Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu PAA Round On Graphite

    Vannitoavalamu PAA Round On Graphite

    372,00 €

    PAA Round On Graphite on  grafiitviimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Graphite viimistlusega äravool kuulub komplekti.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Laufen Pro N 81095

    Vannitoavalamu Laufen Pro N 81095

    Tavahind: 79,00 €

    Erihind 67,00 €

    Laufen Pro N 81095 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge, tasapinnale kui ka valamukapi peale. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Sifoon, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Ravak Moon 1

    Vannitoavalamu Ravak Moon 1

    134,00 €

    Ravak Moon sarja kuulub 5 vannitoavalamut, mida kõiki iseloomustab ümar joon. See aitab kompenseerida muidu tavapäraseid kandilisi vannitoaelemente, luues harmoonilise ja rahustava meeleolu. Ravak Moon valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. 

    Ravak Moon 1 on sümmeetrilise ümmarguse disainiga vannitoavalamu, mis on mõeldud tasapinnale paigaldamiseks. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Laufen The New Classic 815852

    Vannitoavalamu Laufen The New Classic 815852

    338,00 €

    Laufen The New Classic 815852 on ovaalse kujuga väiksem valamu, mis on mõeldud kinnitamiseks seina külge või süvistamiseks tasapinda. Valamul on praktiline serv, mida saab mugavalt kasutada erinevate tarvikute hoiustamiseks. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk ning auk äravoolule. 

    Laufen The New Classic seeria põhinoodiks on klassikalised vormid modernses võtmes. Seeria tooted on täiusliku kujuga ning võimalikult praktilise vormiga. The New Classic seeriasse kuuluvad erineva mõõduga valamud, WC-potid, vannitoamööbel ning kõik muu vajalik, et luua harmooniline kooskõla Sinu vannitoas. 

    Segisti, sifoon ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Allolevast valikust on võimalik tellimusele lisada Laufeni valget põhjaklappi.  

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Scarabeo Ovo 8011 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Ovo 8011 valge

    136,00 €

    Vannitoavalamu Scarabeo Ovo 8011 ovaalne disain on kui uus vaade elule. Itaalias valmistatud keraamilised valamud on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud. Oma filigraansete joonte ja funktsionaalsusega sobitab Scarabeo ennast kui valatult igasse vannituppa ning puhub neile sisse uue elu.

    Scarabeo valge vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Kraanikausil puudub ülevool. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas