Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Chrome 400

    Vannitoavalamu Ravak Chrome 400

    97,00 €

    Chrome valamud on valmistatud valumarmorist, mis garanteerib neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Ravak Chrome 400 on väiksemõõduline valamu, mis on mõeldud eelkõige väiksematesse tualettruumidesse ja vannitubadesse. Valamut on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ja segisti ei kuulu komplekti. Valamul puudub ülevool. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Tavahind: 77,00 €

    Erihind 73,00 €

    Ideal Standard Tempo T0566 on väike keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks või toetuma jalale/pooljalale. Tempo seeria märksõnadeks on puhas stiil ja praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse.

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, sifooni ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 070845

    Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 070845

    127,00 €

    Duravit DuraStyle 070845 on lihtsa, kuid samas silmapaistva disainiga, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Duravit DuraStyle on seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Laufen Sonar 815341

    Vannitoavalamu Laufen Sonar 815341

    422,00 €

    Sonar 815341 on seinale kinnitatav disainvalamu. Valamu kumerad ja sirged jooned harmoneeruvad iga vannitoa siseviimistlusega. 

    Sonar seeriat iseloomustvad erakordsed materjalid justkui kolmandas dimensioonis. Eklektiline disainer Patricia Urquiola SaphirKeramik materjalist tooted on uuenduslikud ja elegantsed. SaphirKeramik võimaldab toote luua äärmiselt õhukeste joonte ning vormidega. 

    Komplektis sisaldub SaphirKeramik disain põhjaklapp. Segisti ja sifoon ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Sonar 815341 valamule on võimalik tellida lisaks ka ühe uksega valamukappe, erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Yard 400

    Vannitoavalamu Ravak Yard 400

    197,00 €

    Yard valamud on ümara kujuga ning uuendusliku peidetud tasapinnaga. Tasapind on peidetud valamu tagumisse külge, sedasi hoiad vannitoa üldpildi esteetiliselt puhtana. Yard seeriat iseloomustavad samaaegselt sirged jooned, kui ka ümarad vormid. Seetõttu on Yard seeria tooteid lihtne kombineerida erinevatesse vannitubadesse, olenemata kas enne on lähtutud rohkem nurgelisest disainist või ümaratest vormidest. 

    Komplekti ei kuulu valamukonsool, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Kõiki neid saab aga tellimusele lisada lähtudes oma maitsest, konsool on saadaval valge, musta ja roostevaba disainiga. Tehas ei soovita paigaldada valamut ilma konsoolita. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas