Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 190

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A2056

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A2056

    Tavahind: 322,00 €

    Erihind 264,00 €

    Villeroy & Boch Collaro 4A2056 on kandilise disainiga praktiline valamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Villeroy & Boch TitanCeram materjalist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Sanitaarportselan on materjal, millega on võimalik vormida ideaalseid õhukesi vorme, kuid mis on samaaegselt vastupidav ja stabiilne. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti ja põhjaklapp ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch Collaro seeria märksõnadeks on luksuslik ja minimalistlik disain, mida eelistavad nii arhitektid kui inimesed üle terve maailma. Täpselt kohandatud ja tulevikku suunatud lahendused on need, mis vastavad ühiskonna muutuvatele vajadustele. Ovaalsed, ümmargused ja kandilised vormid annavad seeriale isikupära, samas lihtne disain harmoneerub iga vannitoaga.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Moon 1C

    Vannitoavalamu Ravak Moon 1C

    134,00 €

    Ravak Moon sarja kuulub 5 vannitoavalamut, mida kõiki iseloomustab ümar joon. See aitab kompenseerida muidu tavapäraseid kandilisi vannitoaelemente, luues harmoonilise ja rahustava meeleolu. Ravak Moon valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. 

    Ravak Moon 1C on ümara disainiga vannitoavalamu, millel on lõigatud sirge tagaosa. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu PAA Mi

    Vannitoavalamu PAA Mi

    178,00 €

    Vannitoavalamu PAA Mi on kompaktsete mõõtudega valamu, mis sobib hästi nii WC-valamuks kui ka väikesesse vannituppa. Siidise viimistlusega kivivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinna peale kui ka seinale. Valamu paigaldamine on väga lihtne, sest seinakinnitused sisalduvad juba komplektis. Sellel universaalsel kivivalamul on juba valmis puritud segistiauk ning valamu on saadaval nii parema kui ka vasakukäelise versioonina.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Solo

    Vannitoavalamu Ravak Solo

    200,00 €

    Ravak Solo on läikiva viimistlusega kivimassist valmistatud valamu. Solo sile läikiv pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu tagasihoidlik vorm on efektses kontrastis vastupidava loodusliku materjali tõelise massiivsusega. Solo valamu on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Ravak Solo on kumera disainiga vannitoavalamu, mille pehmed nurgad lisavad vannituppa tasakaalu ja harmooniat. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

     

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Laufen Pro S 815955

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 815955

    Tavahind: 124,00 €

    Erihind 106,00 €

    Laufen Pro S 815955 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge kui ka valamukapi peale. Antud mudelil paikneb segistiauk valamu vasakus servas. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse.

    Valamukapp, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 190

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas