamusegisti Gustavsberg Epic harjatud messing

    Tavahind: 183,00 €

    Erihind 108,00 €

    Valamusegisti Gustavsberg Epic on harjatud messingu viimistlusega segisti, mis on loodud andma ruumile iseloomu ning tooni. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab vannitoa olevat koha, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic sarja harjatud messingust segisti tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Painduvad 3/8" veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks.

    Lähemalt
  3. Laste WC-pott Gustavsberg Nordic 305 allavool

    Laste WC-pott Gustavsberg Nordic 305 allavool

    361,00 €

    Gustavsbergi Nordic seeria põhiomaduseks on kvaliteet ja funktsionaalne disain. Funktsionaalsus on üks esmastest nõuetest, mida Nordic seeria toodetelt oodatakse. Hiljuti läbis Nordic seeria WC-pottide disain ulatusliku uuenduskuuri, mille tagajärjel pakub WC-poti pikendatud kuju täiendavaid ergonoomilisi hüvesid.  

    Nordic 305 WC-pott on valmistatud silmaspidades lapsi ning nende vajadusi. Tegemist on väiksemõõdulise potiga, mis sobib samahästi nii kodudesse kui ka lasteaedadesse. Nordic 305 on ühesüsteemne allavooluga WC-pott, mille komplekti kuulub ka valge prill-laud. WC-pott paigaldatakse põranda külge nelja roostevabast terasest kruviga. Juhend ning muu paigalduseks vajalik sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  4. Dušisein Gustavsberg Square mattmust - Laius 80cm

    Dušisein Gustavsberg Square mattmust

    439,00 €

    Gustavsberg Square on industriaalse disainiga mattmusta anodeeritud alumiiniumist profiiliga dušisein. Kaasaegse stiiliga dušisein on kvaliteetne ja vastupidav, tänu 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on põrutus- ja kuumakindel. Alumiinium profiilid asuvad seina välispinnal, et vältida mustuse ja katlakivi kogunemist ning lihtsustada klaasi puhastamist. Dušiseina saab paigaldada nii vasakule kui ka paremale poole seinale.

    Square dušiseina on võimalik osta laiustes 80-140 cm, mida saab valida allolevast valikust. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  5. Invavalamu Gustavsberg 7119-63

    Invavalamu Gustavsberg 7119-63

    174,00 €

    7119-63 on Gustavsbergi vannitoavalamu, mis on mõeldud erivajadustega inimestele. Erinevalt tavalistest valamutest on invavalamud madalad, mis võimaldab ratastoolis inimesel vabalt valamu ette liikuda. Valamute laiad servad võimaldavad neile mugavalt ja ohutult toetuda.

    Valamuid on võimalik paigaldada neid üles-alla liigutavale hüdraulilisele tõstukile. Liigutamiseks vajalik käepide võib asetseda vastavalt vajadusele kas paremal või vasakul. Valamu liikumisvahemik on 310 mm. Lisaks on võimalik valamu paigaldada poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks sel juhul olema 50 ± 2 mm seinast. Mutrid, tihendid ja seibid sisalduvad komplektis, kuid sobiv segisti ja paigalduseks vajalikud poldid tuleb eraldi soetada.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas