Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 221

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Damixa Silhouet mattmust

    Dušikomplekt Damixa Silhouet mattmust

    1 207,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušikomplekt, mille disainis on ühendatud moodne mattmust viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja multifunktsionaalne dušikomplekt. Komplekti kuulub eridisainiga 11 cm diameetriga käsidušš, 25 cm diameetriga laedušš ning termostaatsegisti. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt
  2. Kivivann Vispool Lago

    Kivivann Vispool Lago

    1 119,00 €

    Kivivann Lago on väliselt kompaktne, aga seest ruumikas. Pikem külg on kõigest 153 cm, kuid vanni asümmeetriline kuju tekitab piisavalt ruumi ka pikemat kasvu vannisõpradele. Vanni sisenurgas on mugav iste, mis võimaldab nautida ka lõõgastavat jalavanni. Lago on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada ka esipaneeli, käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  3. Puukeris Harvia Legend 240 SL

    Puukeris Harvia Legend 240 SL

    1 140,00 €

    Legend 240 SL on suure kivide hulgaga keris, mis tagab imelise leili ka pikemateks saunaõhtuteks. Leil on niiske ja intensiivne ning tänu kivimassile püsib sauna temperatuur ühtlasena ka siis, kui tuli peaks vahepeal kustuma.

    Legend 240 SL on mõeldud neile, kes soovivad hõlpsasti kütta sauna teisest ruumist. Tähelepanu väärib ka selle puukerise uudne põlemiskambri süsteem, tänu millele on põlemine tõhusam ja puhtam. Saunaahjul on malmist klaasuks ning paigaldamist hõlbustavad reguleeritavad jalad (0-30 cm). Kerisele on võimalik lisada korsten-tüüpi veeboiler.

    Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada. Samuti saab juurde lisada stiilse puidust kerisekaitse, mis teeb sauna nautimise kerise läheduses turvalisemaks.

    Tähelepanu! Keriselisade tarneaeg võib erineda kerise tarneajast ning muuta üleüldist tarneaega. Kui soovid täpsemat infot lisade tarneaja kohta, siis võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Kivivann Aura Selene

    Kivivann Aura Selene

    1 458,00 €

    Aura Selene on väikse mõõduline minimalistliku disainiga eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Olenemata Selene vanni väikestest mõõtudest on see väga funktsionaalne ja mugav, seetõttu mahub ka ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt
  5. Aurusaun Duschy 6116

    Aurusaun Duschy 6116

    1 409,00 €

    Duschy 6116 on toonitud klaasiga mitmete lisafunktsioonidega aurusaun, mis on oma vormilt kompaktne, kuid sisult suur. Selles on ühendatud aurusaun, massaažidušš, kehadušš ning laedušš, mis kokku loovad tõelise spaa kogemuse Sinu enda vannitoas! Pärast väsitavat tööpäeva pole midagi paremat mõnusast aurusaunast ning kosutavast seljamassaažist.

    Komplekti kuulub lisaks termostaatsegisti, puutetundlik LED-ekraan, raadio, USB-liides MP3-le, LED lae- ja seinavalgusti, aurudüüs, ventilaator, iste, peegel, riiulid ning äravool. Madal dušialus teeb kabiini sisenemise lihtsaks ja mugavaks.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 221

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas