Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 151

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A3365

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A3365

    Tavahind: 333,00 €

    Erihind 273,00 €

    Villeroy & Boch Collaro 4A3365 on kandilise disainiga praktiline valamu, mis on mõeldud seina külge kinnitamiseks. Villeroy & Boch TitanCeram materjalist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Sanitaarportselan on materjal, millega on võimalik vormida ideaalseid õhukesi vorme, kuid mis on samaaegselt vastupidav ja stabiilne. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti, valamukapp ja põhjaklapp ei kuulu komplekti, kuid neid saab lisaks tellida. Erisoovides palume pöörduda meie klienditeeninduse poole. 

    Villeroy & Boch Collaro seeria märksõnadeks on luksuslik ja minimalistlik disain, mida eelistavad nii arhitektid kui inimesed üle terve maailma. Täpselt kohandatud ja tulevikku suunatud lahendused on need, mis vastavad ühiskonna muutuvatele vajadustele. Ovaalsed, ümmargused ja kandilised vormid annavad seeriale isikupära, samas lihtne disain harmoneerub iga vannitoaga.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Comfort 600

    Vannitoavalamu Ravak Comfort 600

    147,00 €

    Comfort 600 on kandilise kujuga Ravaki valamu, mille disainimisel on saadud inspiratsiooni looduslikest vormidest. Valamu on mõeldud süvistamiseks koos Ravak Comfort 600 valamukapiga, mis on võimalik juurde tellida eraldi.

    Soovi korral saab lisada komplekti spetsiaalselt sellele valamule väljatöötatud sifooni ja fikseeritud põhjaklapi komplekti. Segistit ja valamukappi komplektis ei sisaldu, kuid neid saab lisaks tellida. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Villeroy & Boch O.novo 516060

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch O.novo 516060

    Tavahind: 141,00 €

    Erihind 116,00 €

    Villeroy & Boch O.novo 516060 on ovaalse disainiga praktiline valamu, mis oma klassikalise välimuse poolest sobib imehästi igasse vannituppa. Sanitaarportselanist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti, põhjaklapp ja valamujalg ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch O.novo seeria on inspireeritud klassikalisest disainist, mida iseloomustab ülim mugavus, praktilisus ja taskukohane hind. O.novo seeria hõlmab endas ajatu disaini jooni, mistõttu sobib see kahtlemata kaunistama igat vannituba oma autentsuse ja lihtsusega. Kollektsiooni kuulub lai valik tooteid, mida saab vabalt kombineerida, luues terviklikke ja kestvaid lahendusi.

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Gedy Water 2084-13

    Seebidosaator Gedy Water 2084-13

    26,00 €

    Gedy Water 2084-13 on 340 ml suurune seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Gedy seebidosaator sobib kasutamiseks nii avalikes ruumides (hotellid, büroohooned, restoranid jms) kui ka lihtsalt mugavaks kodukasutuseks. Dosaator on kauni kroomi pinnatöötlusega.

    Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti lihtsaks. Seebidosaator teeb pesu mugavaks ning aitab hoida pinna puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  5. Kivivalamu Balteco Neo O

    Kivivalamu Balteco Neo O

    Tavahind: 397,00 €

    Erihind 345,00 €

    Kivivalamu Balteco Neo O on ovaalne Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu serv on õhuke ja minimalistik, kaunistades oma klassikalise disainiga mistahes vannituba.

    Neo O valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 151

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas