Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamuplaat Ravak I pähkel

    Valamuplaat Ravak I pähkel

    284,00 €

    Ravaki valamualused plaadid pakuvad ideaalse lahenduse pinnapealse valamu mugavaks paigalduseks. Valamuplaadid on spetsiaalse niiskust hülgava töötlusega, mis muudavad nad sobivaks just niisketesse keskkondadesse. Ravaki valamualused plaadid on saadaval kolmes erinevas mõõdus ja kolmes erinevas viimistluses: valge, tamm ja pähkel.

    Ravak I on pruuni värvusega valamuplaat, mille I-tähe kujuline disain pakub erinevaid võimalusi vannitoa isikupäraseks sisustamiseks. Antud valamualune plaat sobib kasutamiseks koos nii Ravaki kui ka mistahes muu kaubamärgi pinnapealsete valamutega. Toode on saadaval kolmes erinevas pikkuses - 80, 100 ja 120 cm. Komplektis sisaldub seinakinnitus.

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Ravak Chrome

    Vannisegisti Ravak Chrome

    309,00 €

    Ravak Chrome on neljaosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  3. Vannisein Ravak Supernova S2

    Vannisein Ravak Supernova S2

    142,00 €

    Vannisein on suurepärane toode vältimaks vee põrandale pritsimist dušivõtmise ajal ning duši all käimine muutub nauditavaks ka püsti seistes. Lisaks on see abiks väikelaste vannitamisel, kellele meeldib vannist vett pritsida.

    Ravak Supernova S2 on kaheosaline äärmiselt mugav ja kompaktne vannisein. Tegemist on universaalse vanniseinaga, mis sobib ühthästi nii Ravaki kui ka mistahes teiste kaubamärkide ristkülikukujulistele vannidele. Vanniseina pööramisel 180 kraadi saab määrata toote asetuse vastavalt paremale või vasakule vanni servale. Vanniseina klaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis hoiab ära mustuse ja katlakivi tekke klaasi pinnal.

    Vanniseina raam on saadaval valge või satiin värvusega ning valida saab kolme erineva klaasi tooni vahel: Rain, Transparent või Grape. Vanniseina saab lihtsalt ja mugavalt kokku voltida, kui toodet parasjagu ei kasutata.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Uni 400 B Slim

    Vannitoavalamu Ravak Uni 400 B Slim

    125,00 €

    Ravak Uni 400 B Slim on ümar vannitoavalamu, mis on elegantse lihtsuse lipulaev. Õhukesed seinad annavad valamule õhkkerge stiili ning õrna ilu, klassikaline disain rõhutab keraamika ajatut traditsiooni ning ei vea kunagi alt, sobitudes igasse vannituppa. Õrn-kuid-tugev kombinatsioon Ravak Uni Slim sarja disainis loob Sinu vannitoast tõelise heaolu oaasi.

    Ravak Uni Slim sarja valamud on mõeldud paigaldamiseks Ravaki L- või I-kujulisele valamuplaadile, Ravak Sud valamukapile või mistahes muule tasapinnale. Ravak'i disainerid soovitavad valamu juurde paigaldada kõrge segisti, mis teeb kraanikausile tõelise komplimendi ning koos loovad nad vannituppa harmoonilise täiuse.

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  5. Dušinurk Ravak Pivot P1

    Dušinurk Ravak Pivot P1

    513,00 €

    Ravak Pivot seeria märksõnadeks on minimaalselt metallprofiile ja maksimaalselt läbipaistvust. Seda seeriat iseloomustab avarus, õrnad piirjooned ja kerge disain. Dušinurgad on saadaval mitmes erinevas mõõdus, sobides ideaalselt nii väiksemasse linnakorterisse kui ka avaramasse vannituppa.

    Pivot P1 on kandilise disainiga dušinurk, mis koosneb liikuvast dušiuksest ja liikumatust dušiseinast. Dušinurga profiil on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on saadaval valge või satiin värvusega. Dušinurga ust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Dušinurga läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.

    Selle dušinurga teeb eriti funktsionaalseks toote saadavus erinevates mõõtmetes – valida saab kahe erineva ukse mõõdu ja kolme erineva seina mõõdu vahel. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas