Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 2677

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriboiler Electrolux Formax DL 50L

    Elektriboiler Electrolux Formax DL 50L

    203,00 €

    Electrolux Formax DL 50L on seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Formax DL seeria boilerite eripäraks on kahe üksteisest sõltumatu ning kuiva kütteelemendiga X-Heat süsteem. Selles süsteemis ei puutu kütteelemendid kokku paagis oleva veega, mis oluliselt suurendab korrosioonivastast kaitset.

    Formax DL boilerit on mugav seadistada vastavalt vajadusele tänud elektroonilisele juhtpaneelile, mis töötab 1°С täpsusega. Boileril on ka Eco-režiim, mille kasutamisel kuumeneb vesi kuni 55°С. Lisaks on elektriboileril võimalik küttevõimsust juhtida, mis võimaldab seadme paigaldamist erineva toitevõimsusega ruumidesse – kolm võimsusastet on 800, 1200 ja 2000 W.

    Formax DL elektriboiler teeb eriliseks ka nelja astmeline kaitsesüsteem, mis kaitseb korrosiooni ja ülerõhu eest paagis. Kaitsesüsteemi hulka kuuluvad ka ülekuumenemise kaitsesüsteem ja rikkevoolukaitselüliti, mis tagab seadme kasutamisel lisaohutuse. Elektriboileri komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud 2 ankrut.

    Lähemalt
  2. Dušisein Duschy Wall High

    Dušisein Duschy Wall High

    152,00 €

    Duschy Wall High on sirge dušisein, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Wall High dušisein on saadaval 10 erinevas laiuses vahemikus 30-120 cm ning dušiseina kõrgus on 2 m. Sein on külgsuunas reguleeritav 2 cm ulatuses.

    Duschy Wall High koosneb ühest liikumatust dušiseinast, mis on läbipaistva klaasiga. Tootel on hõbedased seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas. Wall dušisein on vasaku- ja paremakäeliste jaoks ümberpööratav. Komplektis sisaldub seinakinnitus, mida on võimalik paigaldada 45°-90° nurga all.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Avento 415860

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Avento 415860

    Tavahind: 272,00 €

    Erihind 242,00 €

    Villeroy & Boch Avento 415860 on elegantne pehmete piirjoontega valamu, mis sobib ideaalselt enamikesse vannitubadesse. Valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Valamu on võimalik kinnitada otse seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Segisti, põhjaklapp, valamujalg ja valamukapp ei kuulu komplekti.

    Üllatavalt puhas disain, hämmastavalt praktiline ja suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe - just selliselt võib iseloomustada Villeroy & Boch Avento seeriat. Kollektsioon hõlmab endas trendikaid lahendusi ning sisaldab kõike, mida üks kaasaegne vannituba vajab - mitmekesine tootevalik ja saadavus erinevates mõõtudes. Mugavus ja funktsionaalsus on viidud täiesti uuele tasemele!

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Evana 614400

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Evana 614400

    Tavahind: 190,00 €

    Erihind 156,00 €

    Villeroy & Boch'i vannitoavalamu Evana 614400 on mõeldud paigaldamiseks töötasapinna alla. Fikseerimiseks kasutatakse kinnitusi ning liimi. Lõpptulemus on esteetiliselt puhas ning terviklik vannitoa töötasapind.

    Spetsiaalsed kinnitused sisalduvad komplektis. Äravool ning pildid kuvatud segisti komplekti ei kuulu.

    Lähemalt
  5. WC-pott Ifö Sign 6872 tahavool kõrge

    WC-pott Ifö Sign 6872 tahavool kõrge

    334,00 €

    Ifö Sign 6872 on kahesüsteemne tahavooluga WC-pott, mis on hinnatud selle kõrgendatud disaini poolest - istumiskõrgus on 46 cm. Seetõttu on WC-pott sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Ifö Sign WC-pott on ka keskkonnasõbralik ja ustav sõber rahakotile, kuna on üks vähestest kahesüsteemsetest WC-pottidest, mille loputamiseks piisab vaid 2-4 liitrist. Komplekti kuulub Ifö Sign valge prill-laud (kõva). Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka spetsiaalsed Ifö Support käetoed.

    Ifö Sign WC-pott võlub oma kaasaegse disaini ja kasutusmugavust lisavate lahendustega. Ifö Clean pinnatöötlus hoiab WC-poti puhta ja värskena, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 2677

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas