Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 221

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2

    1 397,00 €

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Lorena Black Deep-2 standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Lorena Black Deep-2 dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Aurusaun Duschy 6116

    Aurusaun Duschy 6116

    1 409,00 €

    Duschy 6116 on toonitud klaasiga mitmete lisafunktsioonidega aurusaun, mis on oma vormilt kompaktne, kuid sisult suur. Selles on ühendatud aurusaun, massaažidušš, kehadušš ning laedušš, mis kokku loovad tõelise spaa kogemuse Sinu enda vannitoas! Pärast väsitavat tööpäeva pole midagi paremat mõnusast aurusaunast ning kosutavast seljamassaažist.

    Komplekti kuulub lisaks termostaatsegisti, puutetundlik LED-ekraan, raadio, USB-liides MP3-le, LED lae- ja seinavalgusti, aurudüüs, ventilaator, iste, peegel, riiulid ning äravool. Madal dušialus teeb kabiini sisenemise lihtsaks ja mugavaks.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Duo

    Lihtvann Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Duo

    Tavahind: 1 243,00 €

    Erihind 1 018,00 €

    Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Duo vann on inimesele, kes on veendunud, et tema kodus peab olema isiklik luksus-spanurk. Oma sileda joone ja esteetilise nelikurkse vormiga mahutab see vann ennast ka kõige pisemasse vannituppa. Väljast küll väike, aga seest siiksi piisavalt suur mahutamaks kaks vanninautlejat. Kindlasti on see vann rõõmuks kõigile, kes hindavad klassikalist ilu, mugavust ning pikki vanniõhtuid klaasikese veini ning kvaliteetsarjaga "Crown", sest just sellise tunde Villeroy & Boch'i vann tekitab - kuningliku.

    Lihtvann Squaro on kaetud Quaryl® akrüülpinnaga, mis ei võta külge mustust ega veejääke. Sel säravvalgel materjalil on libisemisvastased omadused, mis teevad vanniskäigu ohutumaks. Viltused tugiseinad vanni sees muudavad olemise mugavaks ja nauditavaks. Komplektis on kaasas ära- ja ülevool ning vannijalad, mis on kohandatavad kõrgusele 130-180 mm. 

    Squaro Edge 12 Duo vanni komplekti ei kuulu esipaneelid ning neid ei ole võimalik ka eraldi juurde tellida. Soovituslikult on vann mõeldud paigaldamiseks plaaditud esipaneeliga, mille saab juurde lisada vannitoa remondi käigus. Squaro Edge 12 Dou on ideaalne vann neile, kellele meeldib ise oma vannituba kujundada!

    Lähemalt
  4. Puukeris Harvia Legend 240 SL

    Puukeris Harvia Legend 240 SL

    1 140,00 €

    Legend 240 SL on suure kivide hulgaga keris, mis tagab imelise leili ka pikemateks saunaõhtuteks. Leil on niiske ja intensiivne ning tänu kivimassile püsib sauna temperatuur ühtlasena ka siis, kui tuli peaks vahepeal kustuma.

    Legend 240 SL on mõeldud neile, kes soovivad hõlpsasti kütta sauna teisest ruumist. Tähelepanu väärib ka selle puukerise uudne põlemiskambri süsteem, tänu millele on põlemine tõhusam ja puhtam. Saunaahjul on malmist klaasuks ning paigaldamist hõlbustavad reguleeritavad jalad (0-30 cm). Kerisele on võimalik lisada korsten-tüüpi veeboiler.

    Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada. Samuti saab juurde lisada stiilse puidust kerisekaitse, mis teeb sauna nautimise kerise läheduses turvalisemaks.

    Tähelepanu! Keriselisade tarneaeg võib erineda kerise tarneajast ning muuta üleüldist tarneaega. Kui soovid täpsemat infot lisade tarneaja kohta, siis võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Retro WC-pott Burlington Standard must High

    Retro WC-pott Burlington Standard must High

    1 452,00 €

    Burlington Standard on Inglise stiilis tahavooluga WC-pott. See WC-pott sobib eriliselt hästi klassikalise stiiliga tualettidesse. Standard on madalam variant Burlington Regal WC-potist. Alumiiniumist veepaak on kahesüsteemne. 

    Veepaagi kõrgus on reguleeritav, maksimaalne kõrgus on 238 cm ning minimaalne 162,5 cm. Veepaaki toetavad kaunite ornamentidega kronsteinid. Prill-lauda komplektis ei sisaldu, kuid seda on võimalik allolevast valikust lisada. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 221

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas