Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 74

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Nurgavalamu Ravak 10° 650

    Nurgavalamu Ravak 10° 650

    209,00 €

    Nurgavalamut Ravak 10° luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Valamu on väga omapärase disainiga, tänu millele sobib valamu nurka paigaldamiseks. Hoides sellega kokku palju ruumi ka väga väikses vannitoas. Valamu sobib kokku Ravak 10° nurgakapiga.

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel).

    Lähemalt
  2. Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    159,00 €

    7327-98 on vannituppa mõeldud Gustavsbergi nurgavalamu, mis ei kuulu ühegi kindla tooteseeria koosseisu, vaid on populaarse tootena mõeldud kõigi seeriate täienduseks. Tegemist on väikesemõõdulise valamuga, mis sobib eelkõige pisematesse vannitubadesse ja WC-desse. Paigaldamine toimub poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks olema 35 ± 1 mm. Paigalduseks vajalikud mutrid ja tihendid sisalduvad komplektis, kuid segisti ja poldid tuleb eraldi juurde soetada.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Burlington Edwardian 51

    Vannitoavalamu Burlington Edwardian 51

    192,00 €

    Burlington Edwardian 51 on ajatu disainiga vannitoavalamu, mida iseloomustab kompaktsus, puhtus, elegantsus ja stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-2 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu vannitoaga. 

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: seinale ilma raamita või kroomitud raamile. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo E0668

    Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo E0668

    Tavahind: 89,00 €

    Erihind 65,00 €

    Ideal Standard Tempo E0668 on suur ja ruumikas keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks, paigaldamiseks koos valamukapiga või tasapinda uputamiseks. Tempo seeria märksõnadeks on puhas stiil, sirged ja õhukesed jooned ning praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse. 

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, põhjaklappi, sifooni, kappi ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi. Tempo E0668 vannitoavalamu sobib ideaalselt kokku samasse seeriasse kuuluva valamukapiga Tempo E3240 (ei sisaldu komplektis).

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    1 241,00 €

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500 on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu kandiline ehitus ning stiilne silkstone viimistlus teevad valamu ideaalseks lisandiks modernse hõnguga vannitubadesse. 

    Flow 500 valamu puhul on võimalik ise valida valamu pikkus. Segisteid valamu jaoks on võimalik paigaldada nii valamule kui ka seinale. Valamul on itegreeritud toendid.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Segistite arv, kandurite paigaldus, äravoolude arv ja asukoht kooskõlastatakse individuaalselt. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 74

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas