Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 83

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Laufen Pro 812964

    Vannitoavalamu Laufen Pro 812964

    Tavahind: 214,00 €

    Erihind 182,00 €

    Laufen Pro 812964 on ovaalne vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks valamukapi või töötasapinna peale. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse.

    Töötasapind, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu PAA Amore Graphite

    Vannitoavalamu PAA Amore Graphite

    476,00 €

    Vannitoavalamu PAA Amore Graphite on siidise grafiitviimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Komplekti kuulub grafiitviimistlusega äravooluklapp. Soovituslik äravooluava diameeter töötasapinnas on 5 cm. Valamul puudub ülevool.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Noro Mango

    Vannitoavalamu Noro Mango

    247,00 €

    Noro Mango on sirgete joontega vannitoavalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sobiva värvusega valamu põhjaklapp. Valamul puudub ülevool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Formy-02 600

    Vannitoavalamu Ravak Formy-02 600

    206,00 €

    Ravak Formy vannitoavalamud on erakordselt minimalistliku vormiga - servad on disainitud õhukesteks, mis omakorda jätab kätepesuks rohkem ruumi ja mugavust. Valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. Formy valamuid on võimalik komplekteerida sama seeria vannidega ning saavutada seeläbi stiilipuhas üldmulje terves vannitoas.

    Ravak Formy-02 600 on kandilise disainiga vannitoavalamu, mille kaarjas joon loob vannituppa hubase atmosfääri. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Classic II 600

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 600

    200,00 €

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 600 on ühthästi kompaktne kui ka funktsionaalne valamu. Valamut on võimalik kinnitada otse seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Paigalduseks vajalik juhend sisaldub komplektis.

    Valamud on valmistatud komposiit materjalist (dolomiit), mis garanteerib neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas. Valamukapp, segisti, põhjaklapp ja sifoon ei kuulu komplekti, kuid neid on võimalik lisaks tellida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 83

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas